Destek olalım, başka alternatifimiz yok.Muharrem Usta bu takımın son şansıdır ve büyük bir vizyondur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Hanzale değerli kardeşim, Sivaslı olup Trabzonspor'u tutman beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Şaşırmıyor değilim, ama bu bana çok mutluluk veriyor. Sorması ayıp olmazsa bu sevgi ne zamandan beri var.İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan neden hala lucescu hakkinda bir aciklama yapmadi sizce ? . Neden hala suskunlugunu koruyor.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlaştılar da o yüzden....Ama Lucescu kaş yapayım derken göz çıkardı.....
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ilginç, hiçbir açıklama gelmedi değil mi arkadaşlar?
Bunun iki anlamı vardır. Ya gerçekten hiç görüşmemişsindir, ki buna ihtimal vermiyorum. Ya da Lucescu sezon sonu kesin bizde, bu işin başka açıklaması yok.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta, Beyaz Tv'ye çıkacak bu aksam. Bir şeyler söyler belki.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21 haziran günü iftarı bekler gibi bekliyoruz
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta, Beyaz Tv'ye çıkacak bu aksam. Bir şeyler söyler belki.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum