Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Ali Rıza Egemen nasıl bir adammış ya..Uzak olsun kulube.
    Alaattin Hatayoglunu tebrik ediyorum,helal olsun.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Şu iho denen yüzsüzü bu külüpten ihraç edecek bir babayiğit yok mu ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Alaattin abi nasıl bi kralsın sen ya. Çok güzel konuşmuş
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Artık bizim gibi 20'li yaşlarda ki gençler bu kulübe kongre üyesi olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ali Rıza Egemen ibra sonrası Ağaoğlu'na sataşmış Hacısalihoğlu üzerinden.

Bir de Trabzonlu arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Sizdeki bu ".....oğlu" soyadı diğer yerlere göre niye bu kadar yaygın? Ya da bu belli ilçelerde olan bir şey mi ? Aklıma gelmişken sorayım.
            Düşün bu bir de çoğu yenilenmiş hali soyadların. Aslında herkesin sonu ...oğlu diye biten soyadı vardı geçmişte sonra büyük bir kesim değiştirdi soyadlarını
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Alaaddin abi helal olsun sana söylenecek hiçbir laf yok afkuranlarıda iyi susturmus hem suçlu hem güçlü psikolojisi işte böyle adamlar kulübümüze başkan olmalı işte...

Ayakta Alkisliyorum çok büyük bir değersin abi...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Instagram'da dolaşan bir video gördüm. Kavuklu soytarının biri çıkmış, Allah ömrümden alsın ona versin falan diyordu kim bu soytarı?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kongre salonuna ve yaşça büyük insanların kişisel çekişmelerine bakınca, bitik bir camia gördüm ben.

Yorum

• Genel kuruldan cikip maca gecen varmi agalar arasinda.

Onlardir gercek Trabzonsporlu

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Instagram'da dolaşan bir video gördüm. Kavuklu soytarının biri çıkmış, Allah ömrümden alsın ona versin falan diyordu kim bu soytarı?
                      ak troll ne olacak..

Yorum

• Trabzonspor neden bu durumda?

Erman Baş:"Bizum kubamizu vermeyen Yıldırım Demirören. Tüpçü, tüpçü var ya tüpçü. Ama kimse benim, bizim Cumhurbaşkanımıza Başkomutanımıza hiç kimse laf söylemesin. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler versin. Trabzonspor'umuzu hep ziyaret ediyor. Bakın, Trabzonspor'umuzu çok seviyor. Biz şampiyon ilerde olmak istiyorsak bize şampiyonluk kupasını da verecek olan yine Başkomutanımız, Allah'ım benim ömrümü de ona versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hiç kimse buna böyle bir şey söylemesin. Trabzonspor'a siyaseti sokmasın."
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ak troll ne olacak..
                          Hayretler içinde izledim. Siyasi görüşüne saygı duyarım da yalakalık yapacak yer orası mı yahu? Adamlar için rant,para Trabzonspor'dan daha önemli hale gelmiş.
                          Islıklayanlara da helal olsun.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TS çoğunun umrunda bile değil bu kulübü bu adamlara teslim edenlerin de Allah cezasını versin. Bu camia iflah olmaz.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor neden bu durumda?

Erman Baş:"Bizum kubamizu vermeyen Yıldırım Demirören. Tüpçü, tüpçü var ya tüpçü. Ama kimse benim, bizim Cumhurbaşkanımıza Başkomutanımıza hiç kimse laf söylemesin. Allah'ım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uzun ömürler versin. Trabzonspor'umuzu hep ziyaret ediyor. Bakın, Trabzonspor'umuzu çok seviyor. Biz şampiyon ilerde olmak istiyorsak bize şampiyonluk kupasını da verecek olan yine Başkomutanımız, Allah'ım benim ömrümü de ona versin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hiç kimse buna böyle bir şey söylemesin. Trabzonspor'a siyaseti sokmasın."
                              Bu adam Tüpçünün kukla olmadığını bilmeyecek kadar geri zekalı. Gerçi Trabzon'da bunun gibi mal çok. Bunu o kürsüye çıkaranlara yazıklar olsun. En başta bize.

Yorum

• Bizim stadın adı da Latin futbolcu isimleri gibi; Akyazı Şenol Güneş Medical Park Arena Stadı. Alejandro Dominguez Carlos Silva Eduardo Da Costa gibi bir şey. Bir sürü isim var millet karıştırıyor.

Bildiğim kadarıyla Şenol Güneş kompleksin adı, yani komple bütün alanın ve bu ismi biz değil uzun Reis koydu. Kompleksin adı Akyazı Şenol Güneş Kompleksi olarak geçiyor diye biliyorum ayrıca 3 kuruş para yüzünden Sadri Şener koca arsayı devlete bıraktığı için, ondan sonra gelen 2 tane beceriksiz de Akp ye göbekten bağlı olmalarına rağmen kuru kuru yapılıp teslim edilen ama aylık kirası, aylık gelirinden fazla olan stad haricinde burnumuzun dibindeki yerleri bile isteyip alamadıkları için burada tamamen ezik muamelesi görüp susmak zorunda kalıyoruz. Ağaoğlu yönetimindeki Faruk Kanca Akyazı komple TS'un olmalı diyordu. Hastaneyi diktiler engel olamadık bakalım bunlar becerip kalan yerleri alabilecekler mi, göreceğiz.

Bu arada stadın adı Medical Park Arena ama Akyazı olarak benimsediğimiz için ben Akyazı Stadı diye kestirip atıyorum. Yanlışım varsa düzeltin...
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X