İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize imza atmadığı için demedim ki. Görüşme ve pazarlık olduğu halde ben kimseyle pazarlık yapmadım Başkan yalan konuşuyor dediği için kızdım ben adamaENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Ersun Yanal'a kadın üzerinden vurulurken referans kim?Aziz Yıldırım.bu bile bizim içler acısı halimizi gösteriyor.
Madem Hocaya yükleneceğiz bende karşı argüman olarak servis edilen ses kaydından bahsedeyim.o ses kaydındaki hırsı,oyuncular çalışmıyor diye onlara karşı ettiği laflar ortada iken ve güzel bir yönetimle yakalayacağı hava düşünüldüğünde ortaya iyi birşey çıkabilirdi.
Ben Ersun hocanın gelmesi konusunda nötrüm ama kendisine kadın konusunda yüklenilmesi ve tek referansın aziz olması zoruma gitti.adamın enerjisi varsa kaç yaşındaki kızla ilişki yaşadığı ettiği bizi ilgilendirmez.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefalarca yazdım... Bu forumun üyeleri kendi ahlak çizgilerini hangi yüksekliğe koyacağına karar versin artık... Özel hayatında bir sevgilisi olan ve görev yaptığı sürece toplam 5 idmana yönetimin yazılı izniyle icabet etmeyen hocayı kadın düşkünü, paragöz, ahlaksız, karaktersiz ilan edenler, Allahın Roman'ının koca kulübü gömen seviyesiz demeçleri karşısında hümanizm pıtırcığı kesilip aklama yarışına girmişler...
Hemşerim neyi kurtarmaya çalışıyorsunuz!.. Adam "Trabzonspor başkanı beni seçim malzemesi olarak kullandı" diyor... "Beni ikna etmesi lazımdı" diyor... Görüşmedim diyor... Gözümüzün içine baka baka "kucağıma oturdunuz" diyor... Kanlı, canlı, sesli hem de...
Sahi, Ersun sahadan kaçmıştı değil mi... Tekrar soruyorum, ahlak çizgimizi nereye koyacağız?
Ben dikine futbolu sevmeye baslamistim. Madem bu adamlar olmayacak dikine futbolu oynatan gelsin. Ozevlat dusmanlari: bunu ozevlattir diye demiyorum."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO devir Usta ile kapandı bence. Takımı 3-5 yıllığına teslim edeceği isim katiyen Hami, Giray vb. olmayacaktır.
Yorum
-
Ramos, Bielsa, Favre hiçbiri gelmez. Zengin kulüp değiliz, 30 milyon bütçe verecek halimiz yok. Bunların nazını çekecek halimiz hiç yok, hepsi kendi ismini Ts markasının önünde tutar sıkıntı olur. Geriye Vahid gibi loser hocalar kalıyor. Onlarında gelmesini en çok Hekimoğlu destekçileri istiyor, yabancı hocanın Trabzon da başarılı olma ihtimalinin zayıf olduğunu herkes biliyor.
Peki başarılı olma ihtimali en yüksek kişi kim ? Yerellerin en çok korktuğu, dolayısıyla en çok eleştirdiği isim kim ? Trabzon a gelip bunları bişeyine takmayacak olan tek kişi kim ?
Sorunun cevabı ''O'' dur...!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'a kadın üzerinden vurulurken referans kim?Aziz Yıldırım.bu bile bizim içler acısı halimizi gösteriyor.
Madem Hocaya yükleneceğiz bende karşı argüman olarak servis edilen ses kaydından bahsedeyim.o ses kaydındaki hırsı,oyuncular çalışmıyor diye onlara karşı ettiği laflar ortada iken ve güzel bir yönetimle yakalayacağı hava düşünüldüğünde ortaya iyi birşey çıkabilirdi.
Ben Ersun hocanın gelmesi konusunda nötrüm ama kendisine kadın konusunda yüklenilmesi ve tek referansın aziz olması zoruma gitti.adamın enerjisi varsa kaç yaşındaki kızla ilişki yaşadığı ettiği bizi ilgilendirmez."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam hicbirsey hakkinda konusmayinca vuracak konu ozel hayati oldu. Bize ne? O dedigin ses kayidi hangisi? Su siteye bir vidyo bolumu ekleyinde vatandas ses kaydlarini vidyolarini eklesin.
Özel hayattan vururken de Referans azizin sözlerinin alınması ilginç geliyor.bize ne adam kimlerle takılıyor ediyorsa.yönetimin kontrolünde izne gitmiş etmiş bizi ne ilgilendirir.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayret. "Bursa Batalla' yı geri getiriyor. Keşke biz alsaydık" diyen olmadı. Büyük ilerleme var forumda.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batalla Bursa ile anlaşamayıp ayrıldığı anda alınmasını önermiştim.
Yine kaçırdık adamı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen transfer sayfasında defalarca yazmıştım.
Batalla Bursa ile anlaşamayıp ayrıldığı anda alınmasını önermiştim.
Yine kaçırdık adamıŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Luce cephesinden gelen net açıklamadan sonra ....
Ne demiştik..." önümüzde yarım sezon için çözüm uretemezsek Luce gelecek..."
Ne oldu...
1- yarım sezon için çözüm uretilemedi ( ki luceye gittik ve olumsuz cevabı aldık)
2- luce olmadı..
3- Eeeee şimdi napıyoruz...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Bugüne dek 11 tane yabancı hoca ile çalıştık. Kazandığımız sadece 1 tane Türkiye Kupası. (Urban Braems)Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne dek 11 tane yabancı hoca ile çalıştık. Kazandığımız sadece 1 tane Türkiye Kupası. (Urban Braems)"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum