Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ey büyük Trabzonspor taraftarı

yolumuz çetindir, uzundur, engebe doludur..
    lakin başarmak alnımızın yazısında vardır.

bilgimiz, birikimiziz hallicedir.
    yüreğimiz delicedir.

durmanın yararı yoktur, bu vakitten gayri...

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ey büyük Trabzonspor taraftarı

yüreğimiz delicedir.

Ey Hanım ,

Hazır, Trabzon Birliği için havaya girmişken Zataliniz de TrabzoN Spor a kulüp üyesi olsanız da davamımızı demokrtatik olarak sürdürsek daha usturuplu olmaz mı?.Hatta diyorum siz üye olduktan sonra başkanımız olsanız da biz size çeri lik yapsak
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ey Hanım ,

Hazır, Trabzon Birliği için havaya girmişken Zataliniz de TrabzoN Spor a kulüp üyesi olsanız da davamımızı demokrtatik olarak sürdürsek daha usturuplu olmaz mı?.Hatta diyorum siz üye olduktan sonra başkanımız olsanız da biz size çeri lik yapsak
        üye olmama hazımsızlığını çok fazla yaşıyorum emin olabilirsin..

bunun için kendimi de çok fazla hırpalıyorum emin olabilirsin...

küçük trabzonspor aboneliklerimden sonra da bu yaz koca, şerefli ve mazisi tertemiz Trabzonspor kulübüne üye olarak hazımsızlığımdan biraz daha kurtulacağım..

ama bileceğim ki üye olduktan sonrada görevim bitmeyecek.

Yorum

üye olmama hazımsızlığını çok fazla yaşıyorum emin olabilirsin..

bunun için kendimi de çok fazla hırpalıyorum emin olabilirsin...

küçük trabzonspor aboneliklerimden sonra da bu yaz koca, şerefli ve mazisi tertemiz Trabzonspor kulübüne üye olarak hazımsızlığımdan biraz daha kurtulacağım..

ama bileceğim ki üye olduktan sonrada görevim bitmeyecek.
          Ulu HANIM çok yaşa çok yaşa çok yaşa,Tez vakitde,o hazımsızlıktan kurtulasınız.Allah size ve Trabzonumuza zaval vermesin....
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Çetin geçen öğrencilik yılları tüm kaynaklarımızı zorlamıştır. Ne sürümüzde semiz hayvan, ne kırbamızda bolca kımız kalmıştır.

Karlar eriyip güneyde gün ortasında geçitler iyice açılanda, Çin içlerine akın dilemekteyiz. Şayet altınlıyı, ipekliyi yüklüce kaldırabilirsek, bu doyumun beşte bir payıyla gayrı kulübe üye olunasıdır. Olunasıdır ki, savurmak, boşa akıtmak için Nuri Kağanın hazine çadırında biraz daha kaynak artışı sağlanasıdır.
            SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Uluğ Hanım,

Yıllar var ki üstte mavi gök çökmüş, altta yağız yer delinmiştir.
              Trabzon diyarı yetim ve öksüz kalmış, ecdadını unutmuştur.
              Liberolar ak otağa, orta saha oyuncuları kızıl otağa, forvetler kara otağa oturtulur olmuştur.
              Ne kadara yeteneksik ve basiretsiz var ise baş köşeye geçmiş, nice kara yağız yiğitler taş döşeğe talim eder olmuştur.
              Hücum ve dahi akın lafızları telaffuz edilmez olmuş, korku, yaltaklık ve hıyanet revaç bulmuştur.

Gayrı bıçak kemiğe dayanmıştır, bilesin!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uluğ Hanım,

Yıllar var ki üstte mavi gök çökmüş, altta yağız yer delinmiştir.
                Trabzon diyarı yetim ve öksüz kalmış, ecdadını unutmuştur.
                Liberolar ak otağa, orta saha oyuncuları kızıl otağa, forvetler kara otağa oturtulur olmuştur.
                Ne kadara yeteneksik ve basiretsiz var ise baş köşeye geçmiş, nice kara yağız yiğitler taş döşeğe talim eder olmuştur.
                Hücum ve dahi akın lafızları telaffuz edilmez olmuş, korku, yaltaklık ve hıyanet revaç bulmuştur.

Gayrı bıçak kemiğe dayanmıştır, bilesin!
                bilmekte vede kederlenmekteyim....

lakin korkmaktayımda..

ama inanmaktayım... başaracağız

Yorum

• Aralık 2005, gazeteler: Sıkıntılı bir dönemde göreve talip olduk. Mevcut yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında inanılmaz bir boşluk var. Bunu gidereceğiz. (Nuri Albayrak.)
                  Bugün: Yönetim içi bölünme malum. Etkin görevdekilerin teknik direktörleri, futbolcuları var. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor.
                  Aralık 2005, gazeteler: Trabzonspor, Türk futbolunun temel taşlarından birisidir, şampiyonluk yarışında her zaman olması lazım. Eğer göreve gelirsek, hedefleri olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. 2 yıl içinde şampiyon olacağız. Tutamayacağım sözü vermem. (Nuri Albayrak.)
                  Bugün: Trabzonspor son maçta Barcelona’ya, pardon puan cetvelinin sondan ikinci sırasındaki K. Erciyesspor’a müthiş (!) direnç gösterdi, aldığı 3 puanla tehlike hattından kurtuldu.
                  Aralık 2005, gazeteler: Taraftarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim hediye edeceğim. Bir işadamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu alacak. (Nuri Albayrak.)
                  Bugün: İma ettiği arkadaşı, sadece bir gün sonra “böyle bir şey söz konusu değil” dedi. Yıldız olarak Marcelinho alındı. Kendisine, bonservisine ve menajerlere 4 milyon Euro’ya yakın para ödendi. 4 ay sonra gönderildi. 2 milyon 300 bin Euro ödenen bonservisi için Wolsburg’tan 2 milyon 700 bin Euro alındı. Diğer ödemeler yok sayılarak, “kar ettik” denildi. Yıllığı garanti para 1 milyon 200 bin Euro olan Musampa alındı, kadroya giremiyor. 16 ayda 50 dolayında futbolcu alındı satıldı, aralarında satışını bizim de onayladığımız Fatih de vardı, gelen 15 trilyon “paralı başkanın” yönetimince rutin harcamalarda kullanıldı.
                  Aralık 2005, gazeteler: Stat projemiz de var. Ben inşaatçıyım. O stadı 24 saat çalışır ve gelir getirir hale getireceğiz. Projemiz hazır ve bir sene içinde yıkıp yenisini hizmete sunacağız. En az 30 bin kişilik stat düşünüyoruz. (Nuri Albayrak.)
                  Bugün: Avni Aker yerinde, yıkılmadı, önceki yönetimin çalışmaları yok sayıldı, hazır proje dikkate alınmadı, Hollanda firmasına milyarlar ödendi proje yaptırıldı, olmadı. Akyazı Beldesi’nin sahili doldurularak kazanılacak arazi için yeni proje hazırlandı, Liman’da Bakan’a sunuldu. Ama Süleyman Hurma ve Ertuğrul Sağlam’ın uyumlu çalışmalarıyla saha sonuçlarında tavan yapan Kayserispor, Kayserili genç mimarları dünyanın dört bir yanına gönderdi, proje hazırlattı. 3 ay önce stadyum inşaatı başladı. Bu arada 29 Ekim’de maç oynatılması planlandı.
                  Yorum sizin!

ERGUN ATA

Yorum

• İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olmazsa, demir giyimlerimi ben kuşanayım, katı yayımı ben gereyim, kara çelik öz kılıcımı çekeyim, ak boz aygırıma ben bineyim, değirmen dereyi iki adımda aşayım, tesislere ben varayım..

Bu kötü pozisyonun hesabını yönetimden ben sorayım. Verirse verir, vermezsa arı sudan abdest alıp ak alnımı secdeye koyarım. Sonra davullar dövülür, tunç borular çalınır, katı yaylar gerilir, kara çelik kılıçlar çalınır, bir kıyamet savaş olur, bey topçudan, topçu malzemeciden ayrılır, yönetime kıran girer, kongre yapılır. Kafeteryayı yıkıp yerine mescit yaparız.. (coştum valla)

Eyvallah, yanındayım
                    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• kurbanlar tığlansın gülbang çekilsin .... destuuuuuuuuuuuuur ya ALLAH ............
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Ey büyük Trabzonspor taraftarı

yüreğimiz delicedir.

İhtilal

İhtilaller yakın yüreğimde
                        Pörsümüş duygulara inat
                        Güzel başlayıp güzel bitmeyen sevdalara inat
                        Kalbime vurduğum paslı kilitlerin
                        Anahtarlarını bulamayışımdan mı
                        Cemrenin düşmesini beklerken
                        Figan düşermi yüreğe
                        Düştü işte..
                        ihtilaller yakın yüreğimde

Bir mahkumun daralan voltasında
                        daralan yüreğinde
                        hain pusulara
                        kurban gitmiş sevdaları kurtarmak için
                        İhtilaller yakın yüreğimde
                        Yüreğimin en ücra köşesine kurdum karargahımı
                        Geçmişimi kuşanıp silahlarımla birlikte
                        Çırıl çıplak gireceğim bu cenge
                        ihtilaller yakın yüreğimde
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak ligarba61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aralık 2005, gazeteler: Sıkıntılı bir dönemde göreve talip olduk. Mevcut yönetimle futbolcular ve teknik heyet arasında inanılmaz bir boşluk var. Bunu gidereceğiz. (Nuri Albayrak.)
                          Bugün: Yönetim içi bölünme malum. Etkin görevdekilerin teknik direktörleri, futbolcuları var. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor.
                          Aralık 2005, gazeteler: Trabzonspor, Türk futbolunun temel taşlarından birisidir, şampiyonluk yarışında her zaman olması lazım. Eğer göreve gelirsek, hedefleri olan ve Avrupa kupalarında sürekli mücadele eden bir takım olacağız. 2 yıl içinde şampiyon olacağız. Tutamayacağım sözü vermem. (Nuri Albayrak.)
                          Bugün: Trabzonspor son maçta Barcelona’ya, pardon puan cetvelinin sondan ikinci sırasındaki K. Erciyesspor’a müthiş (!) direnç gösterdi, aldığı 3 puanla tehlike hattından kurtuldu.
                          Aralık 2005, gazeteler: Taraftarımıza süper bir transfer sözü veriyorum. Maliyeti 10 milyon dolara kadar olan bir futbolcuyu kendim hediye edeceğim. Bir işadamı arkadaşım da aynı şekilde eğer biz göreve gelirsek bir futbolcu alacak. (Nuri Albayrak.)
                          Bugün: İma ettiği arkadaşı, sadece bir gün sonra “böyle bir şey söz konusu değil” dedi. Yıldız olarak Marcelinho alındı. Kendisine, bonservisine ve menajerlere 4 milyon Euro’ya yakın para ödendi. 4 ay sonra gönderildi. 2 milyon 300 bin Euro ödenen bonservisi için Wolsburg’tan 2 milyon 700 bin Euro alındı. Diğer ödemeler yok sayılarak, “kar ettik” denildi. Yıllığı garanti para 1 milyon 200 bin Euro olan Musampa alındı, kadroya giremiyor. 16 ayda 50 dolayında futbolcu alındı satıldı, aralarında satışını bizim de onayladığımız Fatih de vardı, gelen 15 trilyon “paralı başkanın” yönetimince rutin harcamalarda kullanıldı.
                          Aralık 2005, gazeteler: Stat projemiz de var. Ben inşaatçıyım. O stadı 24 saat çalışır ve gelir getirir hale getireceğiz. Projemiz hazır ve bir sene içinde yıkıp yenisini hizmete sunacağız. En az 30 bin kişilik stat düşünüyoruz. (Nuri Albayrak.)
                          Bugün: Avni Aker yerinde, yıkılmadı, önceki yönetimin çalışmaları yok sayıldı, hazır proje dikkate alınmadı, Hollanda firmasına milyarlar ödendi proje yaptırıldı, olmadı. Akyazı Beldesi’nin sahili doldurularak kazanılacak arazi için yeni proje hazırlandı, Liman’da Bakan’a sunuldu. Ama Süleyman Hurma ve Ertuğrul Sağlam’ın uyumlu çalışmalarıyla saha sonuçlarında tavan yapan Kayserispor, Kayserili genç mimarları dünyanın dört bir yanına gönderdi, proje hazırlattı. 3 ay önce stadyum inşaatı başladı. Bu arada 29 Ekim’de maç oynatılması planlandı.
                          Yorum sizin!

ERGUN ATA
                          adamlar konuşmuyo yapıyo fark burada işte bizim başımızın belaları anca konuşuyor bitane aklı başında iş yapan adam göremiyecekmiyiz ACABA BU YENİ SEZON FUTBOLCU DEĞİLDE YÖNETİMMİ TRANSFER ETSEK BİLMİYORUM Kİ ????????????

Yorum

• Her işte bir hayır vardır deriz ama bu işte hiçbir hayır olmadı,olmayacaktırda..Nerde sportif başarı nerde kurumsallaşma nerde stat projesi nerde yıldızlar??

Haa evet birini sattık diğerini de milyondolarlık yedek yaptık..

Stat yıkılıp hemen yapılacaktı,sanırım onu da biz taraftarlar yıkacaz ve de yapacaz..

Kurumsallaşma yönünde eski yönetimin üzerine hiçbişey katmadıkları gibi alım-satım ve de kapatma gibi ilginç uğraşlar peşindeler..

2 yıl içinde şampiyonluk sözü vardı..Sportif başarıdan kasıt Avrupa Kupasına katılmak oldu..Bu da ligin ikinci yarısında hedef konuldu..!!

Hiçbir iyiniyet olduğuna inanmadığımın yanında Trabzonspor üzerinden rant peşinde koşuşturduklarına dair şüphelerimde bunlara eklenmektedir..Paaardooon ne şüphesi yahu bizzat göz göre göre Rant sağlamaktır bu..

Ama merak etmeyin sayın başkan ve ruhsuz yönetim arkadaşları bizler taraftarlar olarak hiçbir zaman Ruhumuzu kaybetmedik,kaybetmeyeceğizde..
                            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 08:41.

Yorum

• Etrafta bazı şayialar dolaşıyor:

Bir milletvekilin isteği üzerine Ankaraspor'dan transfer yapıldığı, alınacak ve takasta kullanılacakların da K. adlı bu milletvekili tarafından belirlendiği, buna ilaveten aynı milletvekili tarafından alt yapıda görevlendirilmek üzere kulübe iki kişinin gönderildiği, Özkan Sümer'in kabul etmemesi üzerine bu kişilerin "Transfer takip Komitesi" adlı uyduruk bir birimde yüksek maaşlarla göreve başlatıldığı gibi.

Ayrıca yönetimin iktidar partisinden iki milletvekilinin güdümünde hareket ettiği, kendilerine uymayan Faruk Özak'ı kamuuoyu nezdinde yıpratmak için son stadyum projesine destek vermediği ima edilerek yıpratmaya çalıştıkları da herkesin dilinde dolaşan ayrı bir şayia.

Üstelik bunlar sokak dedikoduları değil, bilmeden yorum yapmayacak kalem erbabının idiiaları.

Bunların doğru ya da yalan olduklarına karar verecek kişi şüphesiz ben değilim. Yalnız şuyuu vukuundan beter bu söylentiler karşısında yönetimden değil yalanlama, bir açıklama dahi gelmedi.

Trabzonspor'da siyasallaşma başlamıştır diyenlerden değilim. Zira bunun başlangıcı daha eskilere gider. Ancak görünen o ki siyasallaşma mide bulandırıcı boyutlara varmıştır. Siyasi bağlantılarını Trabzonspor için kullanarak tesis, maddi kaynak, reklam vs. gibi camiaya hizmet getirselerdi bir taraftar olarak affedebilirdim. Ama görünen o ki siyaset Trabzonspor için değil, Trabzonspor siyaset ve şahsi emeller için kullanılıyor. Üstelik hiçbir zaman olmadığı kadar kirli bir şekilde.

Yönetimin ya da onları eleştiren insan olarak benim hangi görüşe meyyal olduğumuzun bir önemi yok. Ortak kıymet hükmümüz Trabzonspor olduğuna göre bir taraftar olarak her ne hakkım var ise zerresini dahi helal etmiyorum.
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 01:24.

Yorum

• sabah sabah şöyle baktım başlığa o kadar iğrenç geldi ki bana, artık yeter yönetim istifaaaa, he her gelen istifa etmek için geliyor başa, tamam istifaa dedin peki gerisi için çözüm ürettin mi arkadaşım, istifaaa hee bu kadar kolay di mi, herşey ne kadar kolay geliyor sana, artık yeter belli bunalmışsın bazı şeylerden yeterse sen geç başa görelim seni yeter bakalım dah ailk günden çıkacak çatlak seslere sen dayanabilecekmisin, istifa hee..!güldürmeyin beni...
                                Ayrıca site yöneticileri arkadaşlara da bir konuyu belirteyim konu başlıkları büyük harfle yazılmayacaktı sanırım Yeter ve İstifa yazılarını gözümüze girmesine gerek yok, düzeltilirse diğer konu açan arkadaşlarada haksızlık yapılmayacağını düşünüyorum
                                En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 06.04.2007, 08:55.
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X