bu yönetimin ayakta durduğu hiç bi konu konu yok.hepsinde yerlerde sürünüyor.sivas olayı desek bence orda başka türlü bir oyun var.federasyonun arkasındaki en büyük güç olan trabzonsporu federasyonun arkasından çekerseniz düşer.bence böyle de bir hesap olabilir bu işin içinde.yani yönetimin dediği gibi bir provakasyon olabilir ama onların nurinin söylediği gibi değil,tam tersi anlamında bir provakasyon.kısaca bu yönetim bu işi yapamadığını ya da yapmak istemediğini göstermiştir.seçime gelirsek de iddia ediyorum nuri birkaç yıl daha bizim başkanımız arkadaşlar.acı ama gerçek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
bizim yorum yhapmaya dermanımız yokken bunlar bizle dalga mı geçio ne yapıyorlar anlamadım nedir bu transfer poliiitikanız bi türlü anlamadım gitti.sadece dışarı ihraç ederek para kazanmak mı we bölece takımı yıkmak mı istiyorlar hiç bi anlam weremişyorum nedir bu ya ersen i satıolar güre yehrine adam alamayınca ersen geri gel çocuk oyuncağı mıdır bu bi daha o oyuncun sen de aynı istekle oynar mı ondan sonra jun u geri çağırıyorsun bu yönetimin ne yapmak istediğini bi adam çıksın da açıklasın allah aşkına ya ...............Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
ciddi bir başkan adayı yok malesef
MAY aday olursa kesin seçilir bu ortamda
MAY futbolu bilen adamlarla gelse başımıza acaba başarılı olabilirmi
MAY gelsin lucescu yu alsın ve hangi futbolcuları istiosan al desin
MAY Trabzona lucecuyu getirebilecek tek güç ve ben lucecunun Trabzonu kesin şampiyon yapacağına inanıyorum
Yorum
-
atay aktug etrafinda birlesme olmali...İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi bir başkan adayı yok malesef
MAY Trabzona lucecuyu getirebilecek tek güç ve ben lucecunun Trabzonu kesin şampiyon yapacağına inanıyorumKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
keşke bu dediklerin olsa lucescu bence avrupa hatta dünya çapında bir hoca.İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi bir başkan adayı yok malesef
MAY Trabzona lucecuyu getirebilecek tek güç ve ben lucecunun Trabzonu kesin şampiyon yapacağına inanıyorum
lucescunun istediği oyuncuyu al seni şampiyon yapar.
Yorum
-
üstelik adam öyle aşırı futbolcularda istemiycektirİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke bu dediklerin olsa lucescu bence avrupa hatta dünya çapında bir hoca.
lucescunun istediği oyuncuyu al seni şampiyon yapar.
bizim şu seneler içinde özellikle başarılı olmamız bence lucescu ya bağlı
Yorum
-
hadi be ? genclerbirligindede tesis var ama takım nanik.İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestat hatirina sececekler bu yönetimi tekrar.stat isini yüzlerine gözlerine bulastirmasinlar.stat ve tesisler sampiyonluktan daha önemli..
şampiyonluk herşeyden önemlidir.
Yorum
-
bu yönetimin tartışalacak hiç birşeyi kalmamıştır da bizim tartışacağımzı çok şey vardır.trabzonsporumuzu bu gibi yönetimlere emanet etmemek için neler yapaliriz.asıl bunu tartışmalıyız.sonra da aralıka özlemle ve umutsuzca bakacağız.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Görüldüğü üzere başkanlık için geçmişte başkanlık eden ve Albayraktan çok daha başarılı oldukları su götürmez gerçek olan bir çok aday vardır.....
Seçim zamanınayakın bir yada bir kaçı aday olacaktır....
Meydanı bu beceriksizlere bırakmayacaklardır buna eminimNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
geçmişteki başkanlardan hangisi aday olur diye düşünüyorum.aklıma may'dan başkası gelmiyor.özak bakan özkan sümer altyapıda bir daha da aday olmaz atay aktuğ'da aday olmayacak bence sadri şener o defteri kapattı zaten e kala kala may kalıyor.denize düşen yılana mı sarılacak yani.İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüldüğü üzere başkanlık için geçmişte başkanlık eden ve Albayraktan çok daha başarılı oldukları su götürmez gerçek olan bir çok aday vardır.....
Seçim zamanınayakın bir yada bir kaçı aday olacaktır....
Meydanı bu beceriksizlere bırakmayacaklardır buna eminimHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Faruk Özak a rica etsek tekrardan başkanımız olur mu. Kendisinin üzerine adam tanımam klüp yönetiminde. Sıfır borçlu bir klup oluşturdu kendisi hemde öyle bir kadro kurduki rakipleri korkar oldu. Şayet o kadro bozulmasa gelecek sene kesin şampiyonduk ama yapmadılar. O cok değerli MAY geldi herkezi şutladı sonra başladı kara günler. O yüzden MAY denen kişilik bizde başkanlık yapma konusunda yetersiz. Klübü ne kadar çok borçlandırdığnı unutmamak lazım. Özkan Sümer saolsun borçların çoğunu kapatmıştı. Bu arada Özkan Sümere iyi bir bütçe verilse bu adam takımı uçurur. Bulduğu yetenekler gerçekten çok iyi birde Özkan Hocayla uyumlu çalışabilecek bir hoca bulduk mu. Gerçekten göze hoş gelen iyi futbol oynayan Trabzonspor uzak olmaz. Ahmet Ağaoğlu bence yanlış yaptı. Kendisi başkan adayıydı bir anda çekildi başkan adaylığında belliki tehdit edildi kendisi o yüzden olamadı başkan adayı. Biraz cesaretli olsa korkusuz olsa bugün başkan kendisi olurdu gerçi bilemeyiz biz aynı durumda tehdit edilsek ne yapardık Ahmet Ağaoğlunun yaptığını yapabilirdik. Ama sonuçta Trabzonspor gibi bir klübün başkanı olacaksan biraz cesaretli olacaksın kormadan olayların karşısında dik duracaksın. Şu an için böyle bir başkan yok. Belkide bizim forumdan bir başkan adayı oluşturabiliriz ne dersiniz
.
Şu an için baktığımda bu yönetim istifa ederse yada kongrede tekrar aday olursa karşısına çıkacak adam akıllı bir başkan adayı yok. Tek aday İbrahim Hacıosmanoğlu bu adam şu anki yönetimden beter bir kişilik. 1-2 ay içinde stad konusu netleşir büyük ihitimallede somut elle tutulur adımlar atılır bu yapılan atılımları medyada iyi bir şekilde de duyurursa mevcut yönetim tekrardan başkan olurlar. Çünkü camianın önde gelenleri stad tesis ve alışverimerkezlerinin yapılacağı yani kıyıda yapılacak projeye şampiyonluktan daha çok önem veriyorlar. Bu proje Trabzonsporun güçlü bir ekonomik bir yapıya kavuşmasına sağlayacaktır gözüyle bakıyorlar. Bu yüzden herşey yönetimin elinde bu projeyi hareke geçirirlerse kimse onları Aralıktaki kongrede alt edemez.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum