İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kolpacı
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar gorusulecegi dogru simdilik 3 transfer istiyor sol bek kanat forvet kanat brezilyaliymis genc bir oyuncu maliyet yuksek deniyor...resmi aciklama 10nu bulmicak...persembe yazmistim 1 hafta icinde aciklicaklarmis...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar gorusulecegi dogru simdilik 3 transfer istiyor sol bek kanat forvet kanat brezilyaliymis genc bir oyuncu maliyet yuksek deniyor...resmi aciklama 10nu bulmicak...persembe yazmistim 1 hafta icinde aciklicaklarmis...
Tekrar görüşülecek ama transfer istiyor !
O zaman anlaşma sağlanmış, işlem tamam farklı detaylar ile ilgili görüşülecek demektir. Hadi hayırlısı bakalım.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasi olmuyor donesk hoca bulmadi cunku bi ihtimal ramos vardi...
Verelim Sadi'yiKumral Bir Çocuk
Şarkılarla Geçti Aranızdan
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzellikle birezilyali kanati alin soylendi ismini bilmiyorum ama ciddi pata isteniyor...
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@special one bu işin uzmanı sensin sen karar ver)
Vala benim görüşüm satmaya kalk havada kaparlar üçe beşe bakmazlar“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum