Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah hayırlısı olur. En azından bırakın beni ben gidecem diyen bir hoca yok şuan için...Hamza hocanın ne başarısı vardı. Tabi hami bir süreligine takımın başında olacak kimse Şampiyonluk bekkemiyo. İnşallah kan uyuşur y

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Yönetim baskıyı kaldıramadı.Keşke en başından yapsalardı bu hamleyi sezon sonuda Hami yardımcı olacak deselerdi..
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• yeni Transferler icin hami hoca beklenmis demek simdik hersey Cabuk gelisecek vakit kisitli 1 subata Transfer kapaniyor
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene Adana Demirspor'u takip ettiniz mi?

Ben biraz ettim. Osmanlıspor'un kayrılarak Adana Demir'in önünün kesildiği bir maç sonrası masaya vurarak yaptığı konuşma efsanedir.

Yalnız o konuşma ters tepti ve ondan sonra Demirspor doğru dürüst puan bile alamadı.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• onu bunu bilmem usta ve yönetimi hoca konusunda sınıfta kalmıştır hami ile 6 aylığına anlaşıdıysa 6 ay sonra ne olacak gelecek sezon 50. yıl şmpiyonluk sözü veren usta ve yönetiminin sezon planlamasını kim yapacak bence usta nın kongre öncesindeki konuşmalarıyla şimdiye kadar yaptıkları birbirini hiç tutmuyor .

Yorum

• Şöyle de bir avantajımız olacak,

Hami hoca yıl sonu gelecek hocanın yardımcısı olarak düşünüldüğünden futbolcular geçici hoca olarak görüp takmamazlık yapamazlar. Şuan Sadi hocaya yapıdığı söylene muameleden bahsediyorum.
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ersun Yanal' ı hovarda diye istemedik...

6 aylığında başka hoca gelmezdi zaten.....

Hayırlı olsun....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle kabul görüyor zaten. Hekime büyük bir teveccüh var. Tek tereddüt uyguladıkları ilaçta. O biraz muamma. Zaman bizden yana olsun.

Dirilelim, koşalım, kazanalım, tırmanalım... Samimi olan herkesin beklentisi, ümidi, duası bu. Bu uğurda katkı vermek için çabalıyorlar. Fikr-i takip karar vericileri de dinamik tutar.
                  Aynen, harfi harfine katılırım.

Yorum

• eğer yönetim lucesku ile anlaştıysa çıkıp açıklasın

Yorum

• İki ihtimale var. Ya Lucescu ile anlaşma sağlandı yardımcı olarak da Hami kendisine kabul ettirildi. Temennimiz böyledir ya da yönetim sıvama moduna girip Hami'yi getirerek günü kurtarma peşindedir. Ancak Usta'nın tarzı değil bunlar. Lucescu hayırlı olsun diyebiliriz.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eğer yönetim lucesku ile anlaştıysa çıkıp açıklasın
                        Lucescu konusunu bizim yönetimin bıraktığını düşünmüyorum. Birkaç bizim yönetimimizin kontrolü dışında gerçekleşen aksilikler oldu. Lucescu ile anlaşılmıştı.

Sene sonu bir daha masaya oturulacaktır kendisiyle.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

O iş öyle kolay değil adamın sözleşmesi devam ediyor nasıl açıklayacaksın.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Arkadaş yönetimi ne eleştiriyosunuz ki. Adamlar bas bas bagırıyo toparlanmamız lazım. Luce gelecek o kesin o kesin olmasa emin olun iyi bir hocayla anlaşırlardı. Aslında niyetleri Sadi yle devam etmekti ama milletten ses çıkınca böyle bir karar aldılar. Neyde sınıfta kaldı Allah aşkına...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Lucescu ile anlaştık diyenler adamın Başkanımıza bi küfür etmediği kaldı.
                              Hami Mandıralı hamlesini eşefle kınıyorum.Sayın başkandan beklemediğim bir karar.
                              İnşallah takımı ligde tutar.

Yorum

Herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğu bir dönemden geçiyoruz, uefa ensemizde, kuruş para yok, bir o kadar borç var.

Bu adamlar planlı sabırlı bir şekilde adımlar atmak istiyor. Bakın futbolcu maaşlarından bayağı bir indirim yaptılar.

Biraz sabır gösterin, iho dönemindeki gibi kap kap kap temposunu bırakın artık.

Size tavsiyem budur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X