Futbol kuralına göre oynanan bir oyundur. Kalıbımızdan çıkalım artık. Profesyonellik dürüstlüğün önüne geçmiştir futbolda. Lucescu'nun açıklamalarını bu kurala göre değerlendirelim. Ne rezillik var, Ne prestij kaybı. Bizde dürüstlüğü bırakıp profesyonel oynamaya başladık sadece.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Usta'nın en başarısız olduğu an yerellin hayalleridir. Buda Usta'nın değerini gözümde bin kat arttırıyor.
Şöyle ki Usta en saçma hamlelerle bocalayan bir dönem sonucu en en en en en kötü İhtimalle Hami'yi getirir. Buda yerelin hayalidir zaten.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Lucescu olmadi. Sabir gerekiyor artik. Ben bu yonetimi istemiyordum ama gel gorki adamlar iyi calisiyor. Kulubu normal kulube cevirecekler. Aciklamalar bunu gosteriyor. Lucescu ismi hic gecmeseydi daha iyi olurdu. Bu kadar beklenti olmazdi. Baskan ve yonetim acele etmiyor. Bu sezonu Sadi hocayla bitirdekte olur. Shota, hodzic gibi isimlerden daha basarili sanirsam. Baskan yonetime uyan teknik direktor istiyor. InsAllah boyle bir adam bulunur ve sabir ile basarili olmasi beklenir.
Yonetimi bu kadar kisa bir calisma zamanindan sonra elestirmek kulube zarar. Ben bu adamlara guveniyorum hatta keske IHo donemi hic olmamis olsaydi diyorum."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Yerliye karşı değilim ama yoz yerli anlayışa karşıyım. Yoz yerli anlayışın tuzaklarına düşmeyelim. Tek istedikleri küçük olsun, bizim olsun. Bu bağlamda yersiz ve zamansız eleştirilerin faydası yok, zararı varTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Usta bir hedef belirledi. 50. Yıl Şampiyonluk. Bırakalım düşündüğü şeyi gerçekleştirsin başkanımız. Bekleyelim sabredelim. Yanlış teknik direktör seçiminde hesap verecek olan Usta'dır. İnce eleyip sıkı dokuması hakkıdır. Önce mali yapıyı düzenlemesi hakkıdır. Gelecek, gelmesi muhtemel gelirleri futbolculara yedirmektense önce feda ve ayrılıklar altında düzenleme ile bu para kurtarılmalıdır. Zaman gereklidir sabır gereklidir. Destek gereklidir. Eğer Usta Allah korusun başaramazsa zaten 5 yıllık bir yerel zihniyet bizleri beklemektedir.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonuna kadar Sadi kalsin, gelecek sezon Senol Hoca gelsin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam çıldırmış balta ile kapı kırıyoryok daha neler
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDayanamıyorum yorum yapıcam, noldu bizim duyumculara, 10 ocak bugün, yoksa yıl mı şaştı, 2017 10 ocak mı demek istemişlerdi?"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta bir hedef belirledi. 50. Yıl Şampiyonluk. Bırakalım düşündüğü şeyi gerçekleştirsin başkanımız. Bekleyelim sabredelim. Yanlış teknik direktör seçiminde hesap verecek olan Usta'dır. İnce eleyip sıkı dokuması hakkıdır. Önce mali yapıyı düzenlemesi hakkıdır. Gelecek, gelmesi muhtemel gelirleri futbolculara yedirmektense önce feda ve ayrılıklar altında düzenleme ile bu para kurtarılmalıdır. Zaman gereklidir sabır gereklidir. Destek gereklidir. Eğer Usta Allah korusun başaramazsa zaten 5 yıllık bir yerel zihniyet bizleri beklemektedir."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum