Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maçta ziyanın hatasından dönüp erdinçin yerine stepanovu oynatması lazım...yoksa bobo ve nobre affetmezler....
    dostum maçı hiç seyretmemiş gibi yazmışsın.bence takımın en iyilerindendi erdinç eğer üç gol yedik diye birisi suçlu olacaksa bu kesinlikle erdinç değil çünkü bu hafta gayet iyiydi
    BENİM SEVDAM SANA
    BORDO MAVİM

Yorum

bejeke nin defans sorunları war bunu degerlendirmemiz lazım.
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

bizim sanki yok defans sorunlarımız pas yapamdık bugün yahuu stephanov neden oynamıyor
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
          ya arkadasım sen yasdıgın su yazıyı bir TRABZON tarfatarı olarak begenıomusun yada sen TRABZONSPORLUMUSUN bole daha ıyı oldu benje cunku senden ve senın gıbı dusunenlerden suphe ettım sımdı... Gol yıcez tabı atıoruzda ama bugun yenılen 1. ve 3. golde kalecının hatasını gorduk....benje bız besıktası avnı akerdede yenıcez GÖRÜCEKSİN SENDE BU DEDIĞİNE PİŞMAN OLUCAKSIN.....
          tRaBz10SpOr

Yorum

ARKADASIM SEN YA MAC SEYRETMEDIN YADA ANLAMIOSUN TOPTAN ERDINC BUGUN MUKEMMEL AYNADI GOLUDE ATTI DAHA NE YAPICAK ALLAH ASKINA BU KADARDA YAPMAYIN SALLAMAYIN YA.....:meşale1: :meşale2:
            En son yavuss tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 19:59.
            tRaBz10SpOr

Yorum

Ziyayla bjk ya karşı oynadığımız 3 maçı da kazandık.(3-0, 1-0 ve 3-2) bence farklı olmaz ve bjk yı yine yeneriz. skor tahminim 3-1.

Yorum

Merhaba Arkadaslar,

eziktas karsılasmasının havasının baska olacağına dair inancım olmasa bugünkü denizli macındaki oyununa bakarak fark yiyebileceğimizi bile söyleyebilirim.

bu teknik kafa ile bu hüseyin ile biz bir yerlere gelemeyiz. teknik hocanın yaptığı tek iyi hareket ceyhunun yerine musampayı alması oldu onun harici ortada ne bir sistem, ne bir organizasyon vardı!!!nese buraya bunları yazmayım simdi madem eziktas macını konusacağız söle söleyim yenebilmemizin tek yolu o gün herkesin hırslı ve istekli olmasına bağlı. yoksa ben teknik bakımdan hic bir umut taşımıyorum...

saygılar...
                Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

yattara gününde olsun bakiyi soyadı gibi çorba yapar maçı kazanırız inşallah.he bide gökdeniz derbileri sever
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

çok iyi maç olacak ortada maç
                    ceyhun, yattara ------- rico paşa, delgadoya karşı..
                    dıdıdıdınnnnn
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

kazanalımda ne olursa olsun daaa
                      7

Yorum

bu maçta ziyanın hatasından dönüp erdinçin yerine stepanovu oynatması lazım...yoksa bobo ve nobre affetmezler....
                        ARKADASIM SEN MACI SEYRETTINMIKI BIDE ERDINCE LAF Söylüosun YA ADAM GOL ATTI HERYERDE SAVAŞTI DAHA NE YAPICAK ALLAH AŞKINA YA BU KADARDA YAPMAYIN......
                        tRaBz10SpOr

Yorum

İlk olarak secretwave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dostum maçı hiç seyretmemiş gibi yazmışsın.bence takımın en iyilerindendi erdinç eğer üç gol yedik diye birisi suçlu olacaksa bu kesinlikle erdinç değil çünkü bu hafta gayet iyiydi
                          ben maci 90 dakika izledim ve 1 ve 3. goller' dikkatle izlersen ne demek istedigimi anlicaksin....
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ARKADASIM SEN MACI SEYRETTINMIKI BIDE ERDINCE LAF Söylüosun YA ADAM GOL ATTI HERYERDE SAVAŞTI DAHA NE YAPICAK ALLAH AŞKINA YA BU KADARDA YAPMAYIN......
                            ben maci 90 dakika izlemesem bu yorumda bulunmam.....bu benim dusuncem erdinc.in yerine ben stepanovun oynatilmasindan yanayim...
                            yedigimiz 1 ve 3. gollerde ben erdincin hatasini gordugum icin bu yorumda bulundum ayrica
                            En son sbay tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 20:17.
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

bu maçı kazanacağız inanıyorum
                              -1461 TRABZON-

Yorum

ben maci 90 dakika izlemesem bu yorumda bulunmam.....bu benim dusuncem erdinc.in yerine ben stepanovun oynatilmasindan yanayim...
                                yedigimiz 1 ve 3. gollerde ben erdincin hatasini gordugum icin bu yorumda bulundum ayrica
                                ya arkadasım hadı 3. gol neysede 1. gol ıcın adamın gunahı alma benım gıbı herkes gordu tolganın orda yaptığı hatayı denizliyede hayat verdi mac 2-2 oldu....benje sen ızlemek istediğin gibi bir mac izlemişsin arkadaşım ama gercekten erdınc bugun mükemmel oynadı....
                                En son yavuss tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 20:28.
                                tRaBz10SpOr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X