Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maçla ilgili en ufak bir telaş ya da kaygı duymuyorum...biz liglerin ikinci yarısında coşan bir takımız...bakınız Şenol Güneş dönemi ve Ziya Doğan dönemi, hatta ve hatta Samet Aybaba dönemi...bu takım bahar takımı...bir yola girdik artık...dalga geçen geçsin ama ben Şampiyonlar Ligi ne inanıyorum...Beşiktaş rakip değil,olamaz, olmamalı...

CUMARTESİ AKŞAMI 21 DE FORUMDA OLUCAM...tezimin ispatını kutlamak için...bu takımı alkışlayacağız zaman içinde...hem de çok fazla içimize sinmeyen Ziya ya ve yönetimdeki bir düzine iş bilmeze rağmen...
    İnşallah abi dediğin gibi olur ama bence çok zor maç çünkü defansımızda yine aynı hatalar var ve stephanov yedek

Yorum

• Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum çok emin konuşuyo herkes inşallah dediğiniz gibi alırız maçı ama Trabzonsporumuz hiç iyi oynamıyor özellikle defansta çok hata yapıyoruz Gökdeniz formsuz bence çok çok zor maç

Yorum

• galip geleceğimizi sanmıyorum 0-0 0-1 içimden öyle geçiyo malesef

Yorum

• Fark yemekten korkuyorum. (ilk yarıda da gs maçında aynı korku vardı)

Yorum

• bjk yı evire çevire yenecez yakacaz stadı ordan çıkış yok .çarşı gelsin
            gesinde görsünler .......
            BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak celilmuhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk yı evire çevire yenecez yakacaz stadı ordan çıkış yok .çarşı gelsin
              gesinde görsünler .......

Kardeş yakma stadı gözünü seviyim bir stadımız var başkanda yapmadı yeni stadı
              Ha mümkünse biz dışarıdayken yakın

Yorum

• bunlar çarşı sitesinden alıntıdır.ADAMLAR İT GİBİ KORKUYOLAR

*çok pis fark yicez gibi gelio ama inş.. 3 puan bizm olsn yoksa hiç biyere gelemicez

*bnce yalan olucaz yıne
                ts yı en son ne zaman yendık deplasmanda 5 attıgımız mactı galıba yuzuncu yılda
                işte sımdı gercek deplasmana gıdıoruz oncekılerın hıcbırı deplasman degıldı ordada bız bagarıoduk
                bızım sesımız cıkıodu rakıpler bızım bestelerı kullanıodu ve cok yavatı uyutuodu yanı hıc deplasman zorlugu yaşamadık
                asıl deplasman ts macı gorucez ne olacak

*Lazlar oynamaz oynamaz bize gelince şaha kalkarlar bakın görün.ersen martinin bütün golleri ligde sadece bize bildiğim kadarıyla 1-2 tane daha olabilir başka takımlara bilmiyorum ama haftaya futbol şansımızında olması lazım...

*bu seneki şampiyonluk hayallerinin yok olmaması için ts maçını almalıyız saygılar

*allah yardimcimiz olsun, baska diyecek bisey yok

* 4-4-2 ile çıkarsak işimiz zor ,deplasmanlarda inadına 4-5-1

*inşallah kazanırız ama hiiiiiç inanmıyorum...inşallah yanılırım...

*rezil ligimizin en formda takımı şuanda Trabzonspor..Kadrolarını çok beğeniyorum , inanılmaz bir hücum hattı var...yattara , gökdeniz yetmiyormuş gibi yine formda oyuncu ceyhun ve aymanı aldılar..

defanslarıda sağlam her ne kadar denizliden 3 gol yeselerde..risp ve stefanov u maça konstre olmaları halinde geçmek zor..

hasılı kelam kaybedicek hiçbirşeyi olmayan Trabzon ile bu maçıda kaybedersek herşeyin biteceği bir Beşiktaş oynuyor..

Ufukta herhangi bir ışık göremiyorum , lütfedipte Delgado birşeyler oynarsa ne ala

*Ulaşımımızı ve kalıcağımız yeride ayarladık, nasipse Cuamrtesi sabah cıkıyoruz yola.. İnşallah allah utandırmazda pazar sabahı 3 puanı almış bi şekilde döneriz ordan.. Bekle Trabzon Istanbul dan gelioruz!!

*Trabzon galibiyet degil aynı zamanda iyi oyun bekliyormuş 3 puandan eminlermiş! Ben de diyorum ki çok pis koyucaz!

Yorum

• arkadaşlar bjk maçı zor olcak ama biz yenecez. Ziya ters geliyor bjk ye. yine yapacaığını yapacak o. tedirgin olmaya hiç gerek yok. taraftar ateşlesin maç sonuna kadar yeter.

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    *Trabzon galibiyet degil aynı zamanda iyi oyun bekliyormuş 3 puandan eminlermiş! Ben de diyorum ki çok pis koyucaz!
                    Şunu alma bari buraya...

Yorum

• adamlar hücum hattimizi begeniyor, rezil ligin en formda takimiymisiz...yau bizim takimmi bu anlamadim gitti...yoksa iki sene önceki yazilarimi yaziyorlar

Yorum

• Bjk neden bu halde anlayın yorumlarından. Birşeyden anlamıyorlar

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne alem adamsın engin sen...
                          hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bjk neden bu halde anlayın yorumlarından. Birşeyden anlamıyorlar
                            adamlar zaten isimlerden korkuyorlar...yattara, ayman, gökdeniz, ceyhun, ersen martin...demek TRABZONSPOR desek altlarina edecekler

Yorum

• ligin en formda takımı ha.
                              maşallah... kendilerini kaybetmeye motive mi etmeye çalışıyorlar, kaybedersek fazla üzülmeyelim diye.
                              ula bu kadar toptan anlıyonuz
                              neyse şu durumda bile birilerinin bizi en formda takım görmesi iyi birşey

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ligin en formda takımı ha.
                                maşallah... kendilerini kaybetmeye motive mi etmeye çalışıyorlar, kaybedersek fazla üzülmeyelim diye.
                                ula bu kadar toptan anlıyonuz
                                neyse şu durumda bile birilerinin bizi en formda takım görmesi iyi birşey
                                abi dur yaa, meger biz neymisizde haberimiz yokmus

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X