ben yönetimin lucesku ile anlaştığına ve gelecek sezon takımın başına geçeceğine inanmıyorum hami hamlesi sadece zaman kazanmak için yapılan bir hamledir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benim varsayımıma göre "Luce ile anlaşıldı, söz alındı" ve yarım sezonu adam akıllı idare edecek biri aranıyordu, eldeki Sadi Hoca ile yola çıkıldı, ancak " Sadi Hoca'nın sağlık sorunları veya kişisel tercihinin olduğunu varsayarak Hami Mandıralı ile yola devam edilmesi" düşünülüyor...
En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 20.01.2016, 14:05.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereis yazdiklarinda son derce haklisin da yönetim göreve gelirken bunlari bilmiyormuydu
bir yandan maliyetleri düşürürken sponsroluk anlaşmaları ile ilgili çalışmalarda devam ediyor...
yalnız İHO'YA 900 küsür gün tahammül eden bir kısım arkadaşlar maalesef Ustayı daha 50 günde gömmeye başlamış. bunuda hayretle ve ibretle izliyoruz maalesefNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami çok isabetli bir karar olmuş. Ama sürenin 6 ay oluşu Hami yi yorar.
Luce ye lafım yok ama Ersuna göre Hami seçimi çok mantıklı olmuş. Hem insanlık olarak hemde hocalık olarak Ersundan en az 2 gömlek yukardadır Hami.
Tek eksiği artistik tarafları eksik kalmış. Bu devirde entellektüel olmasanda entellektüel görenmek lazım.8. Kuşatma
Yorum
-
Hami nin gelmesi doğrudur yanlıştır onu tartışmıyorum ancak;
Sadi ile olmayacağı belliydi. Kpaşa maçı bittikten sonra önümüzde uzunca bir süre vardı, tam zamanıydı. Neyi beklediler ? Ayrıca merak ediyorum, planlarımız arasında yabancı hoca varsa ve bu kişiye ''ekibinizde Hami de yer alacak'' dersek cevabı ne olur ? Piyasada böyle bir teklife evet diyecek yabancı antrenör olacağını sanmıyorum, adı sanı duyulmamış dandik antrenörler dışında kimse çalışmadığı biriyle çalışmak istemez.
Lucescu diyenleri görüyorum, Lucescu bize zaten hayır dedi. Üstelik kibarca demedi gayette sert şekilde hayır dedi. Lucescu konusunda beklenti tam olarak nedir ? Rahat stressiz bir yaşam için Ukrayna dan ayrılmak isteyen adamın kalkıp buraya gelmek isteyeceğine ciddi ciddi inanıyor musunuz ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
en iyimser halimle "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözünden yola çıkarak "ağızdan çıkan sözlerin hiç olmadığını varsayıyor " sabırla bekliyoruz icraatları...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami nin gelmesi doğrudur yanlıştır onu tartışmıyorum ancak;
Sadi ile olmayacağı belliydi. Kpaşa maçı bittikten sonra önümüzde uzunca bir süre vardı, tam zamanıydı. Neyi beklediler ? Ayrıca merak ediyorum, planlarımız arasında yabancı hoca varsa ve bu kişiye ''ekibinizde Hami de yer alacak'' dersek cevabı ne olur ? Piyasada böyle bir teklife evet diyecek yabancı antrenör olacağını sanmıyorum, adı sanı duyulmamış dandik antrenörler dışında kimse çalışmadığı biriyle çalışmak istemez.
Lucescu diyenleri görüyorum, Lucescu bize zaten hayır dedi. Üstelik kibarca demedi gayette sert şekilde hayır dedi. Lucescu konusunda beklenti tam olarak nedir ? Rahat stressiz bir yaşam için Ukrayna dan ayrılmak isteyen adamın kalkıp buraya gelmek isteyeceğine ciddi ciddi inanıyor musunuz ?"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
Hami hamlesi bir çok taraftarda hayal kırıklığı yaratmış olabilir ama benim gibi polyannacılar sezon sonu Luce geleceği için 6 aylık Hami ile anlaşıldı diye kendilerini avutabilirler. İyi geliyor...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum