Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu'nun yaptığı açıklamalar resmi siteden yaptığımız açıklamayla birebir örtüşüyor. Lucescu takımının huzurunun bozulmasını istememesi gayet doğal. Ve hiç görüşmedim çıkışı da oradaki taraftarı ikna etmek için olabilir çünkü röportajın bir yerinde taraftarların kendisine yalancı gözüyle baktığından şikayetçi.

Herşey bir tarafa Usta yaş tahtaya basmaz. Adım adım sabırla hedefe yürüyeceğiz.

Farzı misal olaylar tam aksine cereyan etse bile Lucescu olmazsa olmaz değildir. Bizde kendi Emery'mizi buluruz.
    En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 01:48.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilgi paylasan butun arkadaslara saygim var ....bildiklerinizi tabiki paylasin herkez bilgi alabilmek ve tartisa bilmek icin burda... ama ersun hoca olmayacak duaya amin gibiydi olmadida uzatmanin anlami yok....umit abi bu sozum sana diil kisisel alma ..... ama hoca konusunda yonetime vurmayi birakalim ....sozlesmeli hocamiz lucescu.... bunu risk alarak yaziyorum dogrulugundan diil dillendirilmesinden cekiniyorum... artik bu alanda bise yazmicam ben transfer ve diger alanlardayim burayida arada okurum...
      Sözleşme yapıldıysa iş değişir ama bu açıklamalar çok saçma oldu. Daha yuvarlak laflar edebilirdi.

Neyse başkanın bir an önce açıklama yapması lazım. Eğer yumuşak, ortaya bişeyler söylerse sözleşme yapıldığına inanırım. Başkan eşeği sağlam kazığa bağlamadan sezon sonunu bekleyecek kadar saf ve aptal olamaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Bence Lucescu olayı yattı.Eğer beni seçim malzemesi olarak kullandı ifadesi Luce'nin mübarek ağzından çıktıysa ipler koptu demektir.
        Yatsa bile dünyanın sonuymuş gibi davranmanın lüzumu yok.Avrupa'da Lucescu'dan başka sistem hocası mı yok Allah aşkına?
        Acele etmeye gerek yok.Yarım sezon sabredeceğiz mecburen.Sabırsızlığın cezasını çekiyoruz yıllardır

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben şu an başkanın o ortak dostumuz dediği adam kimse onu aradığını, ulaşabildiyse Lucescu ile konuştuğunu falan düşünüyorum, "Ne saçmaladın" minvalinde sorular soruyordur.

Bu açıklamalar kabul edilebilir açıklamalar değil, hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil. "Lucescu ile görüştük kardeşim, ben yalancı değilim, yalancı Lucescu'dur, bizim için de bu defter kapanmıştır" açıklamasının yapılması lazım. Bu hem başkanın hem Trabzonspor'un itibarını kurtarır.

Ama öyle tahmin ediyorum ki bu Lucescu sevdası başkana yuvarlak laflar ettirecek ve sezon sonunda Lucescu'nun ağzına bakar durumda olacağız ve işin kötüsü ipler tamamen onun elinde olacak.

Kesinlikle sert bir açıklamayla bu iş bitirilmeli, yeni hoca lig başlamadan gelmeli.
          Valla kestiremiyorum. Başkanın öyle yapacağını düşünmüyorum, aklıselim bir insan, o kadar da sevdası yoktur Lucescu'ya, nokta koyup diğer alternatiflere bakar. Bugünkü açıklama gibi kısa bir açıklamayla dediğin şekilde bir iki cümle yazılıp kapatılabilir konu, fazla uzatmamak lazım, hele fotoğraf, belge paylaşma işine hiç girmemeli, eğer bu varsaydığımız gibi bir durum söz konusuysa.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aksal Yavuz Lucescunun yalan konuştuğunu yazdı az önce Facebook sayfasında. Mülayim adamdır, asılsız şeyler anlatmaz.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

eeeeee nasıl tahmin yapmışım sene sonu bizde

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla kestiremiyorum. Başkanın öyle yapacağını düşünmüyorum, aklıselim bir insan, o kadar da sevdası yoktur Lucescu'ya, nokta koyup diğer alternatiflere bakar. Bugünkü açıklama gibi kısa bir açıklamayla dediğin şekilde bir iki cümle yazılıp kapatılabilir konu, fazla uzatmamak lazım, hele fotoğraf, belge paylaşma işine hiç girmemeli, eğer bu varsaydığımız gibi bir durum söz konusuysa.
              Yok, bir açıklama sadece, "defter kapanmıştır" dersin iş biter.

Ama diğer taraftan olgunun dediği gibi önsözleşme varsa ortada, yuvarlak laflar edilip geçiştirilecektir, Lucescu'nun bu açıklamaları da shaktar camiasının gazını almak için yapılmıştır, danışıklıdır ama topuz biraz kaçmış olabilir, konuşulur (konuşulmaktadır belki), sineye çekilir falan...

Başkan açıklama yapmadan durumun ne olduğunu tam olarak anlayamayacağız ama...

Yorum

• luceskunun konuşmaları bana 1.25-4.00-7.00 gibi iddaa oranlarını hatırlatıyor.hani herkesin yüklenip patlayan maçlar gibi.şimdi o açıklamları yeni okudum ve yüzde 98 eminim ki sene sonu bizde.

ama çok profosyonelce haaa.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim değinmek istediğim konu şu
                  Mali durumumuz kötü olduğunu biliyorum ama
                  bunu ısrarla söylüyorum
                  Taraftar mali duruma bakmazz...(Bakmalı)
                  Bu hatayı sezon başı G.Saray başkanı yaptı şimdi ki hali ortada
                  Bu senden bir şey bekliyorum tabi ki niye beklemeyeyim?
                  İlk 4'e girip Avrupa'ya gitmeliyiz
                  Bunu Sadi ile yapabileceğimizi düşünmüyorum
                  O saydığımız maçları kazanırsak ilk 4'e gireriz
                  Ama kaybedersek Küme düşme potasına girersin
                  Bu sene gelecek hocanın Sadi Hoca'dan çok daha iyi bir performans göstereceğini sanmıyorum.Kim gelirse gelsin.Buna bütün hocalar dahil.

Her ne kadar bende Sadi Hocanın kararlarını beğenmesemde bu dönemi onunla tamamlamamiz gerekiyor.

Sadi Hoca ile de ilk 4' e girebiliriz kardeşim niye giremeyelim ki ?

Ayrıca galatasaray başkanı ile bizim başkanın durumu çok farklı.

Şöyle ki ; birisi geçen seneyi Şampiyon bitiren takımın başına sezon öncesi gelmiş ve başarısız bir çizgi sürüyor.

Bizim başkan ise havlu attığımız ligin dönem arasından hemen önce geliyor.Şampiyon yapmasını beklemiyorduk herhalde

Yorum

• Bu gece twit gelmez heralde, hadi iyi geceler herkese

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilgi paylasan butun arkadaslara saygim var ....bildiklerinizi tabiki paylasin herkez bilgi alabilmek ve tartisa bilmek icin burda... ama ersun hoca olmayacak duaya amin gibiydi olmadida uzatmanin anlami yok....umit abi bu sozum sana diil kisisel alma ..... ama hoca konusunda yonetime vurmayi birakalim ....sozlesmeli hocamiz lucescu.... bunu risk alarak yaziyorum dogrulugundan diil dillendirilmesinden cekiniyorum... artik bu alanda bise yazmicam ben transfer ve diger alanlardayim burayida arada okurum...
                      O zaman hepsi bir rol konuşmasıydı.

Ama Luce gaza geldi herhalde rolünü yaparken

Yorum

• Neden Lucescu'ya karsi böyle bir antipati olustu burada ? Birsey mi oldu ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene gelecek hocanın Sadi Hoca'dan çok daha iyi bir performans göstereceğini sanmıyorum.Kim gelirse gelsin.Buna bütün hocalar dahil.

Her ne kadar bende Sadi Hocanın kararlarını beğenmesemde bu dönemi onunla tamamlamamiz gerekiyor.

Şöyle ki ; birisi geçen seneyi Şampiyon bitiren takımın başına sezon öncesi gelmiş ve başarısız bir çizgi sürüyor.

Bizim başkan ise havlu attığımız ligin dönem arasından hemen önce geliyor.Şampiyon yapmasını beklemiyorduk herhalde

bu sene bizim için bitti.türkiye kupasında şansa bala bişeyler yaparmıyız bilmiyorum .nerede toslucaz onuda merak ediyorum.yarı final olabilir.

hoca sene başında gelmeli kaybedişmiş bir sezon.yeni hoca hırs istek azim heyecan .....vb.la gelmeli .boşu boşuna yıpranmamalı çünkğ bizim için bu yıl bitti.inanmayan puan durumuna baksın.kupaişte kupada bakalımne olucak tek heyecan benim için o kaldı.sadi hoca iledevam kararı yüzde bin doğru.türkiye kupasını almasakta bence sıkıntı yok çünkü onu alan uefaya gidiyor oda bana göre saçma bir turnuva.tek hedef şampiyonlar ligi olmalı.kupayıda almasak bence almayalımda yoksa uefa saçmalığıyla uğraşıcaz .neyse işte izleyelim ts mizi sadece spor olarak beklenti olarak değil tren çoktan kaçtı.şampiyon olamadıktan sonra gerisi benim için anlamsız bir buhar.

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım senin dediğin gibi olur da
                            Sadi Hoca ile ilk 4'e gireriz
                            Ben halen daha önümüzdeki maçlardan kötü sonuçlar alacağımızı düşünüyorum heleki bugünkü maçtan sonra
                            Biliyoruz ki Trabzonspor taraftarı sabırsız
                            Alınacak üst üste yenilgiler sonrası
                            Yerel Medya dahil bir çok kişi Usta'ya yüklenecek

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Şunu demeden çıkamayacağım bugün. Altuğ Atalay mıdır nedir. Trabzonspor'da çalışmış birisin, bu kulüpten ekmeğini kazanmışsın, hala kazanıyorsun. Bir Lucescu'nun sözüne hemen istifa lafını dillendiriyorsun. Yazıklar olsun sana be! Senin ve Ali Çil gibilerinden tiksiniyorum. Derdiniz Trabzonspor değil, şahsi çıkarlarınız. TrabzonsporLovers'de olduğu gibi gençleri de alet ediyorsunuz dalaverelerinize. Mehmet Tan'dan hiçbir şey kapamamışsın.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Lucescu'nun ne demesini bekliyordunuz?

Shaktar Donetsk'in sözleşmeli hocası, hala sözleşmesi devam ederken başka takımla flört ediyorum mu diyecekti?

Bırakın artık bir taraf yalan konuşuyor, şok şok şok haberlerini okumayı...

Lucescu doğru bir açıklama yapmıştır.

Anlaşılan Türkiye'de yapılan haberler kendisini zor durumda bırakmış!

Etik olarak bir hocanın söylemesi gerekenleri söylemiştir. Muharrem USTA ile görüşmüş olsa bile şu an bunu basına açıklayamaz.

Panik yapmaya gerek yok...
                                Başkanımızı yalancılıkla itham ederek, hem kulübümüzü hem de Başkanımızı gömerek mi iyi açıklama yapmış oluyor.

Tamam biz de görüştük demesini beklemiyorduk lakin böyle kırıcı ve saygısızca bir açıklamada beklemiyorduk.

Bu açıklamadan sonra Luce işi olmaz, olmamalı kanımca. Bir kişi ileride çalışacağı kişiye böyle hadsizce ithamlarda bulunamaz.

Görünen o ki Luce her sene diğer takımlarla olduğu gibi bizimlede oynadı ne yazıkki.

Juande Ramos, Bielsa, Favre, Spalletti. Bu isimlerden biri hemen şimdi doğru bir planlamayla takımın başına geçirilmeli. Geçen zaman aleyhe işliyor. Böylece kaos sevicilerin ve fitnecilerin de önüne geçilmiş olur.

Resmi siteden de görüşmelerin yapıldığına dair bir belge veya fotoğraf yayınlayarak malum açıklamalardan sonra artık bu kişiyle ilgilenmiyoruz gibi bir açıklama yapılarak TS'a yaptığı saygısızlığın haddi bildirilmeli.

Ts ve Ts Başkanına kimse böyle saygısızca açıklama yapamaz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X