Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Destek olalım, başka alternatifimiz yok.Muharrem Usta bu takımın son şansıdır ve büyük bir vizyondur.
    En son yazıkoldu tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 21:59.

Yorum

• Başkanımız [MENTION=10226]uSta[/MENTION]Muharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Sent from my iPhone using Tapatalk
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Aha, bu konuşmaya göre yorumlarımızı güncelleyeceğiz

Yorum

• Hanzale değerli kardeşim, Sivaslı olup Trabzonspor'u tutman beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Şaşırmıyor değilim, ama bu bana çok mutluluk veriyor. Sorması ayıp olmazsa bu sevgi ne zamandan beri var.
          İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanımız @uStaMuharrem 23.00'da Beyaz Futbol programına katılarak açıklamalarda bulunacak. Taraftarlarımızın dikkatine...

Yorum

• Açıklama için bu kadar beklendiğine göre sert bir açıklama yapılacak sanki, çok merak ediyorum ne diyeceğini...

Yorum

• İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskan neden hala lucescu hakkinda bir aciklama yapmadi sizce ? . Neden hala suskunlugunu koruyor.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Anlaştılar da o yüzden....Ama Lucescu kaş yapayım derken göz çıkardı.....

Yorum

• Bayaz futbolu hangi Kanal veriyordu ??
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlaştılar da o yüzden....Ama Lucescu kaş yapayım derken göz çıkardı.....
                  Ben de hiçbir açıklama yapılmaması üzerine aynen bu şekilde düşünüyordum ama Usta birazdan açıklamalarda bulunacakmış, açıklamalarına göre yorumlarımız değişebilir. Bekleyelim...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok ilginç, hiçbir açıklama gelmedi değil mi arkadaşlar?

Bunun iki anlamı vardır. Ya gerçekten hiç görüşmemişsindir, ki buna ihtimal vermiyorum. Ya da Lucescu sezon sonu kesin bizde, bu işin başka açıklaması yok.
                    Usta, Beyaz Tv'ye çıkacak bu aksam. Bir şeyler söyler belki.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Beyaz TV.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        21 haziran günü iftarı bekler gibi bekliyoruz

Yorum

• arkadaşlar muhammet tamam yazıyor nette bilgisi olan var mı

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            21 haziran günü iftarı bekler gibi bekliyoruz
                            Abi beklediğin gibi sert bir açıklama olmayacak bence. Çok büyük beklentiye girme derim
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Beyaz Futbol da ne işiniz var Muharrem bey ? Başkanı dinlemek hoşuma gidiyor ama şu tip programlara çıkmasını doğru bulmuyorum.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen Ertem ağlıyordu başkan bizle röportaj yapmadı diye bakalım ne dicek başkan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X