Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Misifirperverlik iyi hoş güzelde benim misafirperverliğimden ziyade ziyarete gelecek olan kişi önemlidir. Gelecek olan kişi takriben hapını almış, esrarını çekmiş, cebinede palasını koymuş bir adam. Kim böyle birini kabul ederki. Onun için yalandan yere burada misafirperverlikten filan bahsetmeyin. Öyle bir yazıyorsunuzki sanki tribünde aklı selim, ağır, kişilikli bir adam gelceek zanneder. Gelecek olanlar belli alacakları cevap da belli. Boş yere kasmaya gerek yok. Kimsenin durup dururken bişey yaptığı yok zaten. Madem rüzgar ektin fırtına biçmeye de hazır olacaksın.
    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İnönüde bir sorun çıkartmadılar.Hatta dışarda hoşgeldiniz diyenlerde vardı.Bizde aynı misafir perverliği gösterelim.Tabi kahve basmaya çalışırlarsa iş değişir.

Yorum

• İlk olarak Esra Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel bir cumartesim olsun diliyorum
        Evet . Buna çok ihtiyacımız var. Alacağımız bir Bjk galibiyeti bizi iyice havaya sokacaktır. Neden 13. sıralardan gelip 2. olmayalım .Yeterki inanalım , isteyelim .
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• moralleri bozmak istemem ama ziya doğan bjk maçı için ferhatı özel olarak hazırlıyormuş korkuyorum bu adam 4 hücumcudan birini çıkarıp ferhatı koyacak 11 e, bilirsiniz ziya doğanın olağanüstü taktiğidir önce durdur sonra vur !olmaz olsun böyle taktik

Yorum

• herkesin görüşüne saygı duyuyorum fakat
            gelecek olan taraftarın tamamı dediginiz tarzda degil ayrıyeten
            aynı taraftar grubu bizdede mevcut
            her takımda var
            3 5 kişiden sebeb bizde hapçı esrarcı olarak muamele görmek istemeyiz aynı şelkilde rakip taraftarlarda 3 5 kişinin vasfıyla vasıflanmak istemez
            diyeceyim şuki; biz bize misafir olarak gelenlere misafir perver olacagız
            aksi takdirde gelecekleri varsa görecekleride vardır muhakkak
            En son a d bacan tarafından düzenlendi; 23.02.2007, 10:30.
            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              moralleri bozmak istemem ama ziya doğan bjk maçı için ferhatı özel olarak hazırlıyormuş korkuyorum bu adam 4 hücumcudan birini çıkarıp ferhatı koyacak 11 e, bilirsiniz ziya doğanın olağanüstü taktiğidir önce durdur sonra vur !olmaz olsun böyle taktik

bozma morelimizi :tsmeşale:

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet . Buna çok ihtiyacımız var. Alacağımız bir Bjk galibiyeti bizi iyice havaya sokacaktır. Neden 13. sıralardan gelip 2. olmayalım .Yeterki inanalım , isteyelim .
                bende aynı inanç içerisindeyim dün akşam arkadaşlarla muhabbet ediyoruz dedim bjk yenersek kesin şampiyonuz olsun konuşması bile güzel bişz yeterki yenelim. inanıyorum yenecegiz 3-1 yada 2-1
                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                **ARSİNLİ AKREP**
                **61*77**

Yorum

• bu rahatlığa bu morale nerden kavuştunuz bilmek istiyorum formu birkaç gündür takip ediyorum artık kazanacağımız kesin gözüyle bakılıyor haberlere bakıyom trabzonspor galibiyetten emin arkadaşlar bu kadar emin olup rehavete girmeyin sonunu biliyorsunuz...
                  [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu rahatlığa bu morale nerden kavuştunuz bilmek istiyorum formu birkaç gündür takip ediyorum artık kazanacağımız kesin gözüyle bakılıyor haberlere bakıyom trabzonspor galibiyetten emin arkadaşlar bu kadar emin olup rehavete girmeyin sonunu biliyorsunuz...
                    Bjk yi yenmememk için hiçbir nedenimiz yok çok rahat bi maç olacagına inannıyorum geçen haftaki konya maçını izledim ve bjk dışarda hiç yok diyebilirm.. ve trabzonsporun bu havayla yenilecegine inanmıyorum berabnerlik bile kötü sonuç. bjk yi yenecez sende rahat ol bence......
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

• Cumartesi günü çook güzel olacak galip gelince dahda güzel olacak ..

Yorum

• çok zorlu bi maç geçecek. kazanırsak eğer üst sıralra çıkabiliriz. mutlak kazanmamız lazım.. eğer kazanamazsak gidişat kötü. hocayı yollarlar valla.. yada yönetm gider
                        maç büyük ihtimal berabere fakat yattaranın günü olabilirde

Her şey TRABZONSPOR için

Yorum

• tek korkum ziya doğan
                          nasıl bi ilk 11 olcak merak ediyorum
                          12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                          - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                          Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu rahatlığa bu morale nerden kavuştunuz bilmek istiyorum formu birkaç gündür takip ediyorum artık kazanacağımız kesin gözüyle bakılıyor haberlere bakıyom trabzonspor galibiyetten emin arkadaşlar bu kadar emin olup rehavete girmeyin sonunu biliyorsunuz...

Bizim rehavete girmemiz önemli degil. Futbolcu kardeslerimiz rehavete kapilmasin yeter. Bu Maci alacagiz, BASKA YOLU YOK!!
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• inşallah alırız.
                              nedendir bilmem ne olursa olsun ne kadar kötü olursak olalım beşiktaşı bi şekilde yeniyoruz
                              yani biri büyü mü yapıyor yoksa başka bişeymi var adamların şansı tutmuyor bize karşı.
                              inşallah bunda da böyle olur.
                              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Tigana, Gökdeniz'den çekiniyorBeşiktaş, yarın oynayacağı Trabzon-spor maçı öncesi taktik olarak hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı takım şampiyonluk yarışından kopmamak için deplasmandan üç puanla dönmeyi planlarken Teknik Direktör Jean Tigana ise Bordo-Mavili takımı nasıl durduracağının hesaplarını yapıyor.
                                Rakibin etkili oyuncuları ile ilgili taktiksel önlemler almayı düşünen Fransız çalıştırıcı özellikle Gökdeniz Karadeniz'den çekiniyor. Gökdeniz'in orta sahadan yaptığı sürpriz çıkışları dikkate alan Tigana, sağ kanatta görev yapması muhtemel olan, İbrahim Toraman, Ali Tandoğan ve Koray Avcı'dan hücuma çıkarken defansif güvenliği bırakmamalarını istedi. Bunun yanı sıra Fransız çalıştırıcının, Trabzon maçı öncesi daha defansif bir oyun anlayışı ile saha çıkması bekleniyor.
                                Sakat olan Gökhan Zan'ın yerine İbrahim Toraman'ı çekmesi beklenen tecrübeli çalıştırıcının Ali Tandoğan'ı ise ilk 11'de oynatacağı öğrenildi. Hafta içinde yapılan antrenmanlarda Vestel Manisa kupa maçı ve Galatasaray ile oynanacak derbiyi düşünen Tigana, Konyaspor karşılaşmasında yer alan oyuncularını hafif antrenmanlara tabi tutarken, diğerlerini ise bu maçlara hazırlıyor. Yedeklerin PAF ile oynadığı karşılaşmayı 4-2 kaybetmesine de sinirlenen Fransız çalıştırıcı, genç oyuncuları da formayı kapmak için mücadele etmeleri konusunda uyardı. Tigana'nın, "Antrenmanlarda gerekli isteği göstermiyorsunuz. PAF oyuncularına karşı mücadele gücünüz neredeyse yok. Böyle olursa nasıl ilk 11'de oynamayı düşüneceksiniz? Oynamak isteyen herkese şans veriyorum. Siz ise küsüyorsunuz." ifadelerini kullandığı ifade edildi.
                                Bu arada Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Bobo, Trabzon maçında takım olarak iyi oynamak zorunda olduklarını söyledi. Brezilyalı golcü, kendisinin gol atmasından çok takımın kazanması gerektiğini vurgulayarak, "Ben gol atmak isterim fakat kazanmak için tüm takımın çok çaba harcaması gerekiyor. 15 günde bu sezonki en zor maçlarımızı oynayacağımızı düşünüyorum." diye konuştu. Yöneticilerden eski menajer Sinan Engin'e veto Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ile Genel Sekreter Kenan Öner arasındaki buzlar erirken, Kolot'un eski menajer Sinan Engin'i geri getirmek istemesi sorunun asıl nedeni olduğu ortaya çıktı. İhtilaf, Kolot'un Başkan Yıldırım Demirören'e "Futbolun başında ben olacaksam kendi ekibimi kurmalıyım" isteğine Kenan Öner'in tepki koymasıyla başladı. Başkan Demirören, Kolot'un bu isteğini geri çevirirken tartışmalar da büyüdü. Demirören'le birlikte İcra Kurulu'nda yetkisi bulunan Kolot ile Öner'in arası derbiler öncesi düzelmiş görünüyor. Fakat çıkan tartışma sonucu geri dönmesi beklenen Sinan Engin'in yine eli boş kaldı. Öte yandan Trabzon maçını Selçuk Dereli yönetecek. Dereli bu sezon Siyah-Beyazlı takımın iki maçını yönetirken Kartal bir maç kazandı bir de kaybetti.
                                Temel Yirmibeşoğlu
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X