Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa dan 2+1 yıl men yemişiz öyle diyorlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• yarim sezonluk kimi getirirsen getir oyuncular takmaz
      gelen adam yeni hocanin yardimcisi olacaksa isler degisebilir

bu yardimci hoca'nin hami olmasini bende kiniyorum...
      zekiler, sahinler, vahid dönemi öncesi fiyasko transferlerin sorumlusu, juventus maci ve ligde 4 cektigimiz ic saha macimiz haric hami'nin digerlerinden hic bir artisi yoktu, aksine aldirdigi veya tuttugu adamlar ile zarar vermistir bize (tek artisi malouda'yi kovmasiydi)
      Trabzonsporun hocasi biraz entellektuel olmali, analitik calismali, insan iliskileri ve otoritesi saglam olmali...hami ve tekke (futbolcu olarak müthistiler ve adamdir ikiside) bundan cok ama coook uzak

kabul edemiyorum bu durumu ve bu yönetime hic yakistiramiyorum
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Ekonomiden az anlayan arkadaşlar bilançoyu biraz incelesin....

Takımın içinde bulunduğu olağanüstü kötü durumu bir irdelesin....

Düşünün yılda 100 lira civarı geliriniz var ama ödemeniz gereken en az 327 lira var...

Hal böyle iken gelen-giden herkesi eleştirmek ne derece doğru bilmiyorum....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hamiyi bu takıma layık görmeyen biri olarak, yönetim bu konuda karar kılmış ise bana destek olmak düşer.Bu yönetim kendi ayağına sıkacak yapıda bir yönetşm değil, muhakkak ki belli planları vardır ve geçiş sürecinde Hamiyi getirmiştir.
          En azından yaz dönemine kadar müsamaha gösterin yönetime.hemen her kararında saldırıya geçmeyin,yok vizyon bumuydu falan demeyin.bu kadar anlayışı hakettiklerini düşünüyorum.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avrupa dan 2+1 yıl men yemişiz öyle diyorlar

feybeliler diyordur. Yanılmıyorsam onlar öyle ceza almıştı şikeden
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lucescu ile anlaşılmış olsaydı
              2 günce Ersun'a teklif yapmazlardı

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak faik yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ekonomiden az anlayan arkadaşlar bilançoyu biraz incelesin....

Düşünün yılda 100 lira civarı geliriniz var ama ödemeniz gereken en az 327 lira var...

reis yazdiklarinda son derce haklisin da yönetim göreve gelirken bunlari bilmiyormuydu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  feybeliler diyordur. Yanılmıyorsam onlar öyle ceza almıştı şikeden
                  Hocam valla Trabzonlular diyo , Gs gündemdeydi biz ne çabuk ceza aldık anlamadım

Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Hami çok isabetli bir karar olmuş. Ama sürenin 6 ay oluşu Hami yi yorar.
                    Luce ye lafım yok ama Ersuna göre Hami seçimi çok mantıklı olmuş. Hem insanlık olarak hemde hocalık olarak Ersundan en az 2 gömlek yukardadır Hami.
                    Tek eksiği artistik tarafları eksik kalmış. Bu devirde entellektüel olmasanda entellektüel görenmek lazım.
                    "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Hami Mandıralı ile inş ligde kalırız. Hayırlı olsun..

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umarım sene sonuna vardır planları.....En azından Hami'yi isteyenlerin gönlü oldu.....Az önce dediğim gibi bize de desteklemek düşer....İnşallah başarılı olur da yanılırız.....Ben yine diyorum hiçbir çaba göstermeden efsane futbolcuyum diye görev beklemeyi kabul etmiyorum....Sadi Hoca ile veremi gösterip sıtmaya razı ettiler ......
                        Önce ligde kalalımda planlara bakarız sonra

Yorum

• Yeni yönetim gerçekten Trabzonsporu çok zor bir dönemde sırtladı, ağır bir sorumlulukla yola çıktılar. Son günlerde de görülüyor ki kararlılıkla yürütülen bir "vefa" kampanyası var.

Bu şartlarda 6 ay için en uygun, maliyeti en az teknik direktör aranıyor. Lucescu birkaç sebeple sene sonuna bırakıldı, Ersun 6 ay için ve kendi kurmadığım kadro için gelmem dedi. Bu durumda deneyim açısından en uygun Hami kalıyor. Yönetime de anlayış gösterip biraz destek olmak gerek. Önemli olan bu malî yükten nasıl kurtulacağımız ve kurtulduktan sonra yönetimin hamleleri.

Sabır, destek...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ekonomiden az anlayan arkadaşlar bilançoyu biraz incelesin....

O zaman Muhammet'e veya başka bir yerliye zerre para verilirse ağır konuşurum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yarım sezon Sadi hocayla devam etmektense Hami daha iyidir . Sadi her fırsatta kalıcı olmadığını basa basa söyledi , böyle bi atmosferde oyuncular da takmaz böyle birisini .

Ama şu da önemli , Hami hocanın yetkileri ne kadar ? Malouda ya yaptığını yapma yetkisi verilecek mi yoksa takımı emaneten 6 ay oynat mı denecek ?

Her halükarda ben her ne kadar Hami hocanın gelmesine sevinmesem de şuan ondan başka 6 aylık gelecek hoca olmazdı ayrıca taraftarımızın da Hami özlemi olduğu malum . Başarılı olursa ne güzel işte devam ederiz Hami hocayla ama olur da kötü sonuçlar gelmeye devam ederse Hami hocanın da bileti kesilir hiç bi taraftarın da aklında Hami kalmaz .

Vahid'le başlayan serüvende bugüne kadar kim gelse kim gitse Hami de Hami dendi sürekli , hadi gelsin Hami . 6 ay sonra o Hamicilerin hepsi onu unutup yeni hoca aramaya başlar herkesin kafası rahatlar .

Başarılı olsun olmasın , Haminin gelişi her türlü bize yarar sağlar .

Yorum

• İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami çok isabetli bir karar olmuş. Ama sürenin 6 ay oluşu Hami yi yorar.
                                Luce ye lafım yok ama Ersuna göre Hami seçimi çok mantıklı olmuş. Hem insanlık olarak hemde hocalık olarak Ersundan en az 2 gömlek yukardadır Hami.
                                Tek eksiği artistik tarafları eksik kalmış. Bu devirde entellektüel olmasanda entellektüel görenmek lazım.
                                bilader bana haminin yaptığı bir tane başarılı işi varmı onu bir anlatırmısın senin beğenmediğin ersun yanalın 1 lig şampiyonluğu milli takım hocalığı uefa kupasında bir yarı finali var haminin de antalya spordan kovulması var biraz mantıklı ol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X