Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abey eğer üye isen bunu Bmn Genelde sabit başlıklardaki İlgili bölüme iletirmisin üye sayımız 1 daha artsın......
    Hemde kurdale taksınlar sana benimki gibi.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ewet uyeyim, ve hemen yapiyorum soyledigini.saol
      "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ewet uyeyim, ve hemen yapiyorum soyledigini.saol
        Abey ne kadar fazla olursak gücümüzde o kadar fazla olur.....

Beni dikkate aldığın için çok teşekkürler.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bırak stadyum projesini,nuri albayrak ağzıyla kuş tutsa güvenim sıfır hatta (eksi)...
          yeni gelecek olan bunun kadar kötü olamaz,bundan kötüsü tarihte yok!
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• ben şahsen aralıktan da umutlu değilimn
            bu adamalr sürekli hükümeti arkalarına ALIP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPIYORLAR.
            ASIL ACI DURUM BİZ BURADAN HAYKIRIYORUZ ancak asıl sesini çıkarması gereken yerel basın ve eski yönetici ve işadamlarından herhangi bir tepki yok.
            adamlar hükümetle papaz olmamak için ses çıkaramıyorlar.
            kaldık bir başımıza bunlarla allah yardımcımız olsun.
            allahım bizi bun haysiyetsiz gurursuz yüzsüz yönetimden kurtar.
            ciddi tepkiler göstermez isek bu böyle devam eder.
            artık ulusal basın bizi kaale almıyor.ne hallere kaldık.
            ayrıca nuri albayrak'ın tuttuğu tek takım PARA O TRABZONLU DA DEĞİL TRABZONSPORLUDA

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abey ne kadar fazla olursak gücümüzde o kadar fazla olur.....

Beni dikkate aldığın için çok teşekkürler.....
              dogru olan herseyi ve herkesi dikkate alirim, tipki senin gibi. ancak soyledigin basligi bulamadim.

Yorum

• tamamdir, buldum basligi

Yorum

• DİKKATLİ OKUYUN LÜTFEN
                  hepimiz sonu olmayan bi umudun peşinde koşuyoruz.hali hazırda ki yönetim teknik heyet ve futbolcular bize 40 yılımızda şampiyonluğu getiremezler.Eğer böyle bi amaçları olsaydı açıkca bunu gür sesle dile getirirlerdi. yönetimin yaptığı faaliyetleri sıralamanın anlamı yok hepimiz farkındayız. azçok ziya hocayıda biliyoruz, görüyoruz icraatlarını. futboılcularında durumu ortada bi kaç futbolcu hariç hiç biri bi işe yaramaz. Şimdi elinizi vicdanınıza verinde düşünün. bu yönetim protestoyu çoktan hak etti. Bide utanmadan bu kadar tepki çok yanlış, aceleci davranıyolar filan diyo.adamlar hatalı olduklarını kendileri kabul ediyo. 5 kişi istifa etti yönetimden. ateş olmayan yerden duman çıkarmı. biz gerçekten çok sabırlıyız baksanıza hala sabırdan söz ediliyo. fatihi sattılar transfer bitti dediler stepanov satıldı, kartaldaki ihale ertelendi, uefa hayal oldu, daha niceleriİİİ.
                  bunlar neden oldu biliyonuzmu??
                  TRABZONSPORUMUN girdiği ihaleye girip trabzon limanını alan nurinin yüzünden. topa vurmasını bilmeyen kartlar gören,maçın bitmesine kaç dakika kaldığını soran sorumsuz futbolcular yüzünden. Onlarca parayı gereksiz futbolculara veren ve hala bi şey yapmayan yönetim yüzünden. günde iki saat koşu yaparak benim senelerce yemeden içmeden birikteremeyeceğim parayı bi ayda alan futbolcu denilen gerzekler yüzünden. her futbolcuya ön liberro gözüyle bakan, bir maç boyunca kaleye bırakın şutu gidemeyen oyun anlayışı yüzünden. 40 yılımızı rezilliğe cevirenler yüzünden oldu.
                  En acısıda BİZİM yüzümüzden bütün bunları yaşadık. SABIR yüzünden. hepimiz sabrettik. düzelir diye.
                  söyleyin düzelen ne var. Halamı bunlara boyun eğeceğiz ben eğmiyorum. Salakmıyız biz yada çoçukmu hepimiz genelde yirmi yaşını aşmış hatta 35 40 olan bile var aramızda hangimiz gördü trabzonsporu ligde 16. sırada. benim ilk oldu. BİZ HALA BİŞEY YAPMAYALIM. BUNLAR BİZİDE SATACAKLAR. ŞEREFSİZ, (özür)i_ne fenere peşgeş çekileceğiz. haydi bu yönetimin futbolcuların ve teknik heyttin icraatlarını bi beş dakika düşünün. ama okuduktan sonra beş dakika düşünün. ben 4 yaşımdaymışım TRABZONSPORUM şampiyon olduğunda .Bırakın 20 değil bi 20 daha hatta 40 sene daha beklerim. ama şu anki TRABZONSPORUM yönetiminden t.d. ve futbolcularından bi halt olmaz. illa r.carlos lincol,cisse alınsın demiyorum. Alt yapıdan çıkan trabzon ve cevre illerdeki oyunculara değer verilsin diyorum.Bizim hiç bir şampiyonluğumuzda bişeyler katan yabancı oyuncular olmadı bakın tarihimize. kökenleri hemen hepsi trabzondur. oyuncu içten oynarsa yeneriz. liverpool u yendik biz liverpool o sene ne ligde ne kupada hiç bi takıma yenilmedi biliyomuydunuz bunu.

İYİ DÜŞÜNÜN
                  BEN 19 .08.2007 SAAT 20:00DEKİ OFTAŞ MAÇINA KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜNÜ BIRAKIP GELECEĞİM İSTEWRLERSE 100-200 OLSUN BİLET O STADA GİRECEĞİM.
                  ANLAYIN ARTIK VE ELİNİZİ SİZDE TAŞIN ALTINA SOKUN
                  varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar Yılmaz'ı İstiyor
                    Trabzonspor Taraftarlar Derneği bir hafta önce mevcut yönetim aleyhinde imza kampanyası başlatarak, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın, sahneye çıkmasını ve bu takıma sahip çıkmasını istemişlerdi ve imza kampanyası başlatmışlardı.
                    Taraftar dernekleri, şampiyonluk istemiyoruz, hiç olmazsa ezilmeyelim. Başkan ve yönetim artık Trabzonspor'a bir şey veremezler. Artık ulusal medyada yerimiz yok. Sahada başarımız yok. Sıradan futbolcularla birlikte bir yerlere gelmeye çalışıyoruz şeklinde açıklama yapmışlardı.

Mevcut yönetimin görevi bırakması ve Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın göreve gelmesi için 500'ün üzerinde imza topladıklarını ve kampanyayı sürdüreceklerini dile getiren taraftar dernekleri, Trabzonspor'a kim faydalı olacaksa onun gelmesini istiyoruz. Eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ı istiyoruz. Çünkü sahada onunla başarımız oldu, hiçbir zaman onun dönemimde ezilmedik diyerek tepkilerini ortaya koymuşlardı.

Bugünde ''www.1967tsbirlik.com'' Trabzonspor Taraftarlar Birliği internet sitesi de Onursal Başkan Yılmaz, ile ilgili bir video klip yayınlayarak, mevcut yönetimle ilgili tepkilerini ortaya koydular. Haber61.net olarak bu video
                    Mehmet Ali Yılmaz
                    Hiç sozunde durmaz
                    bu senede Trabzondan..

diye bi beste vardı gerek biz gerekse rakip takımlar soyler bizde alkış tutardık bi zmanlar, bunlar nasıl unutulur, kim neye dayanarak imza atar anlayamıyorum!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Hepimiz istifa diyoruz ama şu anda hem yönetimin hemde Ziyanın istifa ettiğini düşünün.Önümüzdeki hafta ligler başlıyor.Onun için DAha çok Aralık ayındaki kongrede aday olmamalarıyla ilgili fikir belirtsek daha iyi olacağını düşünüyorum.
                      Çok güzel bir yorum. Doğru
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Hepimiz istifa diyoruz ama şu anda hem yönetimin hemde Ziyanın istifa ettiğini düşünün.Önümüzdeki hafta ligler başlıyor.Onun için DAha çok Aralık ayındaki kongrede aday olmamalarıyla ilgili fikir belirtsek daha iyi olacağını düşünüyorum.
                        walla abi ziya versin istifayı..
                        yönetim için iş işten geçti..
                        zaten olağanüstü kongre kararı alsa bile 2 aydan önce zor..
                        yani koşullar yönetimin gitmesi için imkânsız nerdeyse...
                        ama yeni yönetim için aday olmaması, olsa da seçilmemesi elzem...

lakin ziya def edilsin maçtan hemen sonra, ardından bir alınsın..
                        hatta maça da kalmasın..
                        t.direktörsüz daha iyi oynarız biz.

Yorum

• imza kampanyası

bursa da çalıştığım işyerimde yönetim ve ziya doğanın istifası için imza kampanyası düzenledim. Beşikdüzü taraftarlar derneğinden Mehmet DEMİREL' e faklayacağım. Sesimizi yükselterek bu beceriksizleri kovmamız gerekiyor yoksa gitmeyecekler

Yorum

• o marş şöyle idi..

mehmet ali yılmaz
                            sözünde duramaz
                            trabzon bu senede
                            şampiyon olamaz şampiyon olamaz...

diye.
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa da çalıştığım işyerimde yönetim ve ziya doğanın istifası için imza kampanyası düzenledim. Beşikdüzü taraftarlar derneğinden Mehmet DEMİREL' e faklayacağım. Sesimizi yükselterek bu beceriksizleri kovmamız gerekiyor yoksa gitmeyecekler

bunalr imzayla filan gitmez çok belli oldu yüzsüzlük hat safhada bunalrda bunalr ya arallıkta seöççimde yenilince mecburen yada artık taraftar zıvanadan çıkıp kapının önüne koyana kadar nemalanmaya devam edecekler Trabzonsporumuzdan
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• az önce resmi siteden futbolcuların resimlerine bakıyordum ve çok komik bir fotoğrafı aslında üzülerek ve utanarak gördüm sizinle paylaşayım istedim.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X