Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta şayet baskılar artar ve saha sonuçları daha beter hale gelirse iki şeyi mecbur yapmak zorunda kaçarı yok ;

1)Luce ile anlaşıldıysa bunu duyurmak (öyle twitterdan falan değil resmi protokolün olduğunu söyleyen kulüp sitesinde yer alacak bir bildiri)

2) Yeni hoca ile anlaşmak (kimi getirirse getirsin 2.devre artık başladığından ve ismi haliyle Lucescu olmayacağından tepki görecek.Guardiola -Mourinho ikilisi hariç hiç bir t.d. anlaşması bu reaksiyonu engelleyemez. Sanırım bu şık en kötü tercih.Ayrıca Lucescu'nun tv açıklamaları doğru kabul edilir bir de oradan .....)
    En son Courage tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 07:50.
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şayet kariyerli bir yabancı gelmezse ben sezon sonuna Lucescu ya da o ayarda birine yöneleceğimize eminim.
      Ama beni düşündüren Ligde galibiyet primi 1.3 milyon lira iken maçlardan puan alamamamız, bence iyi bir hoca kazandığından çok kazandırır takımın ekonomisine.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaya kardeşim Ertan abimiz biliyorsun şike davamızın medarı iftiharı.Doğru dürüst uğramıyor abimiz.Böyle güzel abilerimizi bağlamak lâzım forumun bir köşesine
        Fatihim canını yirim senin. Baba ben bağlıyım zaten,ara da bi kendime ayar veriyorum sadece ;-)

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerekli hamle ne ise yapmak görevimiz Fatih...

Uyarı için teşekkürler...
        Gerekli hamle sizin gibi canların burda olması,siz olmaya devam edin söz ben hep olacağım.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatihim canını yirim senin. Baba ben bağlıyım zaten,ara da bi kendime ayar veriyorum sadece ;-)

Gerekli hamle sizin gibi canların burda olması,siz olmaya devam edin söz ben hep olacağım.
          Çok teşekkürler abilerin abisi...

Sen burada ol biz hep ayakta kalırız...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadi Hoca sezon sonuna kadar göstersin "eski" olmadığını kalsın - eyvallah.
            Vural bence konu dışı.
            Hami de bence son sezonunda bir şansı haketmişti, İHO rezil etti Vahid de Vahid diye...

Ama vizyoner bir hamle yapılacaksa bu liste ile de zor işte...
            suan takımın basına kim gelirse geşsin basarılı olması mumkun değil olacak olsa dahi izin vermeyeceklerini bu sezonun basında cok net gorduk gelen yerlı hoca en azından bır ıskelet olusturup takım olma yolunda adımlar atabılır takımı getırdıgı noktaya gorede yonetım bır karar alır...

orneğin senol hoca takım kurma konusunda hıc basarılı degıldır ama ıyı klurulmus bır kadroyu gayet guzel oynatır bugune kadarkı butun basarılarına baktıgımızda hıc bır kadronun ıskleletını kendısının kurmadıgını acıkca gorebılırız.. ustte yazdıgım hıcaların ıkısı takım kurma konusunda basarılı olmus hocalar gerek altyapı mıllı takımlarında gerekse gecmıste calıstırdıkları takımlardan yola cıkarak bu kaanaatı olusturmak mumkun son secenek olan saadi hoca ise tamamen genc altyapısında olmasından dolayı yazdım bana kalsa son macta bu ısın adamı olmadıgını zaten kanıtladı ama gelecege yatırım olarak dusundugumuzde de sabredılebılır basımıza ne gelıyorsa kendı genclerımızı kullanamamızdan gelıyor bence alt yapıdan hangı oyuncuyu ilk 11 koysak suankı ilk 11 dekı oyuncularımızdan cok cok kotu oynar ? bir kac tanesı harıc ?

sonuc olarak bu ısımlerde olamaya bılır ama bence en mantıklısı turk teknık direktordur. begenırız yada begenmeyız yılmaz vural tam olarak tranzon taraftarının ıstedıgı futbolu oynatmak ısteyen bır teknık dırektor
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Sadi Tekelioğlu ile devam ettiğimiz sürece, başımızda bir hoca olduğunu belirtmek çok zor. Taktik,antreman,kadro dizilimi,kondisyon yüklemesi vb. açılardan nasıl bir üstünlüğü var ? Tabii ki yok.

Ayrıca teknik direktör konusundaki bu zorunlu değişikliğe gitmediğimiz sürece maçlarda rakiplerimizin bize uyguladığı stratejik hamlelere cevap vermemiz çok zor. S.Tekelioğlu her açıdan korkak bir teknik direktör çünkü. Hiç risk alamıyor...
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Lucescunun bence gelme ihtimali 1% .....ben Ersun yanal taraftariyim...takimda otoriteyi saglayacak ender hocalardan

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• Pazar gününe 5 gün kaldı ve hala başımızda 2-0 öne geçtiği maçı, 4 yiyerek stadına hoşgeldin hediyesi olarak Bursa'ya veren birisi var
                  8jk maçında neler olacak çok merak ediyorum. Bu kadar gamsızın olduğu takımı Sadi'nin motive etmesi ya da onların onu takması imkansız. Rezalet yaşanmaması için dualara başlamak lazım.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• basligi kim olmamali diye degistirirsek, olmasi gereken hocaci daha kolay buluruz sanirim...
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Ersun illa sezon sonu gelecekse kisa vadede Yilmaz Vural...İnadına Yılmaz Vural...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun illa sezon sonu gelecekse kisa vadede Yilmaz Vural...İnadına Yılmaz Vural...
                        ersun yanal kimde sezon ortası trabzonsporu almam diyecek aynı şeyi bjk ye fb ye gs ye diyebilirmi daha kapılarının önünden geçirmezler ama biz ersun beyin lütüf edip gelmesi için yanıp tutuşuyoruz.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun illa sezon sonu gelecekse kisa vadede Yilmaz Vural...İnadına Yılmaz Vural...
                          Düşürür net

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun yanal kimde sezon ortası trabzonsporu almam diyecek aynı şeyi bjk ye fb ye gs ye diyebilirmi daha kapılarının önünden geçirmezler ama biz ersun beyin lütüf edip gelmesi için yanıp tutuşuyoruz.
                            Yipranmamak adina bunu söylüyor ve hakli da..Bizim insanimiz kurmadigi bir takim icin 2.mac kufreder adama..

Yorum

• Teknik direktör konusu iyice kabak tadı verdi..

Bu kadroya kim gelirse gelsin aynı oyuncu topluluğuyla hiç birşey başaramaz malesef hala bunu göremiyoruz sorun tamamen Sadi Hocayla alakalı değil ..

Tabiki hataları var ben bunu yok saymıyorum ama takimi bence bursa maçında özellikle sabota eden Cavanda ve Mbia yı sahada tuttuğu için kızıyorum..

Douglasa kıza bilirsin beğenmeye bilirsin geç gelmiş olabilir lakin Cardozo nasıl oynuyorsa Douglusu da oynatmalısın eğer oynatmazsan 4 de yersin 5 de..

Şunu göz ardı edilmesinki Sadi hocanın yerine Hami veya benzeri birini getirsen dahi tüm söylediklerinin bir anlamı kalmayacak kötünün iyisi olan moral ve motivasyon yerini oyuncu grubu için yine daha önceki gibi hüsrana itecektir..

Bu yüzden şahsi düşüncem hala Lucescu ya cevap verilmediği için (%1 ihtimal de olsa ihtimal sayılır) teknik direktör tercihinde olması nedeniyle oynattığı oyunu sevmesem de td olarak beğenmesemde Hami ile Sadinin en azından takımı bir yönetmesidir çünkü ikisininde yanlışları belki bir doğru ortaya çıkartır.. Mesela Sadi hoca bu agresifliğini kızgın tavrını en azından daha belirgin gösteremez defanstaki oyuncun cezalıyla yedek defans oyuna sokması devşirme yaratmaması gerektiğini belki Hami, Sadiye söyler...

Durumumuz içler acısı malesef ölüden rahmet bekliyoruz ne yazıkki..
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Şu da unutulmasın dün telegol de Gs odaklı Uefa nın Şubat sonunda yaptırım yapacağı konuşuluyordu..

Bence bizimlede görüşme olacaktır ve bir karar çıkacaktır en iyimser karar bizim içinse yapılan görüşmelerin yeni yönetim olduğundan ötürü atılan bazı adımlarla beraber ileri bir tarihe ertelenmesi yoksa Transfer yasağı, avrupadan men veya puan cezası gelirse şaşırmamalıyız..

En önemli cezamız ise Transfer yasağı olacaktır çünkü bu kadroyla beraber önümüzdeki sene malesef üzülerek söylüyorum ortasıralara bile oynayamayız çünkü hersene istikrarla puan tablosunda bile geriliyoruz..
                                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X