Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yipranmamak adina bunu söylüyor ve hakli da..Bizim insanimiz kurmadigi bir takim icin 2.mac kufreder adama..
    valla bende o sövenlerden biriyim ersun ve şenola gıdım destek vermem hatta hiç bir yerliye destek vermem

Yorum

• Kısır döngü içerisinde dolanıp duruyoruz bilgili-kazanma hırsı olan bir hoca ve ekibiyle anlaşmalıyız,Ersun Yanal ve diğerleri artık başka isim ve kalite aramalıyız olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok.
      ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Rüyam da , Annem oğlum hangi yemeği istiyosun diyo... Anne ben hoca istiyorum diyorum o derece bozdum kafayı...
        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• En kötü karar kararsizliktan iyidir bunu bilmesi lazim baskanin. Lucescu icin bekliyorsak soylemesi lazim. yoksa cok yipranacak.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• hami kim arkadaş hasan üçüncü yü de alsın gelirken
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu da unutulmasın dün telegol de Gs odaklı Uefa nın Şubat sonunda yaptırım yapacağı konuşuluyordu..

Bence bizimlede görüşme olacaktır ve bir karar çıkacaktır en iyimser karar bizim içinse yapılan görüşmelerin yeni yönetim olduğundan ötürü atılan bazı adımlarla beraber ileri bir tarihe ertelenmesi yoksa Transfer yasağı, avrupadan men veya puan cezası gelirse şaşırmamalıyız..

En önemli cezamız ise Transfer yasağı olacaktır çünkü bu kadroyla beraber önümüzdeki sene malesef üzülerek söylüyorum ortasıralara bile oynayamayız çünkü hersene istikrarla puan tablosunda bile geriliyoruz..
              UEFA dan bize ceza gelebilecegini sagır sultan duydu. bende diyorumki acaba bu yüzdenmi hoca bulamıyoruz. transfer yasagı gelebilecek bir takıma ne luce ne ramos nede ersun gelir.
              2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Hami MANDIRALI sesleri yükselmeye başladı...
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA dan bize ceza gelebilecegini sagır sultan duydu. bende diyorumki acaba bu yüzdenmi hoca bulamıyoruz. transfer yasagı gelebilecek bir takıma ne luce ne ramos nede ersun gelir.
                  Evet Lucescu ve Ramos hedefsiz takıma niye gelsinler?

Duyum almışlardır kesin

Bu yüzden işi yokuşa sürdüler diye düşünüyorum.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En kötü karar kararsizliktan iyidir bunu bilmesi lazim baskanin. Lucescu icin bekliyorsak soylemesi lazim. yoksa cok yipranacak.
                    Yapamayacağın işlerin sözünü vermeyeceksin.
                    Verdiğin sözleri tutacaksın.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Hami niye istenmiyor anlam veremiyorum? Madem Usta, hocayı illa gelecek sezon getiricem diyor, 2. yarı kısa vadede en iyi seçenek Hami'dir. Ligi tanıyan, takımı tanıyan, maliyeti az başka kim var? Şuan takım ölü gibi, tüm oyuncular zorla maça çıkarılıyor sanki. Takıma heyecan katacak hoca Hami'dir. Fatih Terim gibi takıma gaza getiren bir yapısı var. 5 ay Sadi Hoca'ya tahammül ederiz Hami'ye gerek yok diyorsanız o başka.

Tolunay Hoca da boşta olsaydı keşke, oynattığı futbolu beğeniyorum, boş biri de olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami niye istenmiyor anlam veremiyorum?
                        niye olmamalı biliyor musun? Çünkü Hami efendi efsane futbolcumuz olduğundan(ki bende bunu kabul ediyorum) mütevellit kendisini efsane hoca falan sanıyor.

Müslüman bir delikten bir kere sokulur. 2. si enayiliğindendir (HŞ)

Aynı hataları Tolunayda, şotada yaptık, ki Hami bunlarla bile kıyaslanamaz.

Loading %61..
                        En son omondoles tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:10.

Yorum

• Bence 6 Aylık Hoca işi hiç makul değil. Eğer şu anda biri gelecekse yönetimin görev süresi boyunca çalışacak birisi olmalı. Aksi durum plan program işini sekteye uğratır. En fazla 3 maç daha fazla kazanırız.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sorun altı aylık veya bir aylık hoca değil sorun yönetimin altı ay sonra ne yapacağı??
                            Çok bilinmeyen var ve açıkçası yönetimin sezon sonu bir planı olduğuyla alakalı hiç bir emare görünmüyor maalesef
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              niye olmamalı biliyor musun? Çünkü Hami efendi efsane futbolcumuz olduğundan(ki bende bunu kabul ediyorum) mütevellit kendisini efsane hoca falan sanıyor.

Müslüman bir delikten bir kere sokulur. 2. si enayiliğindendir (HŞ)

Aynı hataları Tolunayda, şotada yaptık, ki Hami bunlarla bile kıyaslanamaz.

Loading %61..
                              Valla Hami'nin egoist olduğu konusuna ben de katılıyorum ama o egosu onu başarılı olmaya zorlar. Fatih Terim'e benzetme sebebim de bundandır. Teknik bilgi konusunda yetersiz de olsa, tecrübesiz de olsa Hami Hoca kendini ispatlama gayesi güdeceğinden işini ciddiye alıp aynı heyecanı oyunculara da aşılayacaktır.

Ha bana kalırsa yeni hocayla 2. yarı başlamadan anlaşılmalıydı. Özellikle yabancı hoca gelecekse şehrin dinamiklerini ve ligi tanıma konusunda 5-6 aylık süreç staj dönemi olurdu. Muharrem Usta ilk geldiğinde de bunu yazmıştım, teknik direktör konusunda çuvalladı bence Usta.

Yorum

• Yönetim Fatih Terim'i bekliyor olmasın
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X