İlk olarak Expansea tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya dostlar herkes sabredelim diyor evet edelim ama lucescudan sezonsonu soz almadiysak neden inu bekleyelim ki bizim yapilanmaya ihtiyacimiz var futbolcular bile sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala sozlesme yapabiliyorsak neden lucescunun keyfini bekleyelim ya sezon sonu baska takima giderse benim anlatmak istedigim bekleyelim ama sonunu gorerek bilerek yisja bu forumda kimse sabretmeyelim demiyor . bilmiyorum yonetim kimi getirir ama yapilanmaya her anlamda acilen baslamaliyiz tepeden tirnaga.bu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bakın. geçen sezonun sanırım 18.haftalarında.ocak ayı falan. bilirsiniz her pzrtsi ve cuma saat 11 de kral fm de taraftar baglantisi oluyor.bi ara bjk taraftarı bağlandı. duygularını aktardı aynen şu şekilde ( abi yemin ederim bilicten bıktık. korkak oynatiyor derbi galibiyeti yk .seneye bu hocayla olmaz.Şenol güneşin bursada son senesi tek rüyam onu bjk de gormek ama bizim yönetim onu almaz )der ve sunucu aynen şöyle cevap verir.kardeşim için rahat olsun Şenol hoca seneye bjk da.der ve ben şok olurum...sebebide ne biliyormusuz.bjk Şenol hoca haberleri mayısta medyada çıkmaya başladı. mayisa kadar medyadan gişlenmiştir ...
yani demem o ki...biz luce ile anlaştık. Fakat formalite icabı bunu ağızda sakız gibi hergün dillendirerek hem karşı tarafa hem bize özellikle doneks kulübüne büyük zarar verir
dediğim gibi bizim olayda tıpkı Şenol hocanın olayı gibi olacak.fakat biz fazla dillendirdikbu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas neden sakiz olsun neden gizlensin ki sezon sonu icin anlasmak gayet dogal hatta oyuncular icin takim icin daha iyi olur oyuncu hirs yapar lucescu beni izliyorsa gayret gostereyim yoksa beni ginderir diye dusunur benim mantigim gizlenmesine anlama veremiyor maalesef.
b...ne kadar kurcalarsan okadar kokar...diyeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Yapılmış bir protokol ve elbette öncesinde verilmiş bir söz olmasa bu açıklama olmaz. Yönetimdeki insanlarda buradaki arkadaşlarımızın kaygılarını görüyorlardır herhalde.
Muharrem Usta saha içi projelerini dayandırdığı en kritik nokta hoca seçimi idi. Burada aceleye getirerek peşisıra gelecek olan bütün yapılanmayı mahvetmek istemiyor. Ağızdan bir kere Lucescu çıktı diye olmayacağını bile bile ısrar edecek kadar amatör bir yönetim yok. Olmayacaksa ,İHO bile ısrar etmez zaten.
Şu yönetime İHO kadar basiret kredisi açsın bazı arkadaşlarımız!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Sadi Hoca ile devam etmekle kendi bacağına sıkıyor
Ligin ikinci devresindeki ilk 5 hafta
Bursa Beşiktaş Akhisar ve Galatasaray maçları var.
Takım bu maçlardan kötü sonuçlar aldığında
Eleştiri yağmuruna tutulacak.) ]
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Lucescu Stadyum'a konuşmuş, bakalım birinci ağızdan ne söylüyor, bana çok olumlu gibi gelmedi, hayırlısı
En son gometra tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 23:14.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu Stadyum'a konuşmuş, bakalım birinci ağızdan ne söylüyor, bana çok olumlu gibi gelmedi, hayırlısı
https://twitter.com/trtstadyum/statu...26742289158145
Lucescu usta icin ; baskan secimde benim adimi kullandi diyor.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi cumlesini yayinladilar.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO yüzden bana çok olumlu gelmedi dedim zaten
Pusuda bekliyorlar.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi cumlesini yayinladilar.
inanmıyorum..
usta boyle bir şey yapmamıştır...
yaptı ise eleştirilere hazır olsun..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum