İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)
Daraltma
X
-
WERTHeR
İlk olarak celilmuhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk yı evire çevire yenecez yakacaz stadı ordan çıkış yok .çarşı gelsin
gesinde görsünler .......
Kardeş yakma stadı gözünü seviyim bir stadımız var başkanda yapmadı yeni stadı
Ha mümkünse biz dışarıdayken yakın
Yorum
-
bunlar çarşı sitesinden alıntıdır.ADAMLAR İT GİBİ KORKUYOLAR
*çok pis fark yicez gibi gelio ama inş.. 3 puan bizm olsn yoksa hiç biyere gelemicez
*bnce yalan olucaz yıne
ts yı en son ne zaman yendık deplasmanda 5 attıgımız mactı galıba yuzuncu yılda
işte sımdı gercek deplasmana gıdıoruz oncekılerın hıcbırı deplasman degıldı ordada bız bagarıoduk
bızım sesımız cıkıodu rakıpler bızım bestelerı kullanıodu ve cok yavatı uyutuodu yanı hıc deplasman zorlugu yaşamadık
asıl deplasman ts macı gorucez ne olacak
*Lazlar oynamaz oynamaz bize gelince şaha kalkarlar bakın görün.ersen martinin bütün golleri ligde sadece bize bildiğim kadarıyla 1-2 tane daha olabilir başka takımlara bilmiyorum ama haftaya futbol şansımızında olması lazım...
*bu seneki şampiyonluk hayallerinin yok olmaması için ts maçını almalıyız saygılar
*allah yardimcimiz olsun, baska diyecek bisey yok
* 4-4-2 ile çıkarsak işimiz zor ,deplasmanlarda inadına 4-5-1
*inşallah kazanırız ama hiiiiiç inanmıyorum...inşallah yanılırım...
*rezil ligimizin en formda takımı şuanda Trabzonspor..Kadrolarını çok beğeniyorum , inanılmaz bir hücum hattı var...yattara , gökdeniz yetmiyormuş gibi yine formda oyuncu ceyhun ve aymanı aldılar..
defanslarıda sağlam her ne kadar denizliden 3 gol yeselerde..risp ve stefanov u maça konstre olmaları halinde geçmek zor..
hasılı kelam kaybedicek hiçbirşeyi olmayan Trabzon ile bu maçıda kaybedersek herşeyin biteceği bir Beşiktaş oynuyor..
Ufukta herhangi bir ışık göremiyorum , lütfedipte Delgado birşeyler oynarsa ne ala
*Ulaşımımızı ve kalıcağımız yeride ayarladık, nasipse Cuamrtesi sabah cıkıyoruz yola.. İnşallah allah utandırmazda pazar sabahı 3 puanı almış bi şekilde döneriz ordan.. Bekle Trabzon Istanbul dan gelioruz!!
*Trabzon galibiyet degil aynı zamanda iyi oyun bekliyormuş 3 puandan eminlermiş! Ben de diyorum ki çok pis koyucaz!
Yorum
-
WERTHeR
Şunu alma bari buraya...İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Trabzon galibiyet degil aynı zamanda iyi oyun bekliyormuş 3 puandan eminlermiş! Ben de diyorum ki çok pis koyucaz!
Yorum
-
ne alem adamsın engin sen...İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hamsi terbiyecisi.......
Yorum
-
adamlar zaten isimlerden korkuyorlar...yattara, ayman, gökdeniz, ceyhun, ersen martin...demek TRABZONSPOR desek altlarina edeceklerİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk neden bu halde anlayın yorumlarından. Birşeyden anlamıyorlar
Yorum
-
abi dur yaa, meger biz neymisizde haberimiz yokmusİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligin en formda takımı ha.
maşallah... kendilerini kaybetmeye motive mi etmeye çalışıyorlar, kaybedersek fazla üzülmeyelim diye.
ula bu kadar toptan anlıyonuz
neyse şu durumda bile birilerinin bizi en formda takım görmesi iyi birşey
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum