Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol kuralına göre oynanan bir oyundur. Kalıbımızdan çıkalım artık. Profesyonellik dürüstlüğün önüne geçmiştir futbolda. Lucescu'nun açıklamalarını bu kurala göre değerlendirelim. Ne rezillik var, Ne prestij kaybı. Bizde dürüstlüğü bırakıp profesyonel oynamaya başladık sadece.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Valla gercekten Senol Gunes bekleniliyorsa neyse olasiliklar uzerine konusmak hata olursa konusuruz artik
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Usta'nın en başarısız olduğu an yerellin hayalleridir. Buda Usta'nın değerini gözümde bin kat arttırıyor.

Şöyle ki Usta en saçma hamlelerle bocalayan bir dönem sonucu en en en en en kötü İhtimalle Hami'yi getirir. Buda yerelin hayalidir zaten.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Lucescu olmadi. Sabir gerekiyor artik. Ben bu yonetimi istemiyordum ama gel gorki adamlar iyi calisiyor. Kulubu normal kulube cevirecekler. Aciklamalar bunu gosteriyor. Lucescu ismi hic gecmeseydi daha iyi olurdu. Bu kadar beklenti olmazdi. Baskan ve yonetim acele etmiyor. Bu sezonu Sadi hocayla bitirdekte olur. Shota, hodzic gibi isimlerden daha basarili sanirsam. Baskan yonetime uyan teknik direktor istiyor. InsAllah boyle bir adam bulunur ve sabir ile basarili olmasi beklenir.

Yonetimi bu kadar kisa bir calisma zamanindan sonra elestirmek kulube zarar. Ben bu adamlara guveniyorum hatta keske IHo donemi hic olmamis olsaydi diyorum.
          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Yerliye karşı değilim ama yoz yerli anlayışa karşıyım. Yoz yerli anlayışın tuzaklarına düşmeyelim. Tek istedikleri küçük olsun, bizim olsun. Bu bağlamda yersiz ve zamansız eleştirilerin faydası yok, zararı var
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şenol güneş i yollamak hataydı zaten.şenol güneş trabzonsporun fergusonu olabilirdi 1995 ten itibaren istikrarlı çalışsaydı.
              TEKKEBALL

Yorum

• Kim gelecekse gelsin artık bu kadar zor olmamalı birini getirmek
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• usta ekonomik durumdan dolayı yerlilere mahkum oldu.durumlar vahim falan diye açıklamalar yapmıştı yakın zamanda.son adana maçında ilk 18 de sadece marin vardı.1 yabancı.bu bazı şeyleri açıklıyor.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Dayanamıyorum yorum yapıcam, noldu bizim duyumculara, 10 ocak bugün, yoksa yıl mı şaştı, 2017 10 ocak mı demek istemişlerdi?

Yorum

• Usta bir hedef belirledi. 50. Yıl Şampiyonluk. Bırakalım düşündüğü şeyi gerçekleştirsin başkanımız. Bekleyelim sabredelim. Yanlış teknik direktör seçiminde hesap verecek olan Usta'dır. İnce eleyip sıkı dokuması hakkıdır. Önce mali yapıyı düzenlemesi hakkıdır. Gelecek, gelmesi muhtemel gelirleri futbolculara yedirmektense önce feda ve ayrılıklar altında düzenleme ile bu para kurtarılmalıdır. Zaman gereklidir sabır gereklidir. Destek gereklidir. Eğer Usta Allah korusun başaramazsa zaten 5 yıllık bir yerel zihniyet bizleri beklemektedir.

Yorum

• Dinle Sadi Hocayiii sürüden ayri gezma D
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon sonuna kadar Sadi kalsin, gelecek sezon Senol Hoca gelsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam çıldırmış balta ile kapı kırıyor yok daha neler

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dayanamıyorum yorum yapıcam, noldu bizim duyumculara, 10 ocak bugün, yoksa yıl mı şaştı, 2017 10 ocak mı demek istemişlerdi?
                            10 ocaka kalmadi is. Olmadigi aciklandi artik. Bilmiyorum baska birsey diyenlermi vardi? Ne dediler?
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Martin O'Neill bana gore Lucescu kadar iyi bir taktisyen. Transfer konularinda eksik
                              kalabilir onuda iyi bir scout ekibi cozer.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta bir hedef belirledi. 50. Yıl Şampiyonluk. Bırakalım düşündüğü şeyi gerçekleştirsin başkanımız. Bekleyelim sabredelim. Yanlış teknik direktör seçiminde hesap verecek olan Usta'dır. İnce eleyip sıkı dokuması hakkıdır. Önce mali yapıyı düzenlemesi hakkıdır. Gelecek, gelmesi muhtemel gelirleri futbolculara yedirmektense önce feda ve ayrılıklar altında düzenleme ile bu para kurtarılmalıdır. Zaman gereklidir sabır gereklidir. Destek gereklidir. Eğer Usta Allah korusun başaramazsa zaten 5 yıllık bir yerel zihniyet bizleri beklemektedir.
                                Baskan vaadleri verirken biraz daha iyi bir tablo bekliyordu sanirsam. Bazen o beklentilere gore soz verirsin isler oyle yurumuz. Kulubun ekonomisi cidden kotu, futbol olarak bitik halde ortam, sponsorluk falan yok adam gibi. Birseyler yapmaya basliyor ama o 2017 sozundende belki pisman olmustur baskan. Yinede elinden geleni yapacaktir basarmak icin. Bunun icinde iyi bir scout takimi, iyi bir hoca, genc yetenekler gerek. Olmayacak is degil ama oyle bir iki ayda sonuc beklemek hayalci olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X