Benim aklıma bir senaryo geliyor. Usta ' nın gidip devlet büyüklerinden görüş alması ardından kongre kararı alması. Aday olursa kimin işine gelecek Hacıosmanoğlu. Şu şartlarda hacıosmanoğlu sadece çok aday çıkarsa kazanabilir. Hacıosmanoğlu hangi çevreye yakın? Bana hiç uzak gelmiyor bu fikir.
bu da tam komplo teorisi oldu.
Usta zerre miktar iho nün kazanmasını istemez
Bu konu ile ya da sizle alakalı değil ama komplo teorilerine inanmıyorum diyenler önce Irak'ın sonra da Suriye'nin işgal edilmesini izlediler. Sorsan hala demokrasi için derler
iho denen insan ziyani hala hangi yuzle baskan olmaya kalkacakmis.boyle bir sey olabilir mi?o ilk once yarim kalan ilkokul egitimini tamamlasin..5-6 sene icerisinde maddi manevi trabzonspor'u bitiren iho ve usta bir daha birak baskanligi bu kulupten ihrac edilseler yeridir.ayni sekilde mevcut iktidarla az biraz temasi olan adamlarda gelmemeli.
ne zaman ki trabzonspor siyasete sokuldu o zaman kaybettik halen daha toparlanamiyoruz..kim ne derse desin sadri sener-nevzat aydin onderliginde tam bagimsiz adamlar gelmeli ve bu kokusmuslugu bitirmeliler.cahil cuhela tayfasinin,ayak takimin bas oldugu bir trabzonspor'u yeterince izledik..artik yeter..
ilk isleride onur-burak-olcay-ugur gibi adamlari def etmek olmali..koca takimi bitiren adamlar bunlar..
Usta adam gibi yönetim kurup devam etsin dediğimiz için tepki almışız..Peki sizin başkan öneriniz kim mesala..
Ben Usta başarılı devam etsin demedim sadece ciddi bir başkan adayı görmediğim için iyi bir yönetimle devam etsin dedim..
İçinde bulunduğumuz durumda sadece Ustanın eseri değil..O gidip başkası gelince de tüm sorunlar bitmeyecek.
Su süreçte sportif başarıya ihtiyaç vardı o olmadı ..Ersuncum one geçtiği Fener Başakşehir maçlarını kazanıp Alanya maçında tarihi dönüş olmasaydı farklı şeyler konuşuyor olacaktık..
Bunu söylerken de kimseyi savunmuyorum..Biraz da şans olacak onu vurguluyorum..
Yorum