Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu tarz isimler gündeme gelip de yönetimden hiç bir somut hareket olmayınca Lucescu ile anlaşıldığı fikrine inanmaya başladım açıkçası. İnşallah gerçekten Lucescu ile anlaşılmıştır ve bu isimler gündem değiştirmek içindir.

Yorum

• Daum'la beraber kokain çekeriz artık bende kendime arkadaş arıyordum.
      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daum nedir ya böyle bir saçma haber olabilir mi? Ersunun kız arkadaşını sorun yapan taraftar, kokainman daumu bağrına basar zaten.
        Takılmamak gerek. Bence gerçeği yansıtmıyor.
        Hamiş

Yorum

• Nevzat başkan daum haberini iki gün önce twitterdan yalanladı. Her habere inanıp gündeme almayın

Yorum

• Daum ismi 2-3 gün önce twitterda yazılınca Nevzat Aydın yalanlamıştı.yanlış hatırlamıyorsam tweetin altına "yok artık" yazmıştı.onun için bu haberlere fazla takılmamak lazım.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi de Daum ismi gündemde. Habertürk'ün haberi.

GELİYOR! Christoph Daum...
              Bu haberi Trabzonajans twitterdan verdiğinde Nevzat Aydın yalanlamıştı.....

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daum ismi 2-3 gün önce twitterda yazılınca Nevzat Aydın yalanlamıştı.yanlış hatırlamıyorsam tweetin altına "yok artık" yazmıştı.onun için bu haberlere fazla takılmamak lazım.
                iyi
                cok güzel
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nevzat Aydın yalanladı bu haberi. Usta hala Luce peşinde bu belli.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daum'la beraber kokain çekeriz artık bende kendime arkadaş arıyordum.
                    hoca haberi çıkacak dedimde bu baya uçuk oldubakalım yeni hoca haberi hangisi olacak

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hoca haberi çıkacak dedimde bu baya uçuk oldubakalım yeni hoca haberi hangisi olacak
                      Oyum Bernd Schuster'e Olgun abi onuda yazarlar yarın bir gün. Beraber toplanıp Trabzonspor'a hakaret ederiz . Bu habercileri anlamak gerçekten güç. Neyse sene sonu gelsin her şey güzel olsun İnşallah

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        normalde sadece okumak için kullanıyordum giray bulak'ın açıklamalarından sonra buraya içimi dökmek istedim.ya bu adam kendini ne sanıyo anlayamıyorum asporda bazen denk geliyorum nası teknik direktör olabilmiş şaşırıyorum,adam gelmiş ts yi şampiyon yaparım ama istemem diyo bu nası bi kafa kendini nerde görüyo acaba.yok kardeş sana burdan ekmek yok anla iho bile senle çalışmadıysa anla.
                        Sen yine insaflı atarken yakaladın. Ben geçen izlediğimde Giray ciddi ciddi Türkiyede ki işsizliği bitirebileceğini savunuyordu. Ben yine Trabzonspor'u şampiyon yapma hayalini anlarımda işsizliği bitirebileceğine inanmak neyin kafası anlamadım

Yorum

• Daum isminin ortaya atilmasinin Trabzonun disinda gelisdigini düsünüyorum. Okuyunca bana
                          saka gibi geldi, cünkü yönetimin söylemleriyle kesinlikle uyusmayan bir durum bu. Bunu düsünmek
                          bile istemiyorum. Eger yönetim böyle bir sey düsünüyorsa, yaptiklari tüm dogrulari götürecek büyük
                          bir hata yapmis olurlar, umarim kisa zamanda yalanlanir.
                          En son salihismet tarafından düzenlendi; 16.01.2016, 12:01.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyum Bernd Schuster'e Olgun abi onuda yazarlar yarın bir gün. Beraber toplanıp Trabzonspor'a hakaret ederiz . Bu habercileri anlamak gerçekten güç. Neyse sene sonu gelsin her şey güzel olsun İnşallah
                            herşey güzel olacakfotonu değiştirme haberi çıkmasını istediğin bi hoca varmı bişe denicem

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daum isminin ortaya atilmasinin Trabzonun disinda gelisdigini düsünüyorum. Okuyunca bana
                              saka gibi geldi, cünkü yönetimin söylemleriyle kesinlikle uyusmayan bir durum bu. Bunu düsünmek
                              bile istemiyorum. Eger yönetim böyle bir sey düsünüyorsa, yaptiklari tüm dogrulari götürecek büyük
                              bir hata yapmis olurlar, umarim kisa zamanda yalanlanir.
                              Yalanlandı zaten. Haber ilk trabzonajans'da çıktı. Yönetici Nevzat Aydın'da 10 dakika içinde Yalanladı hemen. Bugün tekrar haberin çıkması büyük saçmalık.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                herşey güzel olacakfotonu değiştirme haberi çıkmasını istediğin bi hoca varmı bişe denicem
                                Yok yok değiştirmeyeceğim Ertuğrul Sağlam olabilir bir de onu tartışalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X