Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• doğru yaptıkları tek şey ikinci yarının başında ziya doğan ın istediği transferleri başarı ile yapmak oldu..
    orada da maalesef yanlış hoca ile çalıştığımız için doğruları da yanlışa döndü...

en azından kongrede güven tazelemeleri gerekiyor..(genel kurul ne kadar tazeler o güveni allah bilir)
    hiçbirşey olmamış gibi devam etmeleri insanlarla alay etmekten başka birşey değil..

Yorum

• Vodafon!!!!!!!

aslında bunu nereye yazacağımı bilmiyorum ama bide bu sponsorluk işi tam nasıl oluyor bilmiyorum ama

birşeyler yapıp herkesten önce VODAFON forma reklamını kapmamız lazım,
      cok yararını görürüz. . .

Yorum

• Sevindirici bir haber vereyim, büyük Trabzonspor yönetimi önümüzdeki elli sene içerisinde almayı planladıkları avrupa ve Türkiye ligi kupalarının maketini bir Hollanda firmasına yaptırmış. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Albayrak, eğer devletimizce izin verilirse bir kaç sene içerisinde bütün kupaları alacağız demiş. Stad inşası için de NASA ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Başkan, mars gezegeninde bulunan suyu doldurarak dolgu arazisi üzerine stad yapmak üzere oldukça yol aldıklarını ifade etti...

kafayı yedik en sonunda...

Yorum

• Koca Trabzonspor u bu hallere düşürmeye kimsenin hakkı yoktu, olamaz..

Artık yeter, bunları bize yaşatan başkanında, yöneticininde, hocanın, futbolcununda, alayının gelmişine geçmişine hayır dilekleri niyaz ederim..
          SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• ya nedendir bilmiyorum ama hani derler ya '' üstüne ölü toğramı serpildi''..bu yönetim için aynı düşünceler içindeyim,bakınca bi ağırlık çöküyor bi umutsuzluk çöküyor..yeter artık
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak denizgrsy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya nedendir bilmiyorum ama hani derler ya '' üstüne ölü toğramı serpildi''..bu yönetim için aynı düşünceler içindeyim,bakınca bi ağırlık çöküyor bi umutsuzluk çöküyor..yeter artık
              Ben onları görünce kabus görmüş gibi oluyorum şahsen. Herşeyi ellerine gözlerine bulaştırdılar. Ah şunlar bir gitse , Ağaoğlu başkan olsa . Çok mu fazla şey istiyorum.
              Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
              Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
              2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
              Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• yönetim istifa...

(UEFA)

Yorum

• Yönetimimiz UTANC VERICI !!!!!

UTANMAKTAN USANDIRDINIZ BUNCA INSANLARI !!!!

SIRALIYACAGIM SIMDI AMA TERBIYEM MÜSADE ETMIYOR !!!
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• hiç kimseden çekmedik sizden çektiğimizi bizi bize bırakın yeter yönetim istifa utanıyoruz sizlerden
                    ANTİİSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLLLL...........!!!

Yorum

• bu albayrak yönetimi ziya doğan konusunda tutunduğu anlamsız ve de gereksiz inatçılık yüzünden nefretle anılacak. koskoca trabzonsporumuzu ziya doğan gibi çapsız- vizyonsuz-inatçı ve de cahil birine mahkum ettiya bu albayrak yönetimi yazıklar olsunu çoktan hak etti.
                      bekliyoruz..

Yorum

• yönetim istifa...

(UEFA)

Yorum

• Defolun gidin!!!!bırakın artık düşün yakamızdan...lanet olsun!!!bırakın bünyemizi mahvettiniz...en kötü günleri yaşattınız bize,daha ne bekliyorsunuz,burdan yada gelip suratınıza ağırmı konuşalım!konuşamassın dersenizde merak etmeyin.
                          En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 15.04.2007, 17:37.
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• yönetim istifa yanında ziyayıda götürde iyi bir işe yara
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Allah Muhammet aşkına gidin şu kulübün başından....ASABIMIZI bozmaktan yorulmadınızmı!!
                              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• bursa taraftarının protestosu sonucu levent kızıl bırakacağını açıkladı!!! bilmem anlatabiliyormuyum...eyyy gidi nuriii albayrak efendi.....çıkar kulağında ki pamukları!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X