Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Beşiktaş (22. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başlarım beşiktasınada kartalınada.... biz bunları her zaman yeniyoz kardeşim.arada da kazalar oluyo o kadar. inanın aklım fener maçında.bu takım yensin şu hippileri artık yaaaa.yağu fenerlilere laf yetiştiremez oldum artık.tamam hakem hataları hep aleyhimize oluyo bu maçlarda ama.yeter artık yaaakazansın yani.
    bjk ye gelince yaa 4-0 alırız.ya da 2-0 yeniliriz.içime böyle doğuyo.ama işallah ilki ne diyim.
    hamsi terbiyecisi.......

Yorum

• İlk olarak Çebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saha dışında ve tribünde tertemiz bir müsabaka olması adına büyük bir çaba gösteriyoruz. Olası Bjk'li misafirlerimizi forumlarına da sağduyulu olmaları konusunda bir mesaj bıraktık, olumlu tepkiler verdiler.

Şehrimizin yaşadığı malum günlerde hele ki son yıllarda İnönü'de bize hiçbir sorun yaşatmayan, bizimle birlikte bizim maçımızda bizimle birlikte Kazım Koyuncu için ağlayan, Karadeniz kanserden ölmesin diye bağıran, pankartlar açan, takımımızı takımlarıyla birlikte tribünlerine çağıran söz konusu maçlarda bir iki gerilimli anlarda gelen olumsuz tezahüratlar haricinde bir kabahatleri olmayan Bjk takımıyla tribünleriyle dalaşmak bize yakışmaz.

Çıkacağız takımımızı destekleyeceğiz. Yalnızca takımımızı... Gelecek misafirlerimizden de ulaşabildiklerimizden herhangi bir sorun olmaması adına söz aldık, onlar da tahrik etmeyecekler...Bir sorun olmayacağına inanıyoruz gelmeleri halinde...

Lütfen insanları galeyana getirecek mesajlardan uzak duralım...
      alkışlar sana çok güzel bi tespit. katılıyorum beşiktas seyırcıyle işimiz yok sadece destekk takımaa

Yorum

• az kaldı az heyecan en üst seviyede

Yorum

• Cumartesi günü, maçtan sonra haklı bir gurur yaşamak istiyorum. Yine bir galibiyet yine bir şahlanış istiyorum.

Yorum

• akşamki sevinci tarın da yaşayacağız arkadaşlar
            Bize itaat etsinler yeter
            Onların insan olmalarını istemiyorum
            camur 61

Yorum

• akşamki sevinci yarın da yaşayacağız arkadaşlar
              camur 61

Yorum

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başlarım beşiktasınada kartalınada.... biz bunları her zaman yeniyoz kardeşim.arada da kazalar oluyo o kadar. inanın aklım fener maçında.bu takım yensin şu hippileri artık yaaaa.yağu fenerlilere laf yetiştiremez oldum artık.tamam hakem hataları hep aleyhimize oluyo bu maçlarda ama.yeter artık yaaakazansın yani.
                bjk ye gelince yaa 4-0 alırız.ya da 2-0 yeniliriz.içime böyle doğuyo.ama işallah ilki ne diyim.
                camur 61

Yorum

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başlarım beşiktasınada kartalınada.... biz bunları her zaman yeniyoz kardeşim.arada da kazalar oluyo o kadar. inanın aklım fener maçında.bu takım yensin şu hippileri artık yaaaa.yağu fenerlilere laf yetiştiremez oldum artık.tamam hakem hataları hep aleyhimize oluyo bu maçlarda ama.yeter artık yaaakazansın yani.

karamsal olmayalım kardeş bız bunları hep yendik akşam hocaları orta sahayı kalabalık tutacam diye açıklama yapmış bizım defansın zayıflığından faydalanmayı düşünüyormuş bizim ziya duymuştur tabiii ki
                  camur 61

Yorum

• İlk olarak camur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    karamsal olmayalım kardeş bız bunları hep yendik akşam hocaları orta sahayı kalabalık tutacam diye açıklama yapmış bizım defansın zayıflığından faydalanmayı düşünüyormuş bizim ziya duymuştur tabiii ki
                    yok duymaz,uydurur o!!
                    artık inat etme zamanı değil ziya.hem kendine hem takıma zarar veriyorsun.
                    oynat şu milan ı.ne istiyorsun adamdan.
                    avrupanın sayılı stoperlerinden birine sahibiz sırf senin inadın ve cahilliğinden dolayı adamı izleyemiyoruz.
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• [quote=Hüseyin Kurt;662189]yok duymaz,uydurur o!!
                      artık inat etme zamanı değil ziya.hem kendine hem takıma zarar veriyorsun.
                      oynat şu milan ı.ne istiyorsun adamdan.
                      avrupanın sayılı stoperlerinden birine sahibiz sırf senin inadın ve cahilliğinden dolayı adamı izleyemiyoruz

birgün oda bizi anlayacak ama kapaside meselesi demekki ama yinede bjk ya onunla üstünlüğümüz var bu yüzden istemesede yenmek zorunda aksi halde kendisi kaybeder bizde üzülmeyiz :tsmeşale:
                      camur 61

Yorum

• Yook bee onlar gelemezler..O iş bir kere olur (oda boş kahveye)bir daha sıkar öyle yapmak.İbrahiiiiim YAttaaaaraaaa oooooollllleeeeyyyy

Yorum

• arkadaşlar kaleci tolgaya bol bol dua edelim

Yorum

• Güzel bir cumartesim olsun diliyorum

Yorum

Saha dışında ve tribünde tertemiz bir müsabaka olması adına büyük bir çaba gösteriyoruz. Olası Bjk'li misafirlerimizi forumlarına da sağduyulu olmaları konusunda bir mesaj bıraktık, olumlu tepkiler verdiler.

Şehrimizin yaşadığı malum günlerde hele ki son yıllarda İnönü'de bize hiçbir sorun yaşatmayan, bizimle birlikte bizim maçımızda bizimle birlikte Kazım Koyuncu için ağlayan, Karadeniz kanserden ölmesin diye bağıran, pankartlar açan, takımımızı takımlarıyla birlikte tribünlerine çağıran söz konusu maçlarda bir iki gerilimli anlarda gelen olumsuz tezahüratlar haricinde bir kabahatleri olmayan Bjk takımıyla tribünleriyle dalaşmak bize yakışmaz.

Çıkacağız takımımızı destekleyeceğiz. Yalnızca takımımızı... Gelecek misafirlerimizden de ulaşabildiklerimizden herhangi bir sorun olmaması adına söz aldık, onlar da tahrik etmeyecekler...Bir sorun olmayacağına inanıyoruz gelmeleri halinde...

tebrik ederim arkadaşım... buralarda aklı selim insanların olduğunu görmek çok güzel. trabzonspor'lu taraftarı herhangi bir ortalama anadolu takımından ya da üç sülük taraftarından ayıran hasletler olduğunu göstermek lazım...
                              KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

çebi kardeşimin yazısını forum boyunca sürekli gündemde tutalım maç bitimine kadar
                                futbol spor olmaktan çıkışmasın kardeşlik devam etsin
                                TRABZONa yakışacak şekilde davranalım bayan taraftarlarımızın yapacagı etkinlikle tezat oluşturmayalım
                                ben eyer organizasyonla ilgilenen arkadaşlar uygun bulursa bjk taraftarlarınıda el ele tutuşmaya davet edelim
                                TRABZON taraftarları değil sadece
                                tüm avni aker birlik içinde olsun
                                TRABZON UN NE OLDUGUNU ANLAYAMAYANLAR ANLASIN
                                bizler sonuç taraftarı degiliz
                                bizler TRABZONSPOR taraftarıyız
                                yendigimizde gurur
                                yenildiğimizde takımımızla onur duyarız
                                sadece takımımıza destek olalım
                                takımımızın yada rakibin aleyhinde tezahurat bize yakışmıyor
                                bize yakışan tek ses tek yürek olmak
                                "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                                O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X