Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Takımı trafik kazasından çıkmış bir yaralı olarak düşünün.Şöfor yolculuğa iyi başlamakla beraber bir çok kazaya karışarak yaraların derinliğini artmıştır.En son mola verildiğinde bir ksım yaralara pansuman yapılmış ve belki şöfor dinlenip hatalarından ders almış olabilir.Bu yüzden biraz daha temkinli kullanabilir.Ve yaraları henüz iyileşmekte olan biri de sağlam biri kadar dinç olmayabiliğr.Netekim o da kaza yapmaktan korkmaktadır.Ayrıca şöfor ne kadar temkinli de olsa aynı şöfordur ve kaza yapma olasılığı azalmakla beraber hala normalden yüksektir.Umalım ki bu kaza eski 5-0'lık ya da daha beterleri gibi olmasın.Ve Ziya Kaptan eski firmasına karşı daha motive kullansın arabayı....
    DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

Arkadaşlar, biz bjk maçını çok kolay alcaz.çünkü büyük maçlarda en kolay bjk ,yi yeniyoruz.bizim takım bu tip maçlara iyi konsantre oluyoruz,kesin alırız,sonuç tahmini....TS..3 bjk..1
      TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

eger ziya hoca gene ayni kadroyla cikarsa
        kendisini artik lugatimdan silecegim,
        zaten onu hic istememistim halen de istemiyorum bundan sonra da istemeyecegim
        celoyu ve musayi sol ve sag bek gormek istemiyorum, milan da oynasin ona gore bir kadro cikarsin,
        bu maci da kazaniriz

Yorum

Ne olursa olsun zor maç. Denizli maçında yapılan saçma sapan hataları tekrarlarsak sonu iyi olmayabilir
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

defans ''saçmalamazsa'' alabileceğimiz bir maç..Orta ikilisi bjk'nin(serdar-koray) ceyhun+gökdeniz ile uğraşırken,ibrahim üzülmez bence çok üzülür Yattara karşısında
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

su an gercekcı konusmak gerekırse bızde rıcardınhoyu durdurabılecek bı adam yok bu adama cok dıkkat etmelıyız besıktasın beynı elı ayagı herseyı komple bır futbolcu acıkcası rıco olmasa alırız derdım ama bence cok zor mac olacak

Yorum

bizim elimizdeki kadro hiçbir takımda yok. çok kaliteli ve alternatifli kadromuz var. beşiktaşın kadrosundan daha iyi bir kadro. ama bizdeki hocada hiçbir takımda yok. dengeliyor yani olayı..

Yorum

koray serdar topu oyuna sokmakta bizimkilerden iyi ama hüseyin-ayman ikilisi de sıkı pres yaptığı zamanlarda nefes aldırmıyolar..benim korkum musa-celaleddin ikilisi bu maçta..delgado ile rico bunları yakalamamalı..o yüzden hücum oynamalıyız..
                  yattara zaten üzülmez'i çıkarttırmaz solda rico baya yalnız kalacak ama sağda delgado ve arkasında kim oynarsa artık yardımlaşarak gelirse celaleddin sırıtabilir,bi önlem almak lazım..
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Beşiktaş maçında Musa'nın yerine Ufukhan, Risp'in yerine Stepanov Umut'un yerine maça Ersen'le başlamalıyız.
                    Maçın yıldızı Gökdeniz olur. Ricardinho ve Nobre'yi iyi marke edersek maçı alırız.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
                      Trabzonspordan bahsediyoruz arkadaşım.Unutma ki inönüde Beşiktaşa bu takımla 10 atacak olan bizdik.Yorumlarınızı belli bir mantık çerçevesinde yapın.Sonuçta ligin en az gol yiyen takımlarındanız.Beşiktaşıda rahat yeneceğimize inanıyorum.

Yorum

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beşiktaş maçında Musa'nın yerine Ufukhan, Risp'in yerine Stepanov Umut'un yerine maça Ersen'le başlamalıyız.
                        Maçın yıldızı Gökdeniz olur. Ricardinho ve Nobre'yi iyi marke edersek maçı alırız.
                        evet sana katılıyorum cunku ıcerdekı macta topu ılerde tutmamız lazım ve ersen degerlendırılmelı ayrıca solda bence celalettın oturdu ama sag taraf hala aksıyo ufukhan degısıklıgı cok mantıklı olur ayrıca rısp tam bır bomba elımızde patlamadan stepanovu oraya koymalıyız

Yorum

İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
                          bizde 11tane atariz

Yorum

Insallah bu mactanda cok ümitliyim. Birde Gökhan Zan herhalde oynamiyor. O bölük defansi harcar bizim hücumlar. Farkli yenersek ne sarardi be.
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

defans ve kalecimiz bariz hatalar yapmazsa kazanırız kazanırsak süper olur ah ahhhh
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

ne 5 i ne 10 yemesi beyler ya siz hangi takımın taraftarısınız 1,ikincisi biz kimle oynuyoruz önümüzdeki hafta?Altı üstü bjk ne olmuş yani.Maç AVNİ AKERDE ve ben en kötü beraberlik diyorum.Bu maçı alırız biz yeterki taraftarda gününde olsun..
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X