İlk olarak hemşinli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
yapma Hemşinli kardeşim ya...bizim Trabzonspor sevgimiz kişilere endeksli değilki...icraatleri onaylamıyorsun ve çok da HAKLI OLDUĞUN TARAFLAR DA VAR ama yine de kulüp üyeliğinden ayrılman Nuri Albayrak tan çok Trabzonspora zarar verecektir..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
-
Naim
Çok uzatmaya gerek yok
Demokratik oluşumlarda Yönetimsel sıkıntılar içinden çıkılamaz sorunlar getiriyorsa , artık işler yönetilemez hale geliyorsa oy verenleriniz ve taraftarlarınız her sorunun müsebbibi olarak sizi görüyorsa daha büyük sorunların önünü kapatmak Yönetimlere gelen tepkinin artık kurumlara yönlenmesini engellemek için yapılabilecek en büyük iş yeni bir seçim yapmaktır.
Eğer Yönetimler kendilerinin yönetebilir halden çıktığını farketmezlerse kurumların Zinde(!) güçleri işler son haddeye geldiğinde bunu fark eder ve olaylara el koyar
Bu tavır çok iyi sonuçlar vermesede- ve tercih etmesemde- düğümlenen problemleri kısa vade de belki çözer.
Örnekleri 27 mayıs 12 eylül ve Özkan sümer Yönetimlerinde çokca mevcut.
Bu açıdan yönetimin akılcı bir şekilde yapabileceği en iyi iş Mayıs Ayı içerisinde yapılacak bir kongrenin kararı almak ve bunu kupada ki duruma göre en kısa zamanda açıklamaktır.
Yorum
-
zaten böyle bişey olurda bu adamı bidaha seçerlerse o adamı seçenlere herşey müstehaktır yani ne diyim.İlk olarak hemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam bir daha başkan seçilirse ben kulüp üyeliğinden de ayrılırım, maçına da gitmem bu takımın kardeşim..
eyvallah, delege hata yapmış olabilir ama bu adam öyle veya böyle tekrar aday olur da seçilirse benim kafam almaz bunu..İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetimi savunmam ama başkan daha stajyer...stajyerliği bi bitsin, bence bizi şampiyon yapacak olan vizyona da sahiptir misyona da...yönetime hayır, başkana sonuna kadar destek...
Bize her şey müstehak bence bu yorumdan sonra...
Yorum
-
kadrosunu kendi belirlemeyen gelmesin .. ağaoğluna dayattılar, gelmedi..
bahane mi şimdi bu...
kendi kadronu kuri katıl seçime, kazanırsan kazanırsın..
başarı için kendi kadronu kurman gerektiğini bile bile seçime toplama yönetimle nasıl girersin.
sonra da bu benim önüme bahane diye gelecek...
allah allah...
başka dert mevcut mu?
kendi kurmadığı kadro ile seçilen biri zaten baştan kaybetmiş... kalsın istemez....
Yorum
-
Arkadaşlar bu aşamada ne yönetimin nede teknik direktörün istifası bize bişey kazandırmaz. Devir destek devri. Şu an takımın herzamankinden daha çok ihtiyacı var bizeODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
kime destek olacağım abi..
hadi yönetimi anlarım.. kongre kararı alsın.. isterse yeniden seçilsin ama önümüzü görelim.... destek olalım sonuna kadar..
ama işler bu kadar kötüyken inadına hiçbirşey olmamış gibi beklenir mi?
hocayı zaten söylemiyorum. gittiği günü bayram ilan edip her sene kutlayacağım...
Yorum
-
WERTHeR
İş adamı Nuri Albayrak ile Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak arasındaki farkı görebileceğinizi zannetmekteyim. En basiti medyada ismi söylenirlilik bakımından Trabzonspor kurumlar,kuruluşlar,organizasyonlar,örgütler arasında ilk kaç içindedirler. Bu ülkede 4 büyük takım var diyoruz. Bunun başkanı olmak az bir şey değildir. Misal Faruk Özak...İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yine aynı terane!
kendisini kime tanıtacak başkan?
başbakana mı?

haydi şaka yapmayı bırakalım artık.. gerçekleri görelim.. adamın parası da söylediğin itibarı da vardı başkan olmadan önce..
belki şimdi problem olur..

Yorum
-
trabzonspor başkanlığı ile herkes yükselir.
MAY dan özak a kadar herkes yükselmiştir.
iyi bir işadamı olmak başka, medyada adının sürekli gündemde olması başka.
reklamın iyisi kötüsü olmaz, başarılı da olsan başarısız da önemli olan gündemde kalmaktır..
nuri beyin vekillik niyeti ile başkan olduğunu sanmıyorum. en acı eleştirenlerin başında gelirim ama buna katılmıyorum.. vekil olmak istese zaten olur. çünkü şu an başbakan ın en yakınındaki insanlardan biri... (şu an dediysem yeni değil, senelerdir yanında zaten)
önceki eleştirilerim sabit kalmak şartı ile bu elleştiriye katılmıyorum...(sadece vekillik niyetine, yoksa reklam konusu kesindir... trabzonspor başkanının reklamı her zaman en üst seviyede vardır..)
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor başkanlığı ile herkes yükselir.
MAY dan özak a kadar herkes yükselmiştir.
iyi bir işadamı olmak başka, medyada adının sürekli gündemde olması başka.
reklamın iyisi kötüsü olmaz, başarılı da olsan başarısız da önemli olan gündemde kalmaktır..
nuri beyin vekillik niyeti ile başkan olduğunu sanmıyorum. en acı eleştirenlerin başında gelirim ama buna katılmıyorum.. vekil olmak istese zaten olur. çünkü şu an başbakan ın en yakınındaki insanlardan biri... (şu an dediysem yeni değil, senelerdir yanında zaten)
önceki eleştirilerim sabit kalmak şartı ile bu elleştiriye katılmıyorum...(sadece vekillik niyetine, yoksa reklam konusu kesindir... trabzonspor başkanının reklamı her zaman en üst seviyede vardır..)
Zaman iki fikirden birisini haklı çıkaracaktır. Bekleyelim görelim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum