Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca zamanında futbol olarak ezilmiyoduk.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol hocanın hakkını nasıl ödeyeceğiz...
      yeminle hepimizden hesap sormaya hakkı var mahşer günü...

adamın kafasına balyoz gibi her maç vuruyorduk..

ayıp be..
      haklısın devrem arkandayım ayıp vallahi ayıp...
      7

Yorum

• Benim anlamadigim da bu zaten. Bu antikaci Ziya`ya gösterilen sabir , verilen yetki Trabzonspor tarihinde hangi antrenöre verilmis?

Adam geldigi günden beri ne katki yapmis Trabzon`a?
        Takima genc bir futbolcu mu kazandirmis ?
        Takimin futbolunda pozitif bir gelisme mi olmus?
        Takimi sampiyonluga mi oynatmis ?

Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz.Yaptiklari da yapacaklarinin teminati iste.
        Ne diyelim bu yönetime bu Ziya cok bile bunun farkindayiz da onlar Trabzonsporun ne demek oldugunun farkinda degil.

Yorum

• ya ilk yarı 6-0 öndeyiz.. trabzonda karabük maçı.. sene 96..
          ikinci yarı rolantiye aldık maçı sakatlık vs. olmasın diye..

niye 10-0 olmadı rekoru kırmadınız diye takımı ve hocayı yuhaladı tribün...

nereden nereye geldik...

Yorum

• adamlar site yapmış
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• ya bu kadar yüzsüzlük olmaz arkadaşlar ya. yeter artık albayrak kel ziya ile birlikte takımdaki bütün kelleride al ve defol.
              ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.albayrakistifa.com/
                adamlar site yapmış
                Yapandan Allah razı olsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• buyrun sitemize de el attılar halimiz bu

resmi site tsclupa yönlenmiş

övüne övüne bitiremedikleri eu adres çökmüş

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• beyler rövanş maçı diorum yönetimin böyle mağlubiyetle falan gideceği yok ne varsa bizde var anca biz ibşeler yaparsak istifa eder yönetm...takım bişekilde maçı alacaktır..sonuç ne olursa olsun bu admaları kovmak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım!!!her türlü riski göze alıp gereken yapılmalı diyorum ama yok sessiz kalalım böyle dewam etsin diosanız eywallh ne de olsa dahda gökdenz var yttara var satılacak!!bakın süper oynadı dediğimiz yusuf hiç oynamadı bu da bir örnek..şimdi gelde düzelt bu adamın moralini umutları sönmeye başlamıştır şimdi!!
                    Alper PEKEN
                    Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler rövanş maçı diorum yönetimin böyle mağlubiyetle falan gideceği yok ne varsa bizde var anca biz ibşeler yaparsak istifa eder yönetm...takım bişekilde maçı alacaktır..sonuç ne olursa olsun bu admaları kovmak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım!!!her türlü riski göze alıp gereken yapılmalı diyorum ama yok sessiz kalalım böyle dewam etsin diosanız eywallh ne de olsa dahda gökdenz var yttara var satılacak!!bakın süper oynadı dediğimiz yusuf hiç oynamadı bu da bir örnek..şimdi gelde düzelt bu adamın moralini umutları sönmeye başlamıştır şimdi!!
                      bunları kovalamak şart oldu yaa...
                      7

Yorum

• satıyoruz ama yenilerini alamıyoruz yaa nedir anlamadım bu iş ...

Yorum

• eskiden birazcık olsun güvenim ve desteğim vardı yönetime ama bu stepanov satışından sonra anladım ki bu iş bunlarla olmayacak artık gerçekten yeter !!!

Yorum

• ya daha neyi bekliyorsunuz analyın sizi istemiyoruz

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 yıldır o kadar çektiğimiz rezilliğe rağmen çıt çıkarmıyor
                              ----------------------------

çıt
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• neden istifa etsinlerki, gecen yil 6-1 yendik rizespor'u

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X