Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaaa arkadaşlar ne olyosunuz böyle.bizler babalarımızdan,abilerimizden trabzonun o şanlı geçmişini dinleyerek büyüdük,coştuk.o zamanlar trabzondan kendi sahasında puan alan şükür dermiş.anadolu-istanbul farketmez.bu tedirginlik havasıda ne oluyoki böyle.biz her zaman onurumuzla,hırsımızla mücadele ettik.paramız ogünde yoktu şimdide yok.
    eeeee değişen ne peki... bi yığın bahane işte...
    bence biraz da dönüp kendimize bakmamız lazım.neden bu maçla ilgili bu kadar tedirginsiniz.trabazonu kendi kafamızda küçültüyoruz sanırım.biz ogünde şanlıydık şimdide...biz onlar gibi parayla büyük olmadık.hep büyüğüz ama şerefli bir büyüklük bu bahsettiğim.bu yüzden yeter artık bu karamsarlıklardan kurtulun,rica ediyorum.istanbul bizden dün tırsıyodu,bugünde tırsacak,yarında....
    belki bazılarınız bozulacak ama... trabzonu çeçen savaşçılara benzetiyorum biliyomusunuz.çünkü onlarda trabzon gibi senelerdir paraya ve güce karşı şanlı destanlar yazdılar...öyle değilmi.
    Her zamanki gibi çok iyimsersin oğuz. Bu arada gel maça gidelim

Yorum

• Beşiktaş maçının biletleri yarın satışa çıkıyor
      Takımımızın Turkcell Super Ligi'nde 24 Şubat cumartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı karşılaşmanın biletleri yarın (perşembe) satışa çıkarılacak.

Buna göre herhangi bir artışa gidilmeyen biletler şu fiyatlarla satın alınabilecek:

Açık Tribün: 5 YTL.
      Maraton Tribünü: 10 YTL.
      Maraton Özel Tribünü: 15 YTL.
      Kapalı Tribün: 25 YTL.
      VIP-2 Tribünü: 50 YTL.
      VIP-1 Tribünü: 100 YTL.

Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların TS Club ve Biletix gişeleriyle, www.biletix.com.tr adresinden biletlere ulaşabilecekleri açıklandı.

o stad da full çekecek çok güzel maç olur inşallah

Yorum

• Ligin ilk maçlarında milletin canını çıkartmıştılar bilet fiyatlarından şimdi indirmişler veya daha öncedende inmişti benim haberim yoktu....

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu günleride görecekmiyiz
          Ben ruyamda gordum, ziya ruyami gerceklestir ... (umut cok super bir gol atacak, hakem saymiycak.. ofsayt diycek ...)
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• bu bilet fiyatları bugüne kadar bi debi maçta ki en ucuz biletler sanırım yönetim taraftara kıyak yapıyor stad da adım adatacak yer olmayacak taraftara çok güveniyorum bu maçta

Yorum

• Defansimiz guzel oynarsa, parcalariz bjk `i ceyhun , gokdeniz 2 side boyle maclari sever.... + yattara biraz guzel oynarsa tammam iste, yattara da kendi evimizdeyiz taraftar destegiyle cosar.... bu is te en cok umut`a yarar...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bjk deplasmanda berbat oynuyor.Savunmada çok büyük bir hata yapmazsak yeneceğimizi düşünüyorum.Yattara oynarsa(Duy bunu Ziya,sakın oynatmamazlık yapma)çok etkili olacaktır.Kesin yeneceğiz kargaları.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• önce beraberliklerle başladık ikinci yarıya, sonra zor alınmış galibiyetler, artık şoov zamanı
                  :meşale2: ..HAYDE HAYDE TRABZON TRABZON.. :meşale1:
                  yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Açık Tribün: 5 YTL.

Bu fiyatlara laf edeni, stadını doldurmayanı Allah taş eder yahu.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Ençok güvendiğim yer defansımızdı ama denizli maçında gördükki takımın güvenilecek tek yeride yol geçen hanına döndü bir tek yusuf hallaç pamuğu gibi attı defansı eğer bu defans aynı hataları bjk ye karşıda yaparsa halimiz haraptır arkadaşlar nobre ve bobo gibi hızlı adamlar erdinç ve rispi kesinlikle perişan ederler ama ziyacığım bir önlem alacaktır elbet!!!

Kale desen yine tolgaya çok güveniyordum ama son maçta jeffi arar olduk anlayacağınız gol atamıyoruz diyen takım 4 gol attığı maçı zorlukla alıyor ve beninde bunu aklım almıyor.
                      Hangitakım denizli gibi takımı orta sahaya yığar atığımz gollere bir bakın allah aşkına hangi takım umutun attığı ilk golu heleki daha 12. dakikada yer yada son golü 87. dakikada bildiğim tek birşey varki beşiktaş kesinlikle yemez eğer organize bir top oynayamazsakki daha ihç oynayamadık beşiktaşı yeneceğimize inanmıyorum ama ziyadır şansı tutuyor bjk ye bizede ziyanını şansını beklemekten başka çare kalmıyor
                      Son bir şey daha bende herkes gibi bu forumda sürekli musampa dedim ama gel görki o denizli maçındaki musampanın yerine trabzonda sokakta dolaşan herhangi birini koy daha iyi oynardı velhasılı musam/padan değesteğimi çekmiş bulunuyorum)

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açık Tribün: 5 YTL.

Bu fiyatlara laf edeni, stadını doldurmayanı Allah taş eder yahu.
                        Bunlara değil sezon başındakilere laf ediyordum. Bana ne ya benim kombinem var

Yorum

• maça taraftar gidiyor da tam destek sağlanamıyor,bu aralar çekirdek yiyenler çoğaldı..

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maça taraftar gidiyor da tam destek sağlanamıyor,bu aralar çekirdek yiyenler çoğaldı..
                            Bu çekirdek muhabbeti aralar epey dallandı. korkum birisi kızıp çekirdek satanlara saldıracak. Gerçi insan gıcık oluyor önünden satıcıların geçmesinden

Yorum

• Stadda bir findik standi acalim? Tabii yerseniz....

(Mesaj sayiim 301, daha mesaj yazmasam mi?)
                              En son Erkan tarafından düzenlendi; 21.02.2007, 16:21.
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadda bir findik standi acalim? Tabii yerseniz....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X