Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gülebilirsiniz. Sorun yok.

Faruk Kanca mesela bir önceki seçimde Celil Bey'in listesindeydi. Demediğimizi bırakmadık. Şimdi rakipsiz seçilecek. Usta'nın o cafcaflı listesi ne oldu?

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne tür bir ayıpmış bu ?
    Güldürmeyin adamı...
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeş temsil kabiliyeti denen bişey var bildin mi? bu adamlar milyonluk camiayı temsil edecekler her ortamda.. daah önce yöneticilik tecrübesi olmuş ciddi bir oluşum adayken aday olarak ortaya çıkması hiç iyi niyetli bir tutum değil.. eğer herhangi bir aday olmasaydı kendisini ben de taktir ederdim..

hoş biz o temsil kabiliyetini ihoyu başkan seçerek magma seviyesine indirdik zaten.. metin kayanın ihodan daha iyi temsil edeceğine dair kuşkum yok..
      Kardeşim ne temsili, ne kabiliyeti 40'a merdiven dayadık Allah aşkına şu kulübü bir adım ileriye götürecek bir adam çıktımı ,40 sene önceki zihniyetle yönetiliyoruz.
      İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bulunamaz. Bırak 60-70 Milyonu, 10 milyon bulamadığı için İHO’nun son senesinde bir çok yabancı oyuncu sözleşmesini feshetti gitti. Çok da uzak bir zamanda değil, 3 sene önce.

Slogan atması çok kolay. Para bulması zor. Çok zor.
      Bulunur bulunur. 12 yıldır kabinedeki Trabzon'lu bakanlar başkanlık yapıyor kulübe delegeyle seçilen kukla.

Yorum

• Şu an kongre salonundayım. Ahmet Ağaoğlu'na oyumuzu kullandık. Oy verecek delegelerimiz kırmızı renkli pusula Ağaooğlu'nundur. Gördüğüm kadarıyla Usta giderayak tarihin en kötü katılıma sahip kongresini yaşattı bu kulübe. O kadar aceleye getirilmişki hiçbir şey düzgün değil. Dünkü ibra oylaması esas rezalet idi. Doğru düzgün seçim tekniği ve katılım olsaydı geçen sefer iho denilen şahıs ibra edilemezdi. İktidarın adamı divan kurulu başına geçirilip bir güzel ibra ettirildi. Bu seferde elle sayım yapıldı salonda toplasan 300 kişi var yok ama aksi yönde oy kullanmamıza rağmen delegemiz onu da ibra etti. Buradan arkadaşlarımıza sesleniyorum bu delege yapısı bu kulübün çöküşünü hazırlar ne kadar vasıfsız iho benzeri adam varsa sayıları artmaya devam ediyor lütfen dostlar gelin şu kulübe üye olun ve karanlığı son verelim. Metin Kayalar İholar Alpler Cemal Başlar vs bu kulüpte artık söz sahibi olmamalı. İsimlerini halen konuşuyor olmak bile çok üzücü çok...
        "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden
          Sataşmanın sebebi ibra oylaması sırasında Ağaoğlu'nun ekibinin salondan çıkmasıymış.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kaç aday var?

Yorum

• Kulüp niye canlı yayın yapmıyor yahu?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Korkuyorum şu herif seçilecek diye. Nasıl bu hale geldi bu kulüp?
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp niye canlı yayın yapmıyor yahu?
                  Ekipmani vermemiş Rıza Hoca evde prova yapıyormuş
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de oy kullanacağım fakat yeni kahvaltı yaptım.
                    Akşam 16:00'a kadar vakit var. Hava güzel.
                    Neden acele edeyim ?
                    Bu açıdan da düşünmek gerek.

Fatih Hocam oy kullanacak değerli delegelerimize kimse laf söylemiyor. Gitmeyecek olanlara laf ediyoruz.
                    Sonuçta saat 17.00'ye kadar oy kullanılabiliyor. Dileyen istediği vakitte gider oyunu kullanır.

Yorum

• 2 aday var. Kulüpün ne kadar rezilce yönetildiğinin kanıtı bugün gider ayak yaptıkları kongredir. Diğer 3 takımın kongresine bakın birde bizimkine bakım canlı yayın dahi yok. Beceriksizler. Bu işten sorumlu yönetim kurulu üyesi kimse ona sormak lazım.
                      "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celil Hekimoğlu: Neden aday olmadığı ile ilgilide konuşan Hekimoğlu, “Biz zaten Trabzonspor’un durumunu bilerek talip olmuştuk. Aslında çok düşündüm. Ciddide niyetliydim. Ama şunu istedik. Trabzon’da konsensüs olsun, tek aday altında buluşalım. Güçlü bir liste ile girilsin. Çok sorun var. Bu sorunlar maceracı yönetimle olmaz. Ama baktım ki Trabzonspor’un akil insanları, büyüklerimiz ağabeylerimiz siyasetin destekleyeceği aday, veyahut İstanbul’dan gelen aday.. Baktım hala benim formatım gelmemiş. Ben şunu istiyorum. Bütün camia durumun farkına varsın, hep birlikte camiayı kaldıralım.

61SAAT.COM

Dün İho önümüzdeki seçimlerde başkanlığa aday olacağını açıklamıştı, Hekimoğlu'nun sözlerinden anladığım kadarıyla kızdığı bazı noktalar var, belirtmiş zaten. Henüz sıram gelmedi diyor. Yani ilerde bunun da başkanlık düşüncesi var. Sanırım bugün seçilecek yönetimden sonraki başkan adayları da daha şimdiden belli oldu ))

İho tehlikesine karşı Hekimoğlu da kıyıda köşede dursun, İho ile uğraşırsa bu adam uğraşır o yüzden kafam rahat. Yedek kulübesinde dursun acil durum anında camı kırıp butona basarız...

Adam çok güzel ifade etmiş kendini

Yorum

• İki seçimde de Muharrem Usta'nın gelmesini çok istemiş bir Trabzonsporlu olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
                          Muharrem Bey bende ciddi hayal kırıklığı yarattı. Vaatlerini yerine getiremedi, sahada başarısız oldu.
                          Lakin bir konu var ki hakkını yemeyeceğim. Lafa gelince efelenip ''Biz Trabzonsporluyuz'' diyenler bu kulüpten loca dahi almadılar.
                          Böyle bir ortamda Muharrem Usta elini cebine attı, bu kulübe 30 Milyon Euro verip sponsor oldu. Ortada başka sponsor dahi yoktu.
                          Kimse Vestel olacaktı demesin. O işin arkasında siyasetçilerin olduğunu bilmiyorsanız bir bilenden öğrenmenizi öneriyorum.
                          Gerek şike meselesini gerek Rizespor meselesi yüzünden siyasetçilerin dahi yüz çevirdiği ortamda bu adam elini cebine attı.
                          Bu saatten sonra kimsenin kuru lafına inanacak değilim. Trabzonspor için elini cebine atmayan adam bana maval okumasın.
                          Milyonlarca Lira serveti olan adamlar bu kulüpten loca dahi almıyorsa bana Trabzonsporluluk anlatmayacaklar.
                          O neden Sayın Usta'nın bu konuda hakkını veriyorum. Ve bu adamın ikinci bir örneğini göremeyeceğimizi iddia ediyorum.
                          Ve son olarak Usta iyi bir teknik direktör ve futbol şubesi başına camiayı bilen birini getirseydi işler farklı olurdu diyorum.
                          Günahları ve sevapları ile Usta'ya teşekkür ediyorum. Özellikle İho denen çapsızın pisliklerini temizlediğini için ayrıca teşekkür ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İki seçimde de Muharrem Usta'nın gelmesini çok istemiş bir Trabzonsporlu olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
                            Muharrem Bey bende ciddi hayal kırıklığı yarattı. Vaatlerini yerine getiremedi, sahada başarısız oldu.
                            Lakin bir konu var ki hakkını yemeyeceğim. Lafa gelince efelenip ''Biz Trabzonsporluyuz'' diyenler bu kulüpten loca dahi almadılar.
                            Böyle bir ortamda Muharrem Usta elini cebine attı, bu kulübe 30 Milyon Euro verip sponsor oldu. Ortada başka sponsor dahi yoktu.
                            Kimse Vestel olacaktı demesin. O işin arkasında siyasetçilerin olduğunu bilmiyorsanız bir bilenden öğrenmenizi öneriyorum.
                            Gerek şike meselesini gerek Rizespor meselesi yüzünden siyasetçilerin dahi yüz çevirdiği ortamda bu adam elini cebine attı.
                            Bu saatten sonra kimsenin kuru lafına inanacak değilim. Trabzonspor için elini cebine atmayan adam bana maval okumasın.
                            Milyonlarca Lira serveti olan adamlar bu kulüpten loca dahi almıyorsa bana Trabzonsporluluk anlatmayacaklar.
                            O neden Sayın Usta'nın bu konuda hakkını veriyorum. Ve bu adamın ikinci bir örneğini göremeyeceğimizi iddia ediyorum.
                            Ve son olarak Usta iyi bir teknik direktör ve futbol şubesi başına camiayı bilen birini getirseydi işler farklı olurdu diyorum.
                            Günahları ve sevapları ile Usta'ya teşekkür ediyorum. Özellikle İho denen çapsızın pisliklerini temizlediğini için ayrıca teşekkür ediyorum.
                            Bir soru: Usta siyâsetin adayı mıydı, değil miydi?

Cevaptan sonra 2. bir sorum olacak...
                            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Hoca performas alırsa gerçekten iyi kadromuz var.Hoca en acil ihtiyaç stoperle beraber. Bakınca eli yüzü düzgün bir kadromuz var. Başakşehir ile başa baş dersin yani ya da fb ile sence değil mi?
                              Düzgün bir hocayla çok farklı olurdu bu takım. Bunda hem fikirim ama harcananla elde kalanın denk olmadığını söylüyorum Fatih. Şu takımdan Okay'ı Yusuf'u Abdül'ü çıkar bakalım geriye ne kalıyor Usta'nın kattığı. Yanlış hoca tercihinden eldeki kanatları da kaybettik yani ileriye gidiş değil geriye gidiş var. Mas'ı verdik 5'e 10 kalas aldık misal ve değerinin 10 küsür katına. Takımın omurgasının yaşından felan bahsetmiyorum bile.

Geldiğimiz nokta harcananın karşılığını alamadık ve de batma noktasındayız elde yok avuçta yok ve patır patır kulüp futbolcu davaları gündeme düşmeye başladı. Sosa için Milan'la, Mas için San Lorenzo'yla, Suk'la FİFA'lık olduk. "Çok karlı çıktık çok" dediğimiz Ekici'ye 2 küsür milyon ödeme çıktı Para çokomel ilişkisinde sıkıntı var yani. Para verdik çokomeli alamıyoruz. Üstelik yeni çokomel almak için paramız yok. Ve de bakkala markete dünya borç var.

Bir de şu var şunu yapsaydı bunu yapsaydı diye sürekli hayıflanıyor arkadaşlar da adam işte o hayıflandığınız şeyleri bir türlü yapamıyor. Ya sağ beki boş bırakıyor ya hoca tercihi yanlış oluyor ya stoper alamıyor ya kanat transferi yapamıyor...? Sportif olarak eleştiri konuları zaten bunlar. Yapabilse... ama bir türlü yapamıyor. 2 buçuk transfer sezonu oldu. Ve so kurşunu da attığımızı kendi de söyledi.
                              En son My tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 15:06.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki seçimde de Muharrem Usta'nın gelmesini çok istemiş bir Trabzonsporlu olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
                                şikecilere bile sponsor olmuş biri bırak da bir zahmet kendi başkanlığını yaptığı kulübe de sponsor olsun
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X