Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Sezon sonuna kadar bir çözüm üretemezsek Lucescu gelecek...."

Ben bu lafa bakarım ve üzerinden yorumlarımı yazarım. Aldım ve cebime koydum. Sezon sonunu bekliyorum.

Hami veya benzeri "ara seçim" tarzı birinin takımın başına getirilmesinin yukarıdaki başkanın seçimi kazanmadan önce Barış Yurduseven'e verdiği röportajda kast edilen "çözüm" olmadığı çok açık ve "Luce ile anlaşıldığının ve Luce'nin ricasıyla mevcut Ukrayna takımının başkanı ile daha fazla limonu olmamak için sümen altı edilmesini istediğini " varsayıyor ve sabırla bekliyorum...
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 13:44.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lucescu ile anlaştık diyenler adamın Başkanımıza bi küfür etmediği kaldı.
      Hami Mandıralı hamlesini eşefle kınıyorum.Sayın başkandan beklemediğim bir karar.
      İnşallah takımı ligde tutar.
      Fatih kardeşim hoca istiyorduk geldi işte ......Sıra transferlerde......

Yorum

• burda sadiyi ben dahi hepimiz eleştiriyoruz 2-0 dan maç verdi diye açın 2 sezon önce hami hoca iken 2-0 dan eskişehir maçı kaç kaç bitmiş

Yorum

• Cardozoyu çıkarıp Denizi almasında başka bişey istemiyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih kardeşim hoca istiyorduk geldi işte ......Sıra transferlerde......
            Herkes halinden memnun baksana

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğu bir dönemden geçiyoruz, uefa ensemizde, kuruş para yok, bir o kadar borç var.

Bu adamlar planlı sabırlı bir şekilde adımlar atmak istiyor. Bakın futbolcu maaşlarından bayağı bir indirim yaptılar.

Biraz sabır gösterin, iho dönemindeki gibi kap kap kap temposunu bırakın artık.

Size tavsiyem budur.
              kardeş haklısın benim demek istediğim lucesku ile anlaştılarsa söylesinler ki ben hala luceskunun geleceğine ihtimal vermiyorum

Yorum

• Serdar ŞENEL ‏@TSerdarS

Ersun Yanal - 36 maç 17G 9B 10M - 1,4 M €
                Shota Arveladze - 15 maç 6G 3B 6M - 500 Bin €
                Hami Mandıralı - 16 maç 6G 6B 4M - 400 Bin €
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hami de tutmazsa Son çare Yılmaz Vural )

Yorum

• Hami hoca ile yapılacak anlaşmanın içeriği önemli. Hami yönetime muhakkak "6 ay sonra ne olacak? Planınız nedir?" diye soracaktır. Bu sorunun cevabını öğrenmek lazım.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• ..ancak içimdeki ses de "başlangıç kötü oldu başkan" , "Luce falan gelmicek" diyo...
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Luce'nin kesin olduğunu hiç sanmıyorum.Öyle olsa Ersun veya Ramos'la görüşülmezdi.
                        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş haklısın benim demek istediğim lucesku ile anlaştılarsa söylesinler ki ben hala luceskunun geleceğine ihtimal vermiyorum
                          Hocam adam başka bir takımın başında sözleşmesi devam ediyo nasıl desinler Allah aşkına

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Herkes halinden memnun baksana
                            Umarım sene sonuna vardır planları.....En azından Hami'yi isteyenlerin gönlü oldu.....Az önce dediğim gibi bize de desteklemek düşer....İnşallah başarılı olur da yanılırız.....Ben yine diyorum hiçbir çaba göstermeden efsane futbolcuyum diye görev beklemeyi kabul etmiyorum....Sadi Hoca ile veremi gösterip sıtmaya razı ettiler ......

Yorum

• hami hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Luce'nin kesin olduğunu hiç sanmıyorum.Öyle olsa Ersun veya Ramos'la görüşülmezdi.
                                aynen renktaş lucesku trabzonspora GELMEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X