İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuz KUL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu da unutulmasın dün telegol de Gs odaklı Uefa nın Şubat sonunda yaptırım yapacağı konuşuluyordu..
Bence bizimlede görüşme olacaktır ve bir karar çıkacaktır en iyimser karar bizim içinse yapılan görüşmelerin yeni yönetim olduğundan ötürü atılan bazı adımlarla beraber ileri bir tarihe ertelenmesi yoksa Transfer yasağı, avrupadan men veya puan cezası gelirse şaşırmamalıyız..
En önemli cezamız ise Transfer yasağı olacaktır çünkü bu kadroyla beraber önümüzdeki sene malesef üzülerek söylüyorum ortasıralara bile oynayamayız çünkü hersene istikrarla puan tablosunda bile geriliyoruz..2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA dan bize ceza gelebilecegini sagır sultan duydu. bende diyorumki acaba bu yüzdenmi hoca bulamıyoruz. transfer yasagı gelebilecek bir takıma ne luce ne ramos nede ersun gelir.
Duyum almışlardır kesin
Bu yüzden işi yokuşa sürdüler diye düşünüyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn kötü karar kararsizliktan iyidir bunu bilmesi lazim baskanin. Lucescu icin bekliyorsak soylemesi lazim. yoksa cok yipranacak.
Verdiğin sözleri tutacaksın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Hami niye istenmiyor anlam veremiyorum? Madem Usta, hocayı illa gelecek sezon getiricem diyor, 2. yarı kısa vadede en iyi seçenek Hami'dir. Ligi tanıyan, takımı tanıyan, maliyeti az başka kim var? Şuan takım ölü gibi, tüm oyuncular zorla maça çıkarılıyor sanki. Takıma heyecan katacak hoca Hami'dir. Fatih Terim gibi takıma gaza getiren bir yapısı var. 5 ay Sadi Hoca'ya tahammül ederiz Hami'ye gerek yok diyorsanız o başka.
Tolunay Hoca da boşta olsaydı keşke, oynattığı futbolu beğeniyorum, boş biri de olduğunu düşünmüyorum.
Yorum
-
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami niye istenmiyor anlam veremiyorum?
Müslüman bir delikten bir kere sokulur. 2. si enayiliğindendir (HŞ)
Aynı hataları Tolunayda, şotada yaptık, ki Hami bunlarla bile kıyaslanamaz.
Loading %61..En son omondoles tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 16:10.
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye olmamalı biliyor musun? Çünkü Hami efendi efsane futbolcumuz olduğundan(ki bende bunu kabul ediyorum) mütevellit kendisini efsane hoca falan sanıyor.
Müslüman bir delikten bir kere sokulur. 2. si enayiliğindendir (HŞ)
Aynı hataları Tolunayda, şotada yaptık, ki Hami bunlarla bile kıyaslanamaz.
Loading %61..
Ha bana kalırsa yeni hocayla 2. yarı başlamadan anlaşılmalıydı. Özellikle yabancı hoca gelecekse şehrin dinamiklerini ve ligi tanıma konusunda 5-6 aylık süreç staj dönemi olurdu. Muharrem Usta ilk geldiğinde de bunu yazmıştım, teknik direktör konusunda çuvalladı bence Usta.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum