beşiktaşta gökhan zan oynamıcak...aslında ziya bu maçta ersenle başlayıp beşiktaşın defasını yıprtacak bir hamle yapabilir....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)
Daraltma
X
-
aynı fikirdeyimİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşta gökhan zan oynamıcak...aslında ziya bu maçta ersenle başlayıp beşiktaşın defasını yıprtacak bir hamle yapabilir....
Yorum
-
nerde o zeka kapasitesi zıyadaİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşta gökhan zan oynamıcak...aslında ziya bu maçta ersenle başlayıp beşiktaşın defasını yıprtacak bir hamle yapabilir....
Yorum
-
ne tesadüf bana da öyle geliyorİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen anca kendini yıpratıyor abi.. faul yapmadan ofsayt a düşmeden bir tek pozisyonu yok... takıma el freni.. zaten binbir karın ağrısı ile rakip sahaya geçiyoruz. onları da ersen in faullerine ofsaytlarına heba edemeyiz gibi geliyor bana..
Yorum
-
Ersen hücum gücümüzü zayıflatır bize ileride doğru düzgün basacak bir adam lazım bence umut bejeke maçı rahat olur neden mi biz bejeke den daha iyi bir kadroya sahibiz futbolcularımız yattara, gökdeniz ve ceyhun gününde olursa ayman ile hüseyin rico ile delgadoyu ısırırsa çok rahat kazanırız konya burada bejekeyi yendiyse kaliteli futbolcuları ile değil mücadelesi ile yenmiştir eğer mücadele edersek kazanırız yoksa 3 ihtimalli bir maç...
tolga
ufukhan-step-erdinç-çağdaş
kaptan-ayman
yattara-ceyhun-gökdeniz
umutUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen anca kendini yıpratıyor abi.. faul yapmadan ofsayt a düşmeden bir tek pozisyonu yok...
doğru söze ne denir..
yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
bana göre beşiktaşta serdar ve korayın oyuna katılmasını engellersek ceyhun birazcık markajdan korkmassa puan garanti olur..çünkü beşiktaşta bu iki adam
köprü görevi görüyolar.....hüseyin ve aymanın bence bu adamlara nefes aldırmamaları lazım............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
başiktaş bu ikiliyle çıkarsa ya şovu yeriz yada şov yaparız ortası yok bence.. ama ikincisi daha ağır basıyorİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülericardinho ve delgadonun kırılgan oyunları..
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıda klebersona önde baskı yaparak ileri doğru organizasyonlarını bozmuştuk. şimdi o rolde koray var. koray a önde baskı uygulayarak top yapmasına engel olmalıyız. bizim savunmanın mücadelesine ricardinho ve delgadonun kırılgan oyunları eğer koraydan beslenemezlerse zaten dayanamaz.
Ricardinho ve Delgado cok "narin" insanlar
Bence Kaptanimiz ve Aymanimiz o ikisini "bitirir". Koray iyi top kesebiliyor ama ofansa katkisi pek fazla degil. Kanatlari iyi kullanirsak bu maci gayet rahat aliriz.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
inşallah dediğin gibi olur ama ilki daha önemli bence bunu yapabilirmiyiz.. :meşale2:İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaydi Trabzonum,
Başlangıcı böyle...

Sonu böyle olsun...
Yorum
-
koray beşiktaşın ikinci yarıdaki tüm maçlarında sürekli ileri çıkıyor. hücum özllliklerinden faydalanıyor yani tigana..
beşiktaşın iki açığı ricardinho ve delgado olursa bizim kanatların karşılamakta sorun yaşayacağını sanmıyorum. ama ileri ne kadar çıkar bizm bekler onu kestiremiyorum. zira çıkmıyorlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum