Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir sekilde Martin O'Neill adaylar arasina girmeli avrupa sampiyonasi sonrasina birakilmamali

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Lucescu'nun olumsuz açıklamaları sonrasıTrabzonspor, İspanyol teknik adamla dün gece masaya oturdu ve taraflar büyük oranda el sıkıştı

Trabzonspor, Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun bordo- mavili kulüple ilgili olarak yaptığı sert açıklamaların ardından Juan de Ramos ile yeniden temaslara başladı. Başkan Muharrem Usta, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve bazı yöneticiler, İspanyol teknik adam ile görüşmek için İspanya'ya gitti. Daha önce 61 yaşındaki tecrübeli hocayla bir görüşme yapanNevzat Aydın, olumlu yanıt almış ancak Lucescu'nun cevabı beklendiği için iş sonuçlanmamıştı. Dün geceUsta ve Aydın, kurt hocanın yaşadığı Alicante şehrindeki Nou Manolin restorantta Ramos ile 3 saat süren bir görüşme daha gerçekleştirdi. Dünkü görüşmede İspanyol teknik adamın "50. yılda şampiyonluk hedefiniz beni etkiledi. Trabzonspor tam bana göre" dediği belirtildi.

İndirime gitmesi istendi
      İlk görüşmede yüksek ücret talep eden Ramos'tan dün indirime gitmesini talep edildi. Eşinin de ikna edilmesi gereken Ramos ile ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşanabilir. Ramos kariyerinde Levante, Barcelona B, Rayo Vallecano, Real Betis, Espanyol, Malaga, Sevilla, Tottehnam, Real Madrid, CSKA Moskova veDniypro gibi takımları çalıştırmıştı. Ramos 2014 Mayıs'ından beri herhangi bir kulüpte görev almıyor. Ramos için geçtiğimiz yıllarda Galatasaray veBeşiktaş'ın da girişimleri olmuştu.

Usta'nın aradığı model Ramos'ta
      Ramos, Sevilla'da mütevazı bir kadro ile UEFA Kupası'nı üst üste iki kez kazanarak bu kupayı üst üste alan ilk teknik adam olarak tarihe geçmişti. O kadrodan çok sayıda yıldız yetişmiş ve satılmış, yani kulüp hem kâr etmiş, hem de başarılı olmuştu. Zaten Başkan Muharrem Usta da böyle bir modelin peşinde. Yani Porto gibi, Shakhtar gibi, Dortmund gibi, Sevilla gibi her sezon yarışan ve yıldız yetiştirerek para kazanan bir kulüp.

Yunus Emre SEL
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Juande Ramos 2 UEFA Kupasıyla kariyersiz ama Şenol Güneş kariyerli..

Şenol Güneş'in rüyasında göremeyeceği takımları çalıştırmış isimde göremediğiniz ama Şenol Güneş'te görebildiğiniz o 'şey' nedir merak ettim doğrusu..
        hangi koşullarda neler başardığı önemli bana göre. trabzonspor'u şampiyon yapmak sevilla'yı uefa şampiyonu yapmaktan daha zor olabilir bence. aynı şekilde milli takıma da tarihinin en büyük başarısını yakalattı şenol güneş ve o başarı da bir daha tekrar edilmeyecek. birinin adı şenol, birinin adı ramos neticede. dünya aynı imkanları sunmuyor ikisine. gelgelelim biri eldeki imkanlarla dünya kupasında, türkiye'de, kore'de tarih yazmış, diğeri şampiyon real madrid'le 10 tane maç kaybedip "biz bu barcelona'yı yenemeyiz" diye açıklama yapmış, o kadar kadro derinliği olan tottenham'ı küme düşme potasından çıkarmamış ve bütün bu kulüplerden kısa sürede kovulmuş. kariyerli kariyerli olmasına, bir sürü büyük kulüpte nice başarısızlıklar tatmış. hayatında hiçbir yapılanmada görev almamış ve dnipro'yla 3 senede 3 4.'lük dışında bir istikrarı da yok.

bu arada uefa kupası diyoruz mesela, yendiği takımlar espanyol, osasuna, tottenham. ondan önceki sene middlesbrough, zenit, schalke. 3. sınıf avrupa kulüpleri. sevilla zaten daha büyük kulüp bunlardan.

ayrıca türkiye tarihi yabancı hocaların başarısızlıklarıyla dolu. türkiye'de iyi ki gelmiş denilen yabancı hoca sayısı bir elin parmağını geçmez. her sene bir sürü orta sınıf takım mücadele ediyor uefa'da ve illa ki biri kazanıyor. bu bir kriter değil. adam başarısızlık ve vasatlık abidesi. sevilla'yı ispanya 5.si yaptığı yıl adam uefa şampiyonu diye prim yapıyor, finalde ispanya 15.sini yendi diye. inceleyin tottenham'da, real'de, dnipro'da neler yapmış bu adam. kaldı ki şenol güneş bu takımı şampiyon yapmış ve kendini kanıtlamış bir teknik direktördür. hayatında ilk kez türkiye'ye gelecek bir adam, hele ki vasat ve başarısız bir adam denk tutulmaz. zaten iyi bir teknik direktör olsa 2 yıl boşta gezip de hayatında ismini ilk kez duyduğu bir şehre gelmez.

Yorum

• Sadi ile devam edeceğiz belli. Bu başlığın adı; "Lucescu gelecek mi ?" olarak değişmeli.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Parasi başkanın bankasında diye mi trabzona gelmiyor yani? Ha buna inanan var mi cidden?
            Ne bilelim. Haber o kadar sacmaki dogru olabilir. Bunu uydurmak bile baya bir fantazi gucu gerektiriyor. Ben ilk kez boyle birseyi forumda gordum ertesi sabah gazetede okudum. Bir garip olay.
            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Juande Ramos 2 UEFA Kupasıyla kariyersiz ama Şenol Güneş kariyerli..

Şenol Güneş'in rüyasında göremeyeceği takımları çalıştırmış isimde göremediğiniz ama Şenol Güneş'te görebildiğiniz o 'şey' nedir merak ettim doğrusu..

Ikiside kariyerli. Senol Gunesin yapabildigini bir cok teknik direktor yapamiyor. Transfere karisiyormu? Hayir. Ama bir kadroyu bir ust seviyeye tasiyabiliyor. Ya iste gelip oturmus kadronun ustune oturuyor. Yok oyle birsey. Madem oturmus kadro ondan oncekiler niye basaramamis? Senol Gunesinde ozelligi bu. Realde suan oturmus bir kadro var ama yinede teknik direktor yollandi. Dunya 3culugu belki daha omrumuzde goremiyecemiz bir basari. Bunu kucumsemek icin Istanbul medyasi cok ugrasti. Bizimde kafamiza islenmis durumda malesef.

Ramosun nesini tartisacagiz bilmiyorum?Adam basarili. Onu almaninda tam zamani. Hem bosta hemde bir kac yildir birsey kazanamamis sanirsam. Yine oda kadroyu yukseltiyor ama transferede karisiyor. Her ikisindede takim yapma becerisi var. Bir grup insani bir araya getirebilirsiniz ama takim olmalari icin bir seyler gerekli. Bunu son yillarda en iyi bilen taraftar biziz. Ramos bence su son olaylardan sonra "huysuz ihtiyar" lucedende iyi
              En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 08:23.
              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lucescu'nun olumsuz açıklamaları sonrasıTrabzonspor, İspanyol teknik adamla dün gece masaya oturdu ve taraflar büyük oranda el sıkıştı

Trabzonspor, Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun bordo- mavili kulüple ilgili olarak yaptığı sert açıklamaların ardından Juan de Ramos ile yeniden temaslara başladı. Başkan Muharrem Usta, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve bazı yöneticiler, İspanyol teknik adam ile görüşmek için İspanya'ya gitti. Daha önce 61 yaşındaki tecrübeli hocayla bir görüşme yapanNevzat Aydın, olumlu yanıt almış ancak Lucescu'nun cevabı beklendiği için iş sonuçlanmamıştı. Dün geceUsta ve Aydın, kurt hocanın yaşadığı Alicante şehrindeki Nou Manolin restorantta Ramos ile 3 saat süren bir görüşme daha gerçekleştirdi. Dünkü görüşmede İspanyol teknik adamın "50. yılda şampiyonluk hedefiniz beni etkiledi. Trabzonspor tam bana göre" dediği belirtildi.

İndirime gitmesi istendi
                İlk görüşmede yüksek ücret talep eden Ramos'tan dün indirime gitmesini talep edildi. Eşinin de ikna edilmesi gereken Ramos ile ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşanabilir. Ramos kariyerinde Levante, Barcelona B, Rayo Vallecano, Real Betis, Espanyol, Malaga, Sevilla, Tottehnam, Real Madrid, CSKA Moskova veDniypro gibi takımları çalıştırmıştı. Ramos 2014 Mayıs'ından beri herhangi bir kulüpte görev almıyor. Ramos için geçtiğimiz yıllarda Galatasaray veBeşiktaş'ın da girişimleri olmuştu.

Usta'nın aradığı model Ramos'ta
                Ramos, Sevilla'da mütevazı bir kadro ile UEFA Kupası'nı üst üste iki kez kazanarak bu kupayı üst üste alan ilk teknik adam olarak tarihe geçmişti. O kadrodan çok sayıda yıldız yetişmiş ve satılmış, yani kulüp hem kâr etmiş, hem de başarılı olmuştu. Zaten Başkan Muharrem Usta da böyle bir modelin peşinde. Yani Porto gibi, Shakhtar gibi, Dortmund gibi, Sevilla gibi her sezon yarışan ve yıldız yetiştirerek para kazanan bir kulüp.

Yunus Emre SEL
                Son açıklamalarının ardından Lucescu defterinin kapandığını düşünüyorum.

Kariyerli yabancı Hoca'dan yanayım.

Aman ha sakın, Giray, Hami, Ünal, Tolunay, Abdullah gibi yerliler gelmesin.

Ersun da denendi, aşı tutmadı.

Ramos olabilir gibi duruyor.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• bu forumda ( hatası bile olsa) sadi hoca.yı savunan tek kişi olarak
                  çok mutluyum forum .

birincisi olması geren yapıldı .
                  takım yaban ellere teslim edilmedi .

ikincisi bu vasat takıma
                  muhammed beşir.i hediye etti . bu takıma bile çok ama
                  onu da sadi hoca.nın ısrarına borçluyuz.

üçüncüsü palazlanmış bazı yabancı futbolculara ( bknz. marko marin )
                  aba altından sopayı gösteren yine sadi hoca.dır .

ayrıca zor zamanda elini taşın altına koydu .
                  başkanın yardım çağrılarına kulağını tıkamadı .
                  elinden geldiğince takımı sahiplendi .

el oğluna o kadar methiye düzeceğinize
                  içimizden birine , kalbi trabzonspor için atan bir hocaya da
                  gerekli değer verilmeli .

kendisinin yakını değilim . tanımam bile .
                  ama 1461 kupa maçında tribünde gördüğüm sadi hoca
                  bize yansıttığı doğallığı , haksızlığa isyanı , heyecanı ile
                  şu an için en doğru tercihtir .

Atatürk'ün lafına atıfta bulunarak şunu söylemek isterim .
                  ''Beni trabzon.lu teknik direktörlere emanet edeniz .''

not : beğenmeme timine sesleniyorum . bu benim düşüncem . sizin değil .
                  aksini iddia etsen de , çürütmeye çalışsan da bu böyle . saygı duy . sesini kes .

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu forumda ( hatası bile olsa) sadi hoca.yı savunan tek kişi olarak
                    çok mutluyum forum .

birincisi olması geren yapıldı .
                    takım yaban ellere teslim edilmedi .

ikincisi bu vasat takıma
                    muhammed beşir.i hediye etti . bu takıma bile çok ama
                    onu da sadi hoca.nın ısrarına borçluyuz.

üçüncüsü palazlanmış bazı yabancı futbolculara ( bknz. marko marin )
                    aba altından sopayı gösteren yine sadi hoca.dır .

ayrıca zor zamanda elini taşın altına koydu .
                    başkanın yardım çağrılarına kulağını tıkamadı .
                    elinden geldiğince takımı sahiplendi .

el oğluna o kadar methiye düzeceğinize
                    içimizden birine , kalbi trabzonspor için atan bir hocaya da
                    gerekli değer verilmeli .

kendisinin yakını değilim . tanımam bile .
                    ama 1461 kupa maçında tribünde gördüğüm sadi hoca
                    bize yansıttığı doğallığı , haksızlığa isyanı , heyecanı ile
                    şu an için en doğru tercihtir .

Atatürk'ün lafına atıfta bulunarak şunu söylemek isterim .
                    ''Beni trabzon.lu teknik direktörlere emanet edeniz .''

not : beğenmeme timine sesleniyorum . bu benim düşüncem . sizin değil .
                    aksini iddia etsen de , çürütmeye çalışsan da bu böyle . saygı duy . sesini kes .
                    Yıllar sonra alt yapıdan çıkan cevherleri işlemeye başladı. Bu yönü takdire şayan
                    Mütevazi birisi, çok iyi bir TS'li, TS sevdalısı
                    Çalışana hakkını veriyor, böbürlenene, naz yapana, kapris yapana cezayı kesiyor
                    Sadi Hoca adamdır, Hocalığını beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak geldiği günden bu yana Avni Aker'de sürekli kazanıyoruz ve her geçen maç daha derli toplu oynuyoruz
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Walter Mazzarri ya da Juande Ramos olacak deniliyor yerel medyada.

Juande Ramos'un istedikleri yapılır ve iyi bir çalışma ortamı sağlanırsa efsane şeyler yaşayabiliriz hep birlikte .
                      En son Tayfun tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 08:45.
                      .

Yorum

• Lucescu elindeki malzemeyi en iyi ve hatta ederinin üstünde kullanan bir hoca. Ayrıca ekibinin transfer konusundaki meziyetlerini hepimiz biliyoruz. Nerede olursa olsun , takımının alabileceği maksimum başarıyı mutlaka yakalıyor.

Ben açıkçası Ramostan korkuyorum. Facia bir dönem olabilir bizim için. Totnım, madrid maceleraları canımı sıkıyor. Luce gibi Trabzonspora katkısı garanti bir adam varken bir soru işareti uğraştırır bizi.

Bir de bizim milleti biliyorsunuz. Lucescu olursa yerlimiz bile en az 6 ay müsamaha gösterir. Ama ramos olursa tanımadığından bilmediğinden daha ilk hatalı oyuncu değişiminde, ilk falsosunda ''aaa buni da nerden buldular , bundan da bi bok olmaz '' nidaları altında başlarlar kuyu kazmaya.

Luce son raddeye kadar zorlanmalı.
                        Oscar CARDOZO
                        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Takeshi Okada neden listede yok?

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Yorum

• Sorulacak soru basit: Ramos proje hocası mıdır ? Değilse başarılı olamaz. Gelipde Vahid gibi takımdaki futbol özürlülerini görünce ukalalık yapacaksa Ersun gelsin.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ramos'tan korkmuyorum..Neler yapabileceğini biliyorum.....

Benim korkum taraftardan ve yerel medyadan.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Lucescu dışında yabancı adamın ( iyi bir Alman hariç ) bizde başarılı olması ihtimali çok düşük...

Luce'nin en büyük avantajı Türkiye'yi biliyor olması, çalışmış olması, tff, medyayı bilmiş olmasıydı...

Sevilla'da iki büyük kupa kazanmış ve bunun dışındaki takımlarda (aralarında Real Madrid de var) başarılı olamamış RAMOS ismi gündemde...Başarılı olma şansı çok düşük bence...

Birçok açıdan yanlış bir tercih. Türkiye'de başarılı olmuş yabancı teknik adamlara bakınca İspanyollar, İtalyanlar gibi Avrupa-Latin kökenlilerden eser bulamazsınız (fb'nin nasıl şampiyon olduğunu bildiğimiz için Pereria ve Zico'yu geçiyorum) ki bunların arasında kimler yok ki . ilk akla gelen Del Bosque. Prandelli, Reijkard (İtalyan ekol) , Mancini...Avrupa ekolünden olan Latinlerin ne futbolcuları ne de teknik adamlarının başarılı olma şansı çok düşük. Bunların " her türlü" iyi beslenmelerigerekir. Avrupa'nın güney insanı biraz lüks ve keyfe düşkün olduklarından geri kalan kuzey ve doğu avrupalı kadar zora katlanıp başarılı olma şansları çok düşük..

Yukarıda yazdıklarımın iyi analiz edilip buna göre bir teknik adam alınsa çok doğru bir iş yapılmış olacak...

Aylardır niye Luce diyoruz ...Adam Hem Doğu Avrupalı (zorluğu iyi bilir buranın insanları) hem Türkiye'de iş yapmış ...Ben hep şunu savunmuştum. Luce önümüzdeki yarım sezon için olmasa bile sezon sonu için bir şekilde anlaşılmalı, Şubat'dan sonraki yarım sezon içinse Luce'nin takımda bir şekilde gölgesi olacak birine takım bırakılmalıydı...

Neyse...

Juande RAMOS yanlış tercih.
                                En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 12.01.2016, 09:06.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X