Şenol Hoca zamanında futbol olarak ezilmiyoduk.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
haklısın devrem arkandayım ayıp vallahi ayıp...İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hocanın hakkını nasıl ödeyeceğiz...
yeminle hepimizden hesap sormaya hakkı var mahşer günü...
adamın kafasına balyoz gibi her maç vuruyorduk..
ayıp be..7
Yorum
-
Benim anlamadigim da bu zaten. Bu antikaci Ziya`ya gösterilen sabir , verilen yetki Trabzonspor tarihinde hangi antrenöre verilmis?
Adam geldigi günden beri ne katki yapmis Trabzon`a?
Takima genc bir futbolcu mu kazandirmis ?
Takimin futbolunda pozitif bir gelisme mi olmus?
Takimi sampiyonluga mi oynatmis ?
Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz.Yaptiklari da yapacaklarinin teminati iste.
Ne diyelim bu yönetime bu Ziya cok bile bunun farkindayiz da onlar Trabzonsporun ne demek oldugunun farkinda degil.
Yorum
-
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Yapandan Allah razı olsun.İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
beyler rövanş maçı diorum yönetimin böyle mağlubiyetle falan gideceği yok ne varsa bizde var anca biz ibşeler yaparsak istifa eder yönetm...takım bişekilde maçı alacaktır..sonuç ne olursa olsun bu admaları kovmak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım!!!her türlü riski göze alıp gereken yapılmalı diyorum ama yok sessiz kalalım böyle dewam etsin diosanız eywallh ne de olsa dahda gökdenz var yttara var satılacak!!bakın süper oynadı dediğimiz yusuf hiç oynamadı bu da bir örnek..şimdi gelde düzelt bu adamın moralini umutları sönmeye başlamıştır şimdi!!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
bunları kovalamak şart oldu yaa...İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler rövanş maçı diorum yönetimin böyle mağlubiyetle falan gideceği yok ne varsa bizde var anca biz ibşeler yaparsak istifa eder yönetm...takım bişekilde maçı alacaktır..sonuç ne olursa olsun bu admaları kovmak için ne gerekiyorsa yapmamız lazım!!!her türlü riski göze alıp gereken yapılmalı diyorum ama yok sessiz kalalım böyle dewam etsin diosanız eywallh ne de olsa dahda gökdenz var yttara var satılacak!!bakın süper oynadı dediğimiz yusuf hiç oynamadı bu da bir örnek..şimdi gelde düzelt bu adamın moralini umutları sönmeye başlamıştır şimdi!!7
Yorum
-
----------------------------İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıldır o kadar çektiğimiz rezilliğe rağmen çıt çıkarmıyor
çıt
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum