Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün Ahmet Ağaoğlu'nun en iyi yaptığı işi yaparken(Konuşmak) bir radyoda denk geldim.Söylediği kısaca şuydu:şu anda Trabzonspor yönetiminin en üstündekinden en altındakine kadar hepsi Trabzonun isminden yararlanmaktan başka bir şey şey yaptıkları yok.yönetimdekiler neyi yönettiklerinin farkında değiller.hepsi Trabzondan nemalanmanın peşinde.Yakın tarihte bukadar aciz bir yönetim kurulu görmedim...
    bu ahmet ağaoğlu gerçekten dürüst ve akıllı bir adam nedense nuri beye vermedikleri tepkiyi ona vermek istediler başkanlığı bırak aday olurken demekki biliyorlardı gücünü ama şimdi bu kadar ezikliğe sesini çıkaramıyor benim düşüncem şu anda bu takım için en iyi aday ahmet ağaoğlu tabi gelirse bu sülükler bırakırsa

Yorum

• kararsizim dusunemiyorum artik
      SAMPIYON TRABZONSPOR

Yorum

• acaba imza mı toplasak.daha nasıl gidin artık denir
        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• sadece bu başlık gerilrde kalmasın diye yazdım

inanamıyorumda da yönetiminde ziyanında hala nasıl görevde oldukalrına
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• O istifa haberini alacağımız güzel günleri görmek ümidiyle

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O istifa haberini alacağımız güzel günleri görmek ümidiyle
              nerde ah bir etseler. bayaram olur şehirde

Yorum

• acaba bu forumlardan haberdar ediliyomu yönetim.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O istifa haberini alacağımız güzel günleri görmek ümidiyle!
                  Dede Korkut Kitabı'nda anlatıldığı gibi bir şölen düzenlesek: "Attan aygır, deveden buğra kırsak, göl gibi kımız sağsak, kırk gün kırk gece boy boylayıp, soy soylayıp, toy toylasak, Kutadgu, pardon Dede Korkut da kopuzuyla bize deyişler söylese ne güzel olurdu!

Ah, nerede o günler!

Yorum

• Olmazsa, demir giyimlerimi ben kuşanayım, katı yayımı ben gereyim, kara çelik öz kılıcımı çekeyim, ak boz aygırıma ben bineyim, değirmen dereyi iki adımda aşayım, tesislere ben varayım..

Bu kötü pozisyonun hesabını yönetimden ben sorayım. Verirse verir, vermezsa arı sudan abdest alıp ak alnımı secdeye koyarım. Sonra davullar dövülür, tunç borular çalınır, katı yaylar gerilir, kara çelik kılıçlar çalınır, bir kıyamet savaş olur, bey topçudan, topçu malzemeciden ayrılır, yönetime kıran girer, kongre yapılır. Kafeteryayı yıkıp yerine mescit yaparız.. (coştum valla)
                    SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Bayındır Han başkan, Salur Kazan teknik direktör olsun, Trabzon şampiyon olsun
                      SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayındır Han başkan, Salur Kazan teknik direktör olsun, Trabzon şampiyon olsun.
                        Yalancıoğlu Yaltacık Ayeser'in ütesine sürgüne gönderilsin!

Yorum

• İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmazsa, demir giyimlerimi ben kuşanayım, katı yayımı ben gereyim, kara çelik öz kılıcımı çekeyim, ak boz aygırıma ben bineyim, değirmen dereyi iki adımda aşayım, tesislere ben varayım..

Bu kötü pozisyonun hesabını yönetimden ben sorayım. Verirse verir, vermezsa arı sudan abdest alıp ak alnımı secdeye koyarım. Sonra davullar dövülür, tunç borular çalınır, katı yaylar gerilir, kara çelik kılıçlar çalınır, bir kıyamet savaş olur, bey topçudan, topçu malzemeciden ayrılır, yönetime kıran girer, kongre yapılır. Kafeteryayı yıkıp yerine mescit yaparız.. (coştum valla)
                          bre deli oğlan
                          ben de senin yanında olmazsam olmaz
                          lakin
                          koltuk denen burca tırmanmayı vede orada kalmayı bu kadar arzu etmiş bu çinli bezirgan sürüsü kılıklı, koltuk ve nema sevdalısı, biçare ve de gözleri kulakları kapalı ve de halden anlamaz ve de kul dinlemez ahi kılıklıları yerlerinden sökmek zor gelecek gibime gelmekte.. 38 çeriye daha ihtiyacımız vardır...

tiz trabzon illerine haber edile de çeriler toplana

Yorum

• Coşmuşsunuz ya

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...38 çeriye daha ihtiyacımız vardır...
                              Tiz Trabzon illerine haber edile de, çeriler toplana!
                              Ey Uluğ Türk Boyunun Bilgesi,
                              Sen sefer dersin de biz duru muyuz?
                              Kara polat kılıçlar dövülmüş çifte su verilmiş halde çerilerin burada seni bekler!

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .. 38 çeriye daha ihtiyacımız vardır...

tiz trabzon illerine haber edile de çeriler toplana
                                Ben de tüm varlığımla hazırım Yüce Hanım,
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X