Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu iş öyle yönetimin istifasıyla felan bitecez, çözülecek iş değildir maalesef. Mevcut delege yapımız ve seçim sistemimiz değişmedikten sonra da kolay kolay belimizi doğrultamayız. Aslında bu yapıyı değiştirebileceğimiz müthiş bir fırsat var elimizde fakat ya kimse bunun farkında değil ya da çok vurdumduymazız.

Eski Hukuk İşleri Sorumlumuz Yusuf Reha ALP'in bir yazısını sizlerle paylaşmak isterim;

...Açıkça yazıyorum.. Uzun yazıları okumayan bir toplum için, yazının burasına kadar geldiğinizi tüm iyi niyetimle düşünerek yazıyorum : Trabzonspor kademeli olarak değersizleşmektedir.. Muhafaza edemediği kaliteli üye yapısı delege yapısını bozmuş, bu da mevcut kurul gibilerinin iki hayali vaatle seçim kazanmalarına yol açmıştır.. “Başarı gelsin de nasıl ve kimden gelirse gelsin” mantalitesinin yerleştiği genç dimağlar, Trabzonspor’un değerlerini kaybetmesine, kimliksizleştirilmesine ve bu haliyle giderse eriyip, çözülmesinden hemen sonra çürüme aşamasına geçeceği gerçeğine sırt çevirmiş, günlük başarılarla avunur hale gelmiştir..

Trabzonspor’da bütün bu gelişmelerin yaşanmadığını iddia edenler, Fatih Akyel’in transfer edilip ikinci kaptan yapılmasını , Ziya Doğan’ın yeniden bu takımın başına getirilmesini, Ceyhun transferini, “Stadyum da yapacağım, şampiyon da olacağım” yalanlarının seçim kazanmak için yeterli olmasını, haksızlığa karşı isyan edip yürüyenlerin haksızlığı yapanlarla kol kola girmek için yarışmasının iğrençliğini de açıklayacaklardır sanırım!..
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      satıyoruz ama yenilerini alamıyoruz yaa nedir anlamadım bu iş ...
      albayrak a.ş. gelişiyor bizim trabzonspor oraya transfer yapıyor:d
      Her zaman önce TRABZONSPOR diyeceksin !

Yorum

• artık yeter kasanızı cebinizi doldurdunuz defolun gidin...
        poetricus

Yorum

• millete 6 yabancı yetmeyip yabancı hakkının arttırılmasını istiyor, biz ise Avrupa karşılaşmasına 0 yabancıyla çıkıyoruz. Bir takımın yabancıları bu kadar mı verimsiz, bu kadar mı kötü olur. Allah sizi bildiği gibi yapsın, bitirdiniz takımı.

Yorum

• pekii biz ne yapıyoruz bunları istifaya zorlama adına??? 3 dk kale arkası yırttı ,kendini istifa diye maç sonnda snrasnda devam etti?
            nerde diger tribünler onlar çok mu memnun takımın halinden anlamıyorum??
            Bi organizasyon yapıp tesislere gidilmeli bunun başka çaresi kalmadı ne yazık ki!

Yorum

• bunları tesisilerde bekleyim almamak lazım hatta trabzona sokmamak lazım artık samut bişiler yapmak lazım yok 4 ay için de bunlar takımı satar
              işkenaz

Yorum

• şİmdİ Ben Merak Edİyorum Zİyan DoĞan Ve Nurİ Albayrak Bu PİŞkİnlİkle Nasil Orada Oturabiliyorlar....yeterİn Artik İstİfa Gerİ Kafali Herİfler ÇÜnkÜ Zİya DoĞanda YÖnetİmİn İŞİne Gelİyor Onlar Transfer Olmicak Dİyor Olmuyor....
                BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
                BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
                APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
                GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
                ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!

Yorum

• bunlar gıtmezkardeşler gıtmezz. daha çok şey yıyecekler. daha bıtmedı takım bıtırene kadar devam

Yorum

• bu adamlar "...... ürür kervan yürür" niyetindeler bunu net olarak anladım.
                    bize resmen "......." demek istiyorlar.tabi celalettin gibihüseyin gibi futbolcu bozmaları da buna dahil
                    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Bina çökmüş, herşey yerle bir olmuş ama yönetim her şey çok iyi gidiyor diyor

Yorum

• bu yonetım ıstıfa etmez, hatta bu yuzsuzlukle kongrede aday bıle olurlar, çılgın dedı dersınız. bunların ne allah, ne vıcdan, nede taraftar korkusu var, her zaman soyledım bu adamlar yuzsuz. Tekrar soyluyorum BU ADAMLAR İSTİFA ETMEZLER hatta kongrede aday bıle olur bu serefsızler
                        Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                        HABER61.NET

Yorum

• DERHAL ISTIFA! DERHAL! DERHAL!

BUNDAN FAZLA ZARAR VEREMEZLER!

REZALET! REZALET!

SERDAR BALI (DIGITÜRK): "Taraftar bana kiziyor niye yönetimi yagliyorum...."
                          YUH! YUH! YUH! UNTANMADAN SÖYLUYOR BUNU YA.

devam ediyor: "daha yolun basindayiz, ne olduki, bu takim rum takimnia yenilmistir ya... ya ne oluyor... yenildi ama galitye karsi iyi oynadi... sabirli olun..."

Ulan senin Trazonspordan yedigi paralara yazik. YUH!

TARAFTAR: GEREGI GIBI PROTESTO YAPMADI (YANI SADECE SÖZLÜ: YÖNETIM + ZIYA ISTIFA) AMA 5 Dakika yapabilirdi!!!

Ziya efendi ne rahat demec veriyor heygidi hey: "45 derece sicaklik vardi, yagmur vardi, direk varid, sanssizdik, rakip futbolcu vardi, bla bla bla..."

D E F O L U N

Yorum

• yöentim tez elden direk kalınlıgını azaltmalı ayrıca 45 derecede top oynama kursları acmalı bence yeni yönetim bunlrı yaparsa belki sampiyon oluruz....

Yorum

• Öyle bir politika izlediler ki ne Avrupa'ya hazırlanabildik ne de lige.Transfer de yapamadılar.Geldiklerinden beri başarılı olamadık.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aldiklari Paralari kasaya koysunlar.
                                Gereksiz Adamlari göndersinler.
                                3-4 iyi Transfer ypsinlar.

Ondan sonrada defolup gitsinler.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X