bizim dememizle kimsenin gittiği yok bunu anladım artık. taraftarı takan yok. yönetim bildini okuyor. parayla satınaldıkları bazı tarftar gurupları da arkaların da. ya ne diyeyim sonımuz iyi değil. allah yardım etsin bizlere
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
Biz birşeyleri neden gösteriyoruz ve de tepkimizi dile getiriyoruz..Ama seni ve senin gibi düşünenleri gördükten sonra ortak paydamız olan Trabzonsporumuzun daha da kötü günler beklediği şüphesizdir..Hangi olumlu iş yapılmıştır bizim takımımız için,nerde ne zaman yola mutlu birşekilde devam ettikk??İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabah sabah şöyle baktım başlığa o kadar iğrenç geldi ki bana, artık yeter yönetim istifaaaa, he her gelen istifa etmek için geliyor başa, tamam istifaa dedin peki gerisi için çözüm ürettin mi arkadaşım, istifaaa hee bu kadar kolay di mi, herşey ne kadar kolay geliyor sana, artık yeter belli bunalmışsın bazı şeylerden yeterse sen geç başa görelim seni yeter bakalım dah ailk günden çıkacak çatlak seslere sen dayanabilecekmisin, istifa hee..!güldürmeyin beni...
Ayrıca site yöneticileri arkadaşlara da bir konuyu belirteyim konu başlıkları büyük harfle yazılmayacaktı sanırım Yeter ve İstifa yazılarını gözümüze girmesine gerek yok, düzeltilirse diğer konu açan arkadaşlarada haksızlık yapılmayacağını düşünüyorum
Yazdığın metinin her hecesinde yönetimin arkasında durmuşsun..Hayırdır nedir bu yönetim sevdan..?? Bi de sonkez can_ı gönülden cevaplamanı istediğim birşey soruyorum sence bu gidişimiz hayıra alamet midir??
Yorum
-
ilk önce 61. mesajın hayırlı olsun gözünden kaçmıştır belki.. ve 2006 yılının 11 ayında üye olmuşsun hayırlı olsun.. her gelen yönetim birkaç ay sonra istifaaa istifaaa denilip görevine son verilmes iisteniyor bu tür konuları açaların birgün olsun çıkıpta, istifa tamam da birde çözüm ürettiğini görmedim, ben kimsenin arkasında değilim, bu tür konuların ne kadar iğrenç olduğunu yazarken eğer şu an değilde başka bir yönetim olsa idi ve aynı durumda olsa idik yine aynı şeyleri yazardım bize istifaaaa diye bağıran değil çözüm üretecek beyinler lazım anladınmı, şimşekler çaktı mı kafanda, mahçup oldun mu, olmadıysan sen bilirsin, saygı duyuyorum ama en azından ne düşündüğümü şimdi daha açık ber çerçevede görebiliyorsundur..tabi umarım görebiliyorsundur..TrabZonguldaklı...
Yorum
-
ayrıca sana lyon takımın örnek göstereyim şu an ki başkanı ilk defa göreve geldiğinde yerden yere vurulmuştu ama o yılmadı ve takımı bugünkü haline getirdi, bizede sanırım bu tür tepkilere göğüs gerebilecek yönetimler lazım, bu site kulis yapma yeri değil çözüm üreten bir platform olmalıdır artık...TrabZonguldaklı...
Yorum
-
arkadaş biz yönetim istifa hoca istifa derken başarısız oldukları için demiyoruz. bu durumdan yönetimde hoca da memnun oldukları için diyoruz ve de ounanan futbolu beğendikleri yapılantransferleri olumlu karşıladıkları için diyoruz. takımbu haldeyken bir hoca ve bir yönetim iyi yoldayız diyorsa bunlarınfutbol bilgileri ne kadar iyi sen düşün bu zihniyetle yönetilmeye devam edersek ne olu sonunu sen düşünİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca sana lyon takımın örnek göstereyim şu an ki başkanı ilk defa göreve geldiğinde yerden yere vurulmuştu ama o yılmadı ve takımı bugünkü haline getirdi, bizede sanırım bu tür tepkilere göğüs gerebilecek yönetimler lazım, bu site kulis yapma yeri değil çözüm üreten bir platform olmalıdır artık...
Yorum
-
Çözümü yönetici üretir. Biraz insaf! Yakalım yıkalım taraftarı değilim ama sen çözümü yöneticide değil de taraftarda arıyorsan yanlışsın. Dünya kadar saçmalıkları var, ama sanki taraftar istifa diyor diye bu saçmalıkları yapıyorlar. Hayır, iş öyle değilTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca sana lyon takımın örnek göstereyim şu an ki başkanı ilk defa göreve geldiğinde yerden yere vurulmuştu ama o yılmadı ve takımı bugünkü haline getirdi, bizede sanırım bu tür tepkilere göğüs gerebilecek yönetimler lazım, bu site kulis yapma yeri değil çözüm üreten bir platform olmalıdır artık...
Değerli arkadaşım, bu site ne zaman kulis yaptı?İnsanlar burada fikirlerini özgürce yazmaktadırlar.Kendilerince de fikirlerde üretilmektedir.BMN-yönetimi olarak, mevcut yönetime bir çağrıda bulunmuş ve kendimizce çözüm yolları sunmuştuk.Demekki, bu site çözüm yollarınıda zamanında üretebiliyormuş!
Tüm bu yazılanlara rağmen ''bu site'' diye başlayan cümlende ,BMN ailesine bir ithamda bulunduğunun farkındamısın?Biz burada kimseyle kulis yapmıyoruz.Bak sende burada özgürce mevcut yönetimimizi savunabiliyorsun...Kulis yapsak senin gibi düşünenlere izin verirmiyiz?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
asllında kimseyi kırmadan kimseyi rencide etmeden bu kadar yazabildim ama o kadar çok olumsuz konular açılıyor ki artık, giripte yorum yapacak fikrimi paylaşacak konu bulamıyorum artık sitede, kulis derken de bende böyle bir izlenim var artık, acaba diyorum taraftar olarak en çok üyesi olan siteyi bazıları gelecek seçim için zemin hazırlayacağı bulunmaz bir cevher olarak mı görüyor, farkındasın değilmi artık başa gelen yönetime karşı gösterilen sabırın süresi git gide azalıyor, rekora gidiyoruz bu konuda futbolcu teknik adam ve yönetim konusunda başı çekiyoruz, bu kadar değişim olan bir ortamda sence yada sizce başarı ne kadar oranda olur..veya olurmu?İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli arkadaşım, bu site ne zaman kulis yaptı?İnsanlar burada fikirlerini özgürce yazmaktadırlar.Kendilerince de fikirlerde üretilmektedir.BMN-yönetimi olarak, mevcut yönetime bir çağrıda bulunmuş ve kendimizce çözüm yolları sunmuştuk.Demekki, bu site çözüm yollarınıda zamanında üretebiliyormuş!
Tüm bu yazılanlara rağmen ''bu site'' diye başlayan cümlende ,BMN ailesine bir ithamda bulunduğunun farkındamısın?Biz burada kimseyle kulis yapmıyoruz.Bak sende burada özgürce mevcut yönetimimizi savunabiliyorsun...Kulis yapsak senin gibi düşünenlere izin verirmiyiz?TrabZonguldaklı...
Yorum
-
başarı yapılan işlerle endekslidir. bu yönetimtarafından yapılmış iyi bir şey söyle banaİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleasllında kimseyi kırmadan kimseyi rencide etmeden bu kadar yazabildim ama o kadar çok olumsuz konular açılıyor ki artık, giripte yorum yapacak fikrimi paylaşacak konu bulamıyorum artık sitede, kulis derken de bende böyle bir izlenim var artık, acaba diyorum taraftar olarak en çok üyesi olan siteyi bazıları gelecek seçim için zemin hazırlayacağı bulunmaz bir cevher olarak mı görüyor, farkındasın değilmi artık başa gelen yönetime karşı gösterilen sabırın süresi git gide azalıyor, rekora gidiyoruz bu konuda futbolcu teknik adam ve yönetim konusunda başı çekiyoruz, bu kadar değişim olan bir ortamda sence yada sizce başarı ne kadar oranda olur..veya olurmu?
Yorum
-
işte konuyu açan arkadaşın ilk yorumu ben bunu diyorum Travilier...bu ve bunun gibi zihniyetle açılan konulardan sıkıldım ben, çözüm üretmek adına bir çabası varmı bu arkadaşın bu yorumunda, hayde heey hooy istifaaa son tren kan değişikliği gibi yüzeysel laflar bu kadar kolay mı sizce.. değil di mi.. bence de..İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık yeter artık bu yönetimden bize hayır yok hadi bütünleşelim hadi tek yumruk ollaım yönetim artık İSTİFA bir an bile durmasınlar artık takımımıza sahip ÇIKALIM kan degişikligi şart TRABZONSPORUIMUZ elden gidiyo hep beraber YÖNETİM İSTİFA el ele vermenin zamanı geldi geçiyo bu son treni kaçırmayalaım HADİ YÖNETİM İSTİFA......TrabZonguldaklı...
Yorum
-
iğrençlik arayan arkadaş zannediyorum bu yazıyı okumadı ... okuduysa da anlamadı yukarıda anlatılanlardan daha iğrenç ne olabilirki ......kaldıki istifa en azından kongre diyen çoğu arkadaş ayrıca mevcut durumdan çıkış yolu için de kafa patlatmakta ve bunu da burda paylaşmakta görüğüm kadarıyla iğrençlik nerde ben anlayamadım .......İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrafta bazı şayialar dolaşıyor:
Bir milletvekilin isteği üzerine Ankaraspor'dan transfer yapıldığı, alınacak ve takasta kullanılacakların da K. adlı bu milletvekili tarafından belirlendiği, buna ilaveten aynı milletvekili tarafından alt yapıda görevlendirilmek üzere kulübe iki kişinin gönderildiği, Özkan Sümer'in kabul etmemesi üzerine bu kişilerin "Transfer takip Komitesi" adlı uyduruk bir birimde yüksek maaşlarla göreve başlatıldığı gibi.
Ayrıca yönetimin iktidar partisinden iki milletvekilinin güdümünde hareket ettiği, kendilerine uymayan Faruk Özak'ı kamuuoyu nezdinde yıpratmak için son stadyum projesine destek vermediği ima edilerek yıpratmaya çalıştıkları da herkesin dilinde dolaşan ayrı bir şayia.
Üstelik bunlar sokak dedikoduları değil, bilmeden yorum yapmayacak kalem erbabının idiiaları.
Bunların doğru ya da yalan olduklarına karar verecek kişi şüphesiz ben değilim. Yalnız şuyuu vukuundan beter bu söylentiler karşısında yönetimden değil yalanlama, bir açıklama dahi gelmedi.
Trabzonspor'da siyasallaşma başlamıştır diyenlerden değilim. Zira bunun başlangıcı daha eskilere gider. Ancak görünen o ki siyasallaşma mide bulandırıcı boyutlara varmıştır. Siyasi bağlantılarını Trabzonspor için kullanarak tesis, maddi kaynak, reklam vs. gibi camiaya hizmet getirselerdi bir taraftar olarak affedebilirdim. Ama görünen o ki siyaset Trabzonspor için değil, Trabzonspor siyaset ve şahsi emeller için kullanılıyor. Üstelik hiçbir zaman olmadığı kadar kirli bir şekilde.
Yönetimin ya da onları eleştiren insan olarak benim hangi görüşe meyyal olduğumuzun bir önemi yok. Ortak kıymet hükmümüz Trabzonspor olduğuna göre bir taraftar olarak her ne hakkım var ise zerresini dahi helal etmiyorum.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
o sence arkadaş. bizce de yönetimde hocada gitmeli. benim yaşım 38 ben böyle bir yönetim böyle bir hoca böyle bir futbol anlayışı daha görmedim bu takımda ( bu sezona kadar). bunlardan memnunsan sana diyecek sözüm yokİlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte konuyu açan arkadaşın ilk yorumu ben bunu diyorum Travilier...bu ve bunun gibi zihniyetle açılan konulardan sıkıldım ben, çözüm üretmek adına bir çabası varmı bu arkadaşın bu yorumunda, hayde heey hooy istifaaa son tren kan değişikliği gibi yüzeysel laflar bu kadar kolay mı sizce.. değil di mi.. bence de..
Yorum
-
bak kardeşim bu yönetimi savunmak gibi bir niyetim yok,sadece bu işlerin eskisi kadar kolay olmadığının altın ıçizmek istiyorum yazdığım her yorumda ve şu an ahmet ağaoğlu-onu bende istiyordum başkan olarak-olsa başta ve aynı durumad olsak yine aynı şeyler iyazardım diyorum, kimseyi savunduğumda yok, eskiden futbol vardı ve futbolcu konuşulurdu, yönetim hep ikinci planda kalırdı, yada planda olmazdı bile, şimdi ise her olumsuz durumd ayönetim istifa daha sonrada teknik direktör istifa, yani yani yanlız bırakılan ilk yönetim oluyor-ben şu an ki yönetim ehaksızlık yapılıyor amacıyla yazmıyorim bunları artık bu işlerin kolay olmadığının altını çiziyorum-eskiden kalp spazmı geçiren yönetici haberleri duyarmıydınız siz, şimdi ise adamların hastaneden çıktığı yok... şu an kim olursa olsun ama kim olursa olsun ister cem uzan olsun ister ahmet ağaoğlu olsun destek olmayabiliriz ama tepkimiz daha düzeyli olmalı şu an ki istifaaa istifaa diye bağırmamızı inanın rakiplerimiz bizden daha çok istiyor çünkü potansiyel olarak yine anadolu da en güçlü rakipleri biziz, onların ekmeğine yağ sürdüğümüzün farkındamıyız bilmiyorum...İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşarı yapılan işlerle endekslidir. bu yönetimtarafından yapılmış iyi bir şey söyle banaTrabZonguldaklı...
Yorum
-
seni yorumunun üstünde alıntısını yaptığım ve bu konuyu açan arkadaşın mesajında aradığım şeyİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiğrençlik arayan arkadaş zannediyorum bu yazıyı okumadı ... okuduysa da anlamadı yukarıda anlatılanlardan daha iğrenç ne olabilirki ......kaldıki istifa en azından kongre diyen çoğu arkadaş ayrıca mevcut durumdan çıkış yolu için de kafa patlatmakta ve bunu da burda paylaşmakta görüğüm kadarıyla iğrençlik nerde ben anlayamadım .......TrabZonguldaklı...
Yorum
-
erdinç67 öyle diyeni de var. Daha değişik yorum yapanı da var. Yönetimin hatalarını tartışan da var. Fikirler sunup yönetimin nasıl daha sağlıklı hale gelebileceğini tartışan da var. Ama sen sadece yüzeysel mesajları okuyup diğerlerini okumazsan bu forumu da elbet sağlıklı görmezsin.
Bir yönetici çıkıp diyor ki "Küme düşsek bile Ziya Doğan ile devam edeceğiz"
Bu ne demek? Sen de diyorsun ki bu insanı kırmayalım yoksa ne yaparız? Halimiz tufan? Hayır değil. Eğer gelen yönetim Van Gaal'i alacağdık da Ziya Doğan pırtladı, efendim Wome çok para istedi de Mustafa Keçeli portladık, 10 milyon dolarlık 2 yıldız alacağız deyip birisini 4 ayda yolluyor diğerini de söz veren yöneticisi 180 derece dönüyorsa sözünden seçimi kazandıktan hemen sonra, e bırak da tepkimizi koyalımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum