İlk olarak Vegas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
kim yürüyecek kardeşim kim ? taraftar derneklerimiz klupten menfaatleri var o istikrar istikra diye kendini yırtan yönetim en büyük istikrarsızlığı içinde yaşıyormuş alayı birbirine düşmanmış biri öbürüne inat olsun diye ne idüğü belirsiz hoca olan lazaroniyi getiriyor öbürü öbürüne inat olsun diye okadar başarısız sonuç alan ziyanın arkasında duruyor birbirleriyle mücadele ettikleri kadar takım için uğraşsalardı bu sene açık ara şampiyonduk. gelde katılma onursal başkanın dediklerine şimdi. ihtilal şart. şart tabiİlk olarak Vegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoylediklerine katiliyorum, bu yonetim Cem Papila'dan cok daha agir yaralar acti bizde. Cem Papila icin yuruyenlerin yarisi yonetim icin de yuruyebilse keske.
Yorum
-
nasıl son maçta taraftar baştan sona istifa diye bağırdı avni akerde aynı tezahürat çok daha şiddetli bir biçimde tekrarlanmlaı...
bunların hala taraftar bizi seviyor düşüncesimi var , yoksa bunlar saftır anlamazlar bu işten en iyi biz biliriz dalgasımı var bilmem ama bu asalakların camianın üstünden defolup gitmesi için herşeyi yapmalıyız...
yoksa alışıcaaz bu sıradanlığa, tepkisizliğe...
BMN den böyle bi misyon bekliyorum...bir tepki , bir sıktınız artık defolun gidin yönünde girişim...örgütlenmeli bunu anlamayanın kafasının içine çivi gibi sokmalıyız..cılız değil gümbür gümbür...
İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim yürüyecek kardeşim kim ? taraftar derneklerimiz klupten menfaatleri var o istikrar istikra diye kendini yırtan yönetim en büyük istikrarsızlığı içinde yaşıyormuş alayı birbirine düşmanmış biri öbürüne inat olsun diye ne idüğü belirsiz hoca olan lazaroniyi getiriyor öbürü öbürüne inat olsun diye okadar başarısız sonuç alan ziyanın arkasında duruyor birbirleriyle mücadele ettikleri kadar takım için uğraşsalardı bu sene açık ara şampiyonduk. gelde katılma onursal başkanın dediklerine şimdi. ihtilal şart. şart tabi.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Bu macta sadece toplara bağıralım arkadaşlarİlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl son maçta taraftar baştan sona istifa diye bağırdı avni akerde aynı tezahürat çok daha şiddetli bir biçimde tekrarlanmlaı...
bunların hala taraftar bizi seviyor düşüncesimi var , yoksa bunlar saftır anlamazlar bu işten en iyi biz biliriz dalgasımı var bilmem ama bu asalakların camianın üstünden defolup gitmesi için herşeyi yapmalıyız...
yoksa alışıcaaz bu sıradanlığa, tepkisizliğe...
BMN den böyle bi misyon bekliyorum...bir tepki , bir sıktınız artık defolun gidin yönünde girişim...örgütlenmeli bunu anlamayanın kafasının içine çivi gibi sokmalıyız..cılız değil gümbür gümbür...
Çünkü yönetime bagırsan onlar duymazlar duysalar bile stadı terederler sonra acıklama yaparlar olur böyle şeyler diye...Ama o toplara yaptıkmı en aznından bi işe yarar...Sesimizi boş yere harcamayalım sevgili renkdaşlarım
Yorum
-
Hacıosmanoğlu resmen yöneticileri kulübü baltalamakla itham etti son demecinde, yapıldığı iddia edilen olaylarla
ve ses seda yok. Ben bu işten birşey anlamadım. Çıkıp yapmadık desenize??En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 12:29.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu yönetim artık devam edecek bu belli oldu kesinlikle .. tek yol var 2 kişi istifa ederse yedek bir kişi kaldıgı için yönetim düşer ama başkan tedbirini almış onun için istifa gelmez zaten yönetim başkanın değil haşim sayitoglunun oldu ...aralık ayına kadar öyle böyle devam edecekler ...
Yorum
-
yönetim gitti kim gelecek.....neden iğneyi taraftar olarak kendimize hiç batırmıyoruz..3 - 5 maçın dışında stad dolmuyor...5 ytl maç parası pahalı bulunuyor...takım olimpiyat stadında 55 000 seyirciye oynuyor % 90 ının üzerinde sahte gökdeniz ,fatih tekke formaları....trabzonspor tırı gelmiş kapısına uğrayan yok.....fenerbahçeli arkadaşlarım kendi aralarında formalarını inceliyor birininki eski 2 yıl önce alınmış sahtemi diye biribirlerine takılıyorlar...bizim taraftarda benzincilerin vereceği bedava şapka bardağı kolluyorlar...
herkes hemfikir olarak başkanlıkta nuri albayrağı görmek istemedimi..paralı adamdır demedikmi....PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALARRRRR.
Yorum
-
Olimpiyatta maci TRT'nin vermesine ragmen 65 bin kisi vardi.İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim gitti kim gelecek.....neden iğneyi taraftar olarak kendimize hiç batırmıyoruz..3 - 5 maçın dışında stad dolmuyor...5 ytl maç parası pahalı bulunuyor...takım olimpiyat stadında 55 000 seyirciye oynuyor % 90 ının üzerinde sahte gökdeniz ,fatih tekke formaları....trabzonspor tırı gelmiş kapısına uğrayan yok.....fenerbahçeli arkadaşlarım kendi aralarında formalarını inceliyor birininki eski 2 yıl önce alınmış sahtemi diye biribirlerine takılıyorlar...bizim taraftarda benzincilerin vereceği bedava şapka bardağı kolluyorlar...
herkes hemfikir olarak başkanlıkta nuri albayrağı görmek istemedimi..paralı adamdır demedikmi....PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALARRRRR.
Bence bu isi daha iyi yapabilecek birileri gelecekse birakmalilar.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Paralı yönetim pöh pöh adamlar ayak kaydırmadan başka birşey bilmiyorlar. Bizi üzdükleri kadar kendileri üzülüyor mu acaba? Bunlar bazı şeyleri sindirememiş insanlar. Trabzonspor'da kaliteli yönetici+insan sıkıntısı çekiliyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Dayakla Adam olunmu derlerİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamlar gitmezler kongreye filan. Seçilemiyeceklerini bizden iyi biliyorlar. Ne yaptılarda oy isteyecekler. Stad yalanıyla kandırdık mı diyecekler. Bunları döve döve istifa ettireceksin aslında
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
WERTHeR
Bir öğretmen adayı olarak olur dersem ayıp olur muİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayakla Adam olunmu derler
Yorum
-
Olmaz!İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir öğretmen adayı olarak olur dersem ayıp olur mu
Ögretmenin vurdugu yerde Gül biter derler
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum