Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünyada olmasa bile Trabzon'da metrekareye birkaç hoca düşüyor: Lemi, Hami, Giray vs...
    Trabzon çocuklarına sahip çıkar, olur biter...
    O devir Usta ile kapandı bence. Takımı 3-5 yıllığına teslim edeceği isim katiyen Hami, Giray vb. olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize imza atmadığı için demedim ki. Görüşme ve pazarlık olduğu halde ben kimseyle pazarlık yapmadım Başkan yalan konuşuyor dediği için kızdım ben adama
      Anladım senin özelinde zaten demek istemedim,ama malesef bizde boyle sorunda var...genel olarak hepimizde var..
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Ersun Yanal'a kadın üzerinden vurulurken referans kim?Aziz Yıldırım.bu bile bizim içler acısı halimizi gösteriyor.
        Madem Hocaya yükleneceğiz bende karşı argüman olarak servis edilen ses kaydından bahsedeyim.o ses kaydındaki hırsı,oyuncular çalışmıyor diye onlara karşı ettiği laflar ortada iken ve güzel bir yönetimle yakalayacağı hava düşünüldüğünde ortaya iyi birşey çıkabilirdi.
        Ben Ersun hocanın gelmesi konusunda nötrüm ama kendisine kadın konusunda yüklenilmesi ve tek referansın aziz olması zoruma gitti.adamın enerjisi varsa kaç yaşındaki kızla ilişki yaşadığı ettiği bizi ilgilendirmez.
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defalarca yazdım... Bu forumun üyeleri kendi ahlak çizgilerini hangi yüksekliğe koyacağına karar versin artık... Özel hayatında bir sevgilisi olan ve görev yaptığı sürece toplam 5 idmana yönetimin yazılı izniyle icabet etmeyen hocayı kadın düşkünü, paragöz, ahlaksız, karaktersiz ilan edenler, Allahın Roman'ının koca kulübü gömen seviyesiz demeçleri karşısında hümanizm pıtırcığı kesilip aklama yarışına girmişler...

Hemşerim neyi kurtarmaya çalışıyorsunuz!.. Adam "Trabzonspor başkanı beni seçim malzemesi olarak kullandı" diyor... "Beni ikna etmesi lazımdı" diyor... Görüşmedim diyor... Gözümüzün içine baka baka "kucağıma oturdunuz" diyor... Kanlı, canlı, sesli hem de...

Sahi, Ersun sahadan kaçmıştı değil mi... Tekrar soruyorum, ahlak çizgimizi nereye koyacağız?
          luce bunlari demisse baskanin aciklamasi gerek. Ne konustu? Kiminle konustu? Ve son ekleme olarak artik luce muce gundemimizde yok demesi gerek.

Ben dikine futbolu sevmeye baslamistim. Madem bu adamlar olmayacak dikine futbolu oynatan gelsin. Ozevlat dusmanlari: bunu ozevlattir diye demiyorum.
          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O devir Usta ile kapandı bence. Takımı 3-5 yıllığına teslim edeceği isim katiyen Hami, Giray vb. olmayacaktır.
            Dilerim haklısındır. Bir gerçek var ki boşa çıkan bu hamleler malum yerel lobinin elini güçlendiriyor...

Yorum

• Başka isim varsa yerli söyleyin . Sen Ersun Yanalla görüştüysen aklında olan isimlerden biri demektir. E ilk adayın olmayınca tekrar dönüş yapacağın isim Ersun olacağından eli güçlenmiş oluyor.
              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ramos, Bielsa, Favre hiçbiri gelmez. Zengin kulüp değiliz, 30 milyon bütçe verecek halimiz yok. Bunların nazını çekecek halimiz hiç yok, hepsi kendi ismini Ts markasının önünde tutar sıkıntı olur. Geriye Vahid gibi loser hocalar kalıyor. Onlarında gelmesini en çok Hekimoğlu destekçileri istiyor, yabancı hocanın Trabzon da başarılı olma ihtimalinin zayıf olduğunu herkes biliyor.

Peki başarılı olma ihtimali en yüksek kişi kim ? Yerellerin en çok korktuğu, dolayısıyla en çok eleştirdiği isim kim ? Trabzon a gelip bunları bişeyine takmayacak olan tek kişi kim ?

Sorunun cevabı ''O'' dur...!
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal'a kadın üzerinden vurulurken referans kim?Aziz Yıldırım.bu bile bizim içler acısı halimizi gösteriyor.
                  Madem Hocaya yükleneceğiz bende karşı argüman olarak servis edilen ses kaydından bahsedeyim.o ses kaydındaki hırsı,oyuncular çalışmıyor diye onlara karşı ettiği laflar ortada iken ve güzel bir yönetimle yakalayacağı hava düşünüldüğünde ortaya iyi birşey çıkabilirdi.
                  Ben Ersun hocanın gelmesi konusunda nötrüm ama kendisine kadın konusunda yüklenilmesi ve tek referansın aziz olması zoruma gitti.adamın enerjisi varsa kaç yaşındaki kızla ilişki yaşadığı ettiği bizi ilgilendirmez.
                  Adam hicbirsey hakkinda konusmayinca vuracak konu ozel hayati oldu. Bize ne? O dedigin ses kayidi hangisi? Su siteye bir vidyo bolumu ekleyinde vatandas ses kaydlarini vidyolarini eklesin.
                  "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam hicbirsey hakkinda konusmayinca vuracak konu ozel hayati oldu. Bize ne? O dedigin ses kayidi hangisi? Su siteye bir vidyo bolumu ekleyinde vatandas ses kaydlarini vidyolarini eklesin.
                    ses kaydını buraya koymayayım küfür içerikli de youtube da var ses kaydı.antrenmana geliş saatleri vs sinirleniyor.
                    Özel hayattan vururken de Referans azizin sözlerinin alınması ilginç geliyor.bize ne adam kimlerle takılıyor ediyorsa.yönetimin kontrolünde izne gitmiş etmiş bizi ne ilgilendirir.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayret. "Bursa Batalla' yı geri getiriyor. Keşke biz alsaydık" diyen olmadı. Büyük ilerleme var forumda.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Ben transfer sayfasında defalarca yazmıştım.

Batalla Bursa ile anlaşamayıp ayrıldığı anda alınmasını önermiştim.

Yine kaçırdık adamı
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben transfer sayfasında defalarca yazmıştım.

Batalla Bursa ile anlaşamayıp ayrıldığı anda alınmasını önermiştim.

Yine kaçırdık adamı
                        Hoaydaaaaaaaaaa
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Luce cephesinden gelen net açıklamadan sonra ....

Ne demiştik..." önümüzde yarım sezon için çözüm uretemezsek Luce gelecek..."

Ne oldu...

1- yarım sezon için çözüm uretilemedi ( ki luceye gittik ve olumsuz cevabı aldık)

2- luce olmadı..

3- Eeeee şimdi napıyoruz...
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Dun ki maçta "çakma Terim" de vardı...

( ben bi şey demedim...yani...)
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bugüne dek 11 tane yabancı hoca ile çalıştık. Kazandığımız sadece 1 tane Türkiye Kupası. (Urban Braems)
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugüne dek 11 tane yabancı hoca ile çalıştık. Kazandığımız sadece 1 tane Türkiye Kupası. (Urban Braems)
                                Yasiyormu? Bostami?:-)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X