Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Albayrak yoksa stad yok dedikodusunun, sabahtan beri yalan olduğu dile getirildi zaten.Siyasi partinin işgüzarlığı dedikosunu da yeni çıktı Proje erken seçim kararından önce gündeme çıktı. Artı, o zamanda dile getiriliyordu devlet desteğine gerek var diye. Gereken destek de geldi.

Ama bizim millet bir şey beğenmediği,sürekli eleştirmeye meraklı olduğu için bu konuyu da başka yerlere çekme merakında. Yazık hakikatten yazık

Yorum

• Sevgi yazılanları okumuyorsun ki önce yazılanları oku o haberin hayali bir haber olduğunu haberin yayınladığı siteden kaldırıldığı yazıyor yukarda az biraz gayret et oku da uğraştırma emek harcıyoruz şurda.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A.Alper Yüce

Güzel kardeşim yönetimler bir takım vaadlerle göreve gelirler. Albayrak'ta kulüp tarihindeki en büyük vaadleri verdi. Özellikle stat vaadi içlerinden en zoru ve en önemlisiydi. Bu stat projesi daha önce de Atay Aktuğ döneminde gündeme gelmişti. Trabzonspor'a yeni gelir kaynakları modern tesisler ve stat lazım tabi ki. Albayrak seçilemezse dahi stat konusunda elinden geleni yapacağını sanıyorum. Çünkü Albayrak, Atay Aktuğ görevdeyken Atay Aktuğ'un kendi ağzından duydum bunu kulübe bir takım yardımlarda bulunmuş. Yani birilerinin iddia ettiği gibi gökten zembille inmedi Albayrak, belki fazla bilinmiyordu ancak Trabzonspor'a başkan olmadan önce de kulübe bir takım hizmetlerde bulundu. O yüzden seçilse de seçilmese de bu proje için elinden geleni yapacaktır.
        Lafla peynir gemisi yürümez, vaat vermek ayrı gerçekleştirmek ayrı, şu ana kadar hangi sözlerini tuttular adam başkan olduğu halde bir çivi bile çakmadı kulübe dışardan mı yardım edecek?
        herşeyi satıp savdılar

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyonum61; anlaşıldı sapla samanı birbirine karıştırmışsın ama kullandığın cümledeki ifadenin sebebi bi sitenin yalan ve provokator haberidir.

Kardeş sinirden ne dediğimi biliyomuyum ben yaa.. Ama şu yönetimin yaptığı icraatları görünce sinirden deliye dönüyorum ve hiç bişry yapamıyorum deli oluyorum.. gözgöre göre sıradan bi takım olduk sayelerinde..
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• yazılan şeyin doğruluğuna inanıyorum, kaldırılıp kaldırıtılmadığının fazla önemi yok.Olayların bu şekilde geliştiğinde hiç şüphem yok.

Yorum

• Ben de inanıyorum doğrudur Eskişehir'e Sergen'i Antalya'ya Cenk'i alanlar neden böyle bir şeyi söylemekten kaçınsın?

Yorum

• Aslında uzun bir yazı yazmıştım ancak en son yazılanlara bakınca buna gerek olmadığını anladım. Takılın kafanıza göre.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de inanıyorum doğrudur Eskişehir'e Sergen'i Antalya'ya Cenk'i alanlar neden böyle bir şeyi söylemekten kaçınsın?
                  o kadar da değil..
                  bak sözün söylendiğini duyduğumda en çok eleştirenlerden biriyim..
                  bknz... stadyum başlığı...

ama söylenmemişse buna da bir o kadar sevinirim..

niye kaçınsın meselesine gelince???

bu ülkede seçiciler her tehdit edildiğinde aksi yönde davranmışlardır.
                  açıkçası bu söylendiği ifade edilen söz bir siyasi intahardır aslında.
                  çünkü türkiyede hiçbir seçimde kimse tehdit yönünde oy kullanmamıştır.

azıcık kafası çalışan siyasetçi bu ifadeleri kullanmaz.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne alakası var. Forum yöneticilere hakaret etme yerimi. Çok delikanlı olan gider stat çıkışında bu lafları başkana yöneticiye söyler. Burda hakaret ederek bir şey çözülmüyor. Forum günah çıkarma yeri değil.

Zaman zaman herkes siyaseti bulaştırmıştır bu kulübe ancak karşılığında Trabzonspor hiç bir şey kazanamamıştır. Ancak bu sefer belki bir stat ve kalıcı gelir kaynakları kazanacak. En azından bu durumdan dolayı benzeri söylemleri sineye çekebilirim.
                    Ben gerektiği kadar delikanlıyım kardeşim..Her maç kalearkasında gerekenleri yapıyoruz,gerektiğinde polis kamerası önümüzde inadına İstifa diye bağırıyoruz gerekirse şeref tribünün önünde yöneticinin yüzüne istifa diye bağırıyoruz..

Senin sineye çekebileceğin şeylerin onda birini ben ve benim gibileri içimize sindiremiyoruz..

Kulübümüz yönetim kurulu bugün hemen hemen tüm yerel gazetelerimize 2'şer tam sayfa teşekkür mesajı vermiş...

Pazartesi günü Başbakan olup olmayacağı belli olmayan Sayın Erdoğan için;

" Projemize'e vermiş olduğu destekten dolayı Sayın Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz " deniyor ilanda...

Seçimlerden bir gün önce olacak iş midir şimdi bu?
                    Pazartesi sayın Erdoğan kesinlikle Başbakan mı olacaktır ki siz bu mesajı yayınlıyorsunuz...

Utanç tablosu tüm hızıyla güzergahında ilerliyor...

Sen bunları içine sindirmeye devam et ben ve benim gibileri ise senin gözünde delikanlılık kriterlerine uymak için yöneticinin yüzüne istifa diye bağıırmaya devam edelim..

Hatta ve hatta sen bu foruma 5 bin değil 10 bin mesajı atmaya devam et burasu Günaah çıkarma yeri değil ya hani...!!

Yorum

• Hala daha burda mısınız ?
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• istifa edin nesli tükenmiş kelaynak kuşları!!!
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• ulan iiiiiissssssssssstttttttttiiiiiiiiiiiiiifffffffffffaaaaaaaaaaa bee
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• gurursuz insanlar artık istifa edin

Yorum

• Sevgili kardeşlerim şurda yaptığınız muhabbete bakar mısınız ne demek Albayrak yoksa stad da yok vb...Yani şu an öyle bir duruma getirmişlerdir ki takımı ,yeter ki gitsinler biz maçları yavuz selimde de oynarız durumuna gelmiştir olay...olmaz olsun stadyum avni akerim yeter bana..hacıosmanoğlunun projesi yeter bize stadın zeminini aşağı çekip kale arkalarını büyüttümü zaten bizim stadyum ingilteredekiler gibi olur gerek bile yok yenisineee!!EYYYY yönetim siz yeter ki istifa edin lazım değil stad yıldız falan!!!!!Gölge etme başka ihsan istemez!!!
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X