Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar korku neden kim korkmuş ki bjk dan bizde korkalım
    kesin bizim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
    Bize itaat etsinler yeter
    Onların insan olmalarını istemiyorum
    camur 61

Yorum

• ziya hoca bu maçı alacak almak zorunda
      camur 61

Yorum

• Çarşı Cuma akşamı Trabzona doğru yola çıkıyomuş.Bi karşılama yaparsınız artık

Yorum

• şampiyonluk gelir hade bakayım
          işkenaz

Yorum

• evet ziyayla bu maçı alırız ziya bunu hep yapıyo blk ya karşı ama

Yorum

• çarşı uzun sokakta uzatılıyor
              işkenaz

Yorum

• çarşı karşılanmazmı en iyi şekilde ağırlanacak ama şüpheleri olmasın

karşılamada horon olacak ama oynayamazlarsa onları dans ettirecez
                dans nasıl olacak orası malum.....
                camur 61

Yorum

• fiyatlar inanılmaz yahu
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fiyatlar inanılmaz yahu
                    İlk yarıdaki denizli maçının fiyatlarını duyunca bende aynı tepkiyi vermiştim. İmana gelmişler

Yorum

• İçimde bir umut var, parçaLayacağız BJK'yi
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bu yıl ki en rahat maçımız olcak.Her zaman yendiğimiz gibi şimdide rahat yeneceğiz

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çarşı Cuma akşamı Trabzona doğru yola çıkıyomuş.Bi karşılama yaparsınız artık
                          çarşı herzaman yola cıkıyo beşikdüzünden geri dönüyo. valla ben şahsen yine yeneriz diye düşünüyorum. fakat yine bizim oyunculara pek güvenemiyorum.
                          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Bjk yi küçümsemeyin şotalı kadroyla tarihi farkı onlardan yemiştik

Yorum

• avni akerde 5-0 inönüdede 5-0 i onlardan yemistik...maci ciddiye alalim, yenmekte var yenilmetke, önemli olan TRABZONUMUZU en iyi sekilde desteklemek ve yaninda olmak...kendimizi fazla kaptirmiyalim, yoksa yine gecmisde oldugu gibi fazla beklentiler iyi sonuclanmadi hic...insallah yeneriz, ve insallah cogu arkadasin dedigi gibi fark atariz...

Yorum

• Stepanov'a İlginç Ceza

Özellikle devre arasında transferleri ile gündeme gelen ve gitmek istediğini yönetime ileten Sırp oyuncu yedek kulübesine oturtularak cezalandırıldı.

Risp ve Erdinç ikilisinin stopere alınması ile cezası uzatıldı. İngiltere’nin Celse, İspanya’nın Getafe takımları bu oyuncu için Trabzonspor resmi teklifte bulunmuştu. Israrla gitmek istediğini söyleyen Milan Setapanov ise yedek oturtularak susturuldu. Gaziantep ile oynanan lig ve kupa,Denizlispor ile oynanan lig maçında yedek kulübesinde oturdu.

İLGİNÇ İDDİA

Bordo mavili yönetim Risp ve Erdinç’i devre arasında alıp Antalya kampına götürebilseydi Milan Stepanov satılacaktı.

Bu oyuncu gitmek için sürekli taleplerde bulunup üstüne üstlük birde Konyaspor ile oynanan kupa maçında kırmızı kartı gitmek için kasıtlı gördüğüne inanan teknik heyet bu oyuncuyu kulübeye çekti.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

kockoca site haber yapmış bilmiyormu ki kırmızı kart gören topçu nasıl

oynayacak gaziantep kupa maçında
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.02.2007, 21:31.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X