Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maçı kazanacağız inanıyorum
    İNŞALLAH ÖZGE KAZANICAZ BUNU HERKES GÖRÜCEK BENDE SENİN GİBİ TRABZONUMUZA GÜVENİYORUM....... :meşale1: :meşale2:
    tRaBz10SpOr

Yorum

İlk olarak BRAVERYBOY1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhaba Arkadaslar,

eziktas karsılasmasının havasının baska olacağına dair inancım olmasa bugünkü denizli macındaki oyununa bakarak fark yiyebileceğimizi bile söyleyebilirim.

bu teknik kafa ile bu hüseyin ile biz bir yerlere gelemeyiz. teknik hocanın yaptığı tek iyi hareket ceyhunun yerine musampayı alması oldu onun harici ortada ne bir sistem, ne bir organizasyon vardı!!!nese buraya bunları yazmayım simdi madem eziktas macını konusacağız söle söleyim yenebilmemizin tek yolu o gün herkesin hırslı ve istekli olmasına bağlı. yoksa ben teknik bakımdan hic bir umut taşımıyorum...

saygılar...
      Bana musampanın sahada yaptığı tek iyi bir hareketi gösterirmisin

ben tam tersini düşünüyorum

Ziyanın yaptıgı en buyuk hata CEYHUNU CIKARIP MUSAMPAYI ALMAKTI

rövoşata golde bile hatası var adam ayagında top tutamıyor

derhal gonderılmelı
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

ilk sayfadaki yorumlar ne öyle ya bu maç derbi bizim ihtilal yaparken devirdiğimiz takımlardan biri karşımızda ilk yarıdaki maçla kıyasladığımız zaman su an ki durum cok daha ii (son iki maça göre)
        zaten her ne olursa olsun alıcağız bu maçı
        Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

:meşale2:
          İlk olarak pukay61revolt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk sayfadaki yorumlar ne öyle ya bu maç derbi bizim ihtilal yaparken devirdiğimiz takımlardan biri karşımızda ilk yarıdaki maçla kıyasladığımız zaman su an ki durum cok daha ii (son iki maça göre)
          zaten her ne olursa olsun alıcağız bu maçı
          YA KARDEŞİM HELAL OLSUN OKUDUM YAZDIKLARINI ÇILGINA DÖDÜM BİR TRABZON TARAFTARI BÖLE ŞEYLER YAZAMAZ BEN ŞÜPHE EDIYORUM AYIP YA YOK BİRİ 10 YERİZ FİLAN BUNLAR NE BÖLE.....BUNLAR YA FUTBOLDAN ANLAMIODA YADA TRABZONSPORLU DEĞİLLER..... :meşale1:
          tRaBz10SpOr

Yorum

seriyi bozmamalıyız....kazanacağız

(UEFA)

Yorum

aga bu kadro çıkarsa bir şey olmaz fark yeriz milan olmalı defansta ersen olmalı yoksa fark yeriz
              işkenaz

Yorum

İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya arkadasım sen yasdıgın su yazıyı bir TRABZON tarfatarı olarak begenıomusun yada sen TRABZONSPORLUMUSUN bole daha ıyı oldu benje cunku senden ve senın gıbı dusunenlerden suphe ettım sımdı... Gol yıcez tabı atıoruzda ama bugun yenılen 1. ve 3. golde kalecının hatasını gorduk....benje bız besıktası avnı akerdede yenıcez GÖRÜCEKSİN SENDE BU DEDIĞİNE PİŞMAN OLUCAKSIN.....
                Ben niye pisman olayimki. Sadece ben TSnin oynadigi futboldan ve Ziya Doganin takimi yonetme seklinden memnun degil ve bu duruma gore bir tahmin yaptim. Evet 10 gol yemeyiz ama iyi oynayacagimizida tahmin etmiyorum. Ama sen benim Trabzonsporlulugumu suphe edemezsin.

Yorum

Deplasman karnesi çok kötü olan Beşiktaş ile İçeride Taraftarının etkisiyle saldırıcak olan Trabzonsporumuz karşılaşıcak ve Zor olucak ama biz kazanıcaz. Umarım sakat ve cezalı oyuncumuz olmaz Beşiktaş macından sonra. Biraz iyimser konuşmak istiyorum 1-0 alırız
                  En son Gürkan tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 23:54.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Büyük maçlarda ne olacapı belli değildir..
                    Bu maç da fulbol olarak olasa da isim olarak zaten büyük maç..
                    Bekleyip göreceğiz..
                    İnşallah iyi oynar ve kazanırız..

Ve dipnop: Git artık Ziya Doğan..
                    Bakalım o maçta da Erdinç mi oynayacak?
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

arkadaşlar zor maçta daha iyi oynuyoruz bu belli.
                      onun için beraberlik maçı bence.
                      ama şöyle bişey var ziya yine musayı oynatıp stepanovu kenarda oynatırsa bjkden çok gol yeriz.
                      doğruya doğru adamlar bizden daha iyi oynuyorlar.
                      bana göre ilk önce beraberlik sonra yenilgi en son belkide galibiyet
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

inşallah yeneriz zor bir mac olacak ama %51 yeneriz
                        umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya arkadasım hadı 3. gol neysede 1. gol ıcın adamın gunahı alma benım gıbı herkes gordu tolganın orda yaptığı hatayı denizliyede hayat verdi mac 2-2 oldu....benje sen ızlemek istediğin gibi bir mac izlemişsin arkadaşım ama gercekten erdınc bugun mükemmel oynadı....
                          1.golde tolganin hatasini soylemiyorum bile ama golden once erdincin tuttugu adam topu asiriyo ve tolganin hatasiyla gol yeniyo... erdinc mukemmel oynamistir takim 3 gol yemistir artik bunlari tartismamnin bi anlami kalmadi onumuzde daha onemli mac var...ve bu macta ben stepanov un oynamasindan yana oldugumu soluyorum...
                          En son sbay tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 21:00.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Allah'ın izniyle maç BİZİM...!!!

(UEFA)

Yorum

bugün ki maçta en büyük sorun önde ki oyuncuların takım savunmasına eşlik etmemeleri.ziya dogan dogru sölüyor ilerideki oyuncuların defansımızdan dönen topları almak için biraz daha takım savunmasına ayak uydurması gerekiyor.bir tek yattaranın dönmemesinibu takım telafi edebilir ama hem yattara hem gökdeniz hem ceyhunun geriye dönememesini kaldıramaz.beşiktaş maçında dönen topları toplayamazsak bugün ki gibi şanslı olamayabiliriz.yada başka bi alternatif savunmayı önde kurmak buda risp ve erdinçle çok riskli.yıldız futbolcu olmak savunmaya eşlik etmeyeceksin anlamına gelmez.yok bu böylediyorsalar her maçı sıkıntılı izleriz.
                              milan

Yorum

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben niye pisman olayimki. Sadece ben TSnin oynadigi futboldan ve Ziya Doganin takimi yonetme seklinden memnun degil ve bu duruma gore bir tahmin yaptim. Evet 10 gol yemeyiz ama iyi oynayacagimizida tahmin etmiyorum. Ama sen benim Trabzonsporlulugumu suphe edemezsin.
                                O ZMAN IYI OYNAYAMAZYIZ DE YOK 10 GOL YERIZ FILAN DEME O ZMAN SENDE...
                                tRaBz10SpOr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X