İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
yaaa arkadaşlar ne olyosunuz böyle.bizler babalarımızdan,abilerimizden trabzonun o şanlı geçmişini dinleyerek büyüdük,coştuk.o zamanlar trabzondan kendi sahasında puan alan şükür dermiş.anadolu-istanbul farketmez.bu tedirginlik havasıda ne oluyoki böyle.biz her zaman onurumuzla,hırsımızla mücadele ettik.paramız ogünde yoktu şimdide yok.
eeeee değişen ne peki... bi yığın bahane işte...
bence biraz da dönüp kendimize bakmamız lazım.neden bu maçla ilgili bu kadar tedirginsiniz.trabazonu kendi kafamızda küçültüyoruz sanırım.biz ogünde şanlıydık şimdide...biz onlar gibi parayla büyük olmadık.hep büyüğüz ama şerefli bir büyüklük bu bahsettiğim.bu yüzden yeter artık bu karamsarlıklardan kurtulun,rica ediyorum.istanbul bizden dün tırsıyodu,bugünde tırsacak,yarında....
belki bazılarınız bozulacak ama... trabzonu çeçen savaşçılara benzetiyorum biliyomusunuz.çünkü onlarda trabzon gibi senelerdir paraya ve güce karşı şanlı destanlar yazdılar...öyle değilmi.
eeeee değişen ne peki... bi yığın bahane işte...
bence biraz da dönüp kendimize bakmamız lazım.neden bu maçla ilgili bu kadar tedirginsiniz.trabazonu kendi kafamızda küçültüyoruz sanırım.biz ogünde şanlıydık şimdide...biz onlar gibi parayla büyük olmadık.hep büyüğüz ama şerefli bir büyüklük bu bahsettiğim.bu yüzden yeter artık bu karamsarlıklardan kurtulun,rica ediyorum.istanbul bizden dün tırsıyodu,bugünde tırsacak,yarında....
belki bazılarınız bozulacak ama... trabzonu çeçen savaşçılara benzetiyorum biliyomusunuz.çünkü onlarda trabzon gibi senelerdir paraya ve güce karşı şanlı destanlar yazdılar...öyle değilmi.
Takımımızın Turkcell Super Ligi'nde 24 Şubat cumartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmanın biletleri yarın (perşembe) satışa çıkarılacak.

:meşale2: ..HAYDE HAYDE TRABZON TRABZON..
:meşale1:

Yorum