Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim aklıma bir senaryo geliyor. Usta ' nın gidip devlet büyüklerinden görüş alması ardından kongre kararı alması. Aday olursa kimin işine gelecek Hacıosmanoğlu. Şu şartlarda hacıosmanoğlu sadece çok aday çıkarsa kazanabilir. Hacıosmanoğlu hangi çevreye yakın? Bana hiç uzak gelmiyor bu fikir.

bu da tam komplo teorisi oldu.
    Usta zerre miktar iho nün kazanmasını istemez
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor'un elinde "nükleer silah" olduğunun farkında değil misin?
      O yalanla işgal ettiler, sonra tutmayınca demokrasiye döndü. Sonra baktılar aldıran yok, kural tanımadılar
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konu ile ya da sizle alakalı değil ama komplo teorilerine inanmıyorum diyenler önce Irak'ın sonra da Suriye'nin işgal edilmesini izlediler. Sorsan hala demokrasi için derler
        +99
        TEKKEBALL

Yorum

• Özkan sümer aday olsun hep beraber destekleyelim

Ahmet suat özyazıcı da artık topa girmeli
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• kötü senaryo: celil hekimoğlu ve ekibinin aday olmaması.

tepki oyları olacak lakin bu oylar doğru düzgün aday olmadığında bi işe yaramayacak.

gs de benzer şey oldu.dursun özbeke tepki oylarını aldı mustafa cengiz.

onunçün mutlaka aday çıkması gerekiyor
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu da tam komplo teorisi oldu.
              Usta zerre miktar iho nün kazanmasını istemez
              Akıl aldığı kişiler isterse de mi olmaz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O yalanla işgal ettiler, sonra tutmayınca demokrasiye döndü. Sonra baktılar aldıran yok, kural tanımadılar
                Yalan değil ki, Trabzonspor'un elinde ligin altını üstüne getirecek nükleer silah var.

Düğmeye basacak parmak gerek, basmayacak parmaklar iş başına getiriliyor.

Usta'nın FIFA'ya yaptığı başvurunun içeriğini çok merak ediyorum.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 12:27.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Parayla değil akılla yönetildiğimiz zaman başarılı oluruz.
                  Böyle bir yönetim şart
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akıl aldığı kişiler isterse de mi olmaz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    akşamın haberine göre Usta aday olmuyor,
                    yerel medyaya göre daha güvenilirdir sanırım

Usta'nın Berat albayrak la arası bozulduğu söyleniyor, uçuk kaçık transferlerden dolayı. Sanırım siyaset Usta'dan desteğini çekti.

Berat'ın istediği aday Mehmet Atalay olabilir düşük ihtimal olsa da.

Şu an tek aday İho ve kimse kazanamaz demesin kazanır.

Yusuf Ziya, Nevzat aday olmaz olamaz.

Benim şahsi kanaatım Hakan Kulaçoğlunun da içinde olacağı bir yönetim kurulu olmasıdır
                    En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 12:28.
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Varlıbaşlar olsa denenmemiş bir isim ? Bir kaç yıl önce tek aday olması halinde çıkabileceğini okumuştum.

Bundan bağımsız olarak ; iyi bir başkanın futboldan anlaması gerekir mi? Futbol işlerini bir yöneticisine bıraksa olmaz mı?
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Eğer ihonun tekrardan onur,burak gibi artistleri gönderme fikri varsa gelsin.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yalan değil ki, Trabzonspor'un elinde ligin altını üstüne getirecek nükleer silah var.

Düğmeye basacak parmak gerek, basmayacak parmaklar iş başına getiriliyor.
                          O konuda, yönetimin son açıklaması açıklamaya muhtaç. Belki de defuse ediliyor
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yine acaba gelen gideni aratırmı
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• iho denen insan ziyani hala hangi yuzle baskan olmaya kalkacakmis.boyle bir sey olabilir mi?o ilk once yarim kalan ilkokul egitimini tamamlasin..5-6 sene icerisinde maddi manevi trabzonspor'u bitiren iho ve usta bir daha birak baskanligi bu kulupten ihrac edilseler yeridir.ayni sekilde mevcut iktidarla az biraz temasi olan adamlarda gelmemeli.
                              ne zaman ki trabzonspor siyasete sokuldu o zaman kaybettik halen daha toparlanamiyoruz..kim ne derse desin sadri sener-nevzat aydin onderliginde tam bagimsiz adamlar gelmeli ve bu kokusmuslugu bitirmeliler.cahil cuhela tayfasinin,ayak takimin bas oldugu bir trabzonspor'u yeterince izledik..artik yeter..

ilk isleride onur-burak-olcay-ugur gibi adamlari def etmek olmali..koca takimi bitiren adamlar bunlar..

Yorum

• Usta adam gibi yönetim kurup devam etsin dediğimiz için tepki almışız..Peki sizin başkan öneriniz kim mesala..

Ben Usta başarılı devam etsin demedim sadece ciddi bir başkan adayı görmediğim için iyi bir yönetimle devam etsin dedim..

İçinde bulunduğumuz durumda sadece Ustanın eseri değil..O gidip başkası gelince de tüm sorunlar bitmeyecek.

Su süreçte sportif başarıya ihtiyaç vardı o olmadı ..Ersuncum one geçtiği Fener Başakşehir maçlarını kazanıp Alanya maçında tarihi dönüş olmasaydı farklı şeyler konuşuyor olacaktık..

Bunu söylerken de kimseyi savunmuyorum..Biraz da şans olacak onu vurguluyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X