Bu tarz isimler gündeme gelip de yönetimden hiç bir somut hareket olmayınca Lucescu ile anlaşıldığı fikrine inanmaya başladım açıkçası. İnşallah gerçekten Lucescu ile anlaşılmıştır ve bu isimler gündem değiştirmek içindir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum nedir ya böyle bir saçma haber olabilir mi? Ersunun kız arkadaşını sorun yapan taraftar, kokainman daumu bağrına basar zaten.Hamiş
Yorum
-
Daum ismi 2-3 gün önce twitterda yazılınca Nevzat Aydın yalanlamıştı.yanlış hatırlamıyorsam tweetin altına "yok artık" yazmıştı.onun için bu haberlere fazla takılmamak lazım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi de Daum ismi gündemde. Habertürk'ün haberi.
GELİYOR! Christoph Daum...
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum ismi 2-3 gün önce twitterda yazılınca Nevzat Aydın yalanlamıştı.yanlış hatırlamıyorsam tweetin altına "yok artık" yazmıştı.onun için bu haberlere fazla takılmamak lazım.
cok güzel"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum'la beraber kokain çekeriz artık bende kendime arkadaş arıyordum.hoca haberi çıkacak dedimde bu baya uçuk oldu
bakalım yeni hoca haberi hangisi olacak
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca haberi çıkacak dedimde bu baya uçuk oldu
bakalım yeni hoca haberi hangisi olacak
. Bu habercileri anlamak gerçekten güç. Neyse sene sonu gelsin her şey güzel olsun İnşallah
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenormalde sadece okumak için kullanıyordum giray bulak'ın açıklamalarından sonra buraya içimi dökmek istedim.ya bu adam kendini ne sanıyo anlayamıyorum asporda bazen denk geliyorum nası teknik direktör olabilmiş şaşırıyorum,adam gelmiş ts yi şampiyon yaparım ama istemem diyo bu nası bi kafa kendini nerde görüyo acaba.yok kardeş sana burdan ekmek yok anla iho bile senle çalışmadıysa anla.
Yorum
-
Daum isminin ortaya atilmasinin Trabzonun disinda gelisdigini düsünüyorum. Okuyunca bana
saka gibi geldi, cünkü yönetimin söylemleriyle kesinlikle uyusmayan bir durum bu. Bunu düsünmek
bile istemiyorum. Eger yönetim böyle bir sey düsünüyorsa, yaptiklari tüm dogrulari götürecek büyük
bir hata yapmis olurlar, umarim kisa zamanda yalanlanir.En son salihismet tarafından düzenlendi; 16.01.2016, 12:01.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyum Bernd Schuster'e Olgun abi onuda yazarlar yarın bir gün. Beraber toplanıp Trabzonspor'a hakaret ederiz. Bu habercileri anlamak gerçekten güç. Neyse sene sonu gelsin her şey güzel olsun İnşallah
fotonu değiştirme
haberi çıkmasını istediğin bi hoca varmı bişe denicem
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum isminin ortaya atilmasinin Trabzonun disinda gelisdigini düsünüyorum. Okuyunca bana
saka gibi geldi, cünkü yönetimin söylemleriyle kesinlikle uyusmayan bir durum bu. Bunu düsünmek
bile istemiyorum. Eger yönetim böyle bir sey düsünüyorsa, yaptiklari tüm dogrulari götürecek büyük
bir hata yapmis olurlar, umarim kisa zamanda yalanlanir.
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey güzel olacakfotonu değiştirme
haberi çıkmasını istediğin bi hoca varmı bişe denicem
Ertuğrul Sağlam olabilir bir de onu tartışalım
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum