İlk olarak sbay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)
Daraltma
X
-
ya arkadasım sen yasdıgın su yazıyı bir TRABZON tarfatarı olarak begenıomusun yada sen TRABZONSPORLUMUSUN bole daha ıyı oldu benje cunku senden ve senın gıbı dusunenlerden suphe ettım sımdı...İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenizliden 3 yiyorsak BJKden 10 yeriz galiba.
Gol yıcez tabı atıoruzda ama bugun yenılen 1. ve 3. golde kalecının hatasını gorduk....benje bız besıktası avnı akerdede yenıcez GÖRÜCEKSİN SENDE BU DEDIĞİNE PİŞMAN OLUCAKSIN.....
tRaBz10SpOr
Yorum
-
-
Merhaba Arkadaslar,
eziktas karsılasmasının havasının baska olacağına dair inancım olmasa bugünkü denizli macındaki oyununa bakarak fark yiyebileceğimizi bile söyleyebilirim.
bu teknik kafa ile bu hüseyin ile biz bir yerlere gelemeyiz. teknik hocanın yaptığı tek iyi hareket ceyhunun yerine musampayı alması oldu onun harici ortada ne bir sistem, ne bir organizasyon vardı!!!nese buraya bunları yazmayım simdi madem eziktas macını konusacağız söle söleyim yenebilmemizin tek yolu o gün herkesin hırslı ve istekli olmasına bağlı. yoksa ben teknik bakımdan hic bir umut taşımıyorum...
saygılar...Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
ARKADASIM SEN MACI SEYRETTINMIKI BIDE ERDINCE LAF Söylüosun YA ADAM GOL ATTI HERYERDE SAVAŞTI DAHA NE YAPICAK ALLAH AŞKINA YA BU KADARDA YAPMAYIN......İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçta ziyanın hatasından dönüp erdinçin yerine stepanovu oynatması lazım...yoksa bobo ve nobre affetmezler....
tRaBz10SpOr
Yorum
-
ben maci 90 dakika izledim ve 1 ve 3. goller' dikkatle izlersen ne demek istedigimi anlicaksin....İlk olarak secretwave tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum maçı hiç seyretmemiş gibi yazmışsın.bence takımın en iyilerindendi erdinç eğer üç gol yedik diye birisi suçlu olacaksa bu kesinlikle erdinç değil çünkü bu hafta gayet iyiydi.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
ben maci 90 dakika izlemesem bu yorumda bulunmam.....bu benim dusuncem erdinc.in yerine ben stepanovun oynatilmasindan yanayim...İlk olarak yavuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleARKADASIM SEN MACI SEYRETTINMIKI BIDE ERDINCE LAF Söylüosun YA ADAM GOL ATTI HERYERDE SAVAŞTI DAHA NE YAPICAK ALLAH AŞKINA YA BU KADARDA YAPMAYIN......
yedigimiz 1 ve 3. gollerde ben erdincin hatasini gordugum icin bu yorumda bulundum ayricaEn son sbay tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 20:17..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
ya arkadasım hadı 3. gol neysede 1. gol ıcın adamın gunahı alma benım gıbı herkes gordu tolganın orda yaptığı hatayı denizliyede hayat verdi mac 2-2 oldu....benje sen ızlemek istediğin gibi bir mac izlemişsin arkadaşım ama gercekten erdınc bugun mükemmel oynadı....İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben maci 90 dakika izlemesem bu yorumda bulunmam.....bu benim dusuncem erdinc.in yerine ben stepanovun oynatilmasindan yanayim...
yedigimiz 1 ve 3. gollerde ben erdincin hatasini gordugum icin bu yorumda bulundum ayrica
En son yavuss tarafından düzenlendi; 18.02.2007, 20:28.tRaBz10SpOr
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum