Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Hoca da hic umit yok mu yahu. burda yazılanlara bakıyorum şu süreçte geleceksede pazarlık onun lehine değişti. çok takıldık kaldık sanki lucesku da.

Ayrıca kim gelecekse gelsin mutlaka erken gelmeli. en azından elinde gidecekler kalacaklar net çalışma olur.
    ben sadi yi de sadi nin değişik versiyonu hami yi de 7-8 ay çekmek istemiyorum. Yerine erdogdu lisesinin beden öğretmeni gelse çok fark olmaz bence

hatta çoktan ersun u getirip yola çıkmalı idik
    En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 01:22.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• ersun yanal luceskunun ancak ibrikçisi olur.lucesku bu dünya üzerinde alabileceğimiz en mükemmel hoca.

ersun yanalı severim ama sözkonusu lucesku ise yanal sadece tefaruat olabilir.büyük düşünmek lazım herşey futbolcu bulmak değil önemli olan sistem ve hocalık .ki oyuncu bulmada lucesku ersundan aşağı kalır yanı asla olamaz.ama hocalıkta ersuna fersah fersah fark atar.zaten hocalığın son demlerinde bizde jubilesini yapar 3 yıl lucesku bizde olsun banko şampiyonluk görürüz bu 3 yıl içinde ama aynı şeyleri ersun için diyemiyorum .

aklı olan devrim yapmak isteyen ne pahasına olursa olsun luceskuyu getiririr diğer hocalar bizi bilinmeyene götürür.

Yorum

• Bana kalırsa boyle disiplinli kurumsal dusunen ve isini ciddiyetiyle yapmaya calısan yonetim ersun gibi ciddiyetsiz disiplinsiz bir hoca ile calismak istemez burdaki disiplinsizlikten kastım takımi birakip istanbula gitmesi kampa sevgilini goturmesi bunun gibi medyada ersun hocanın ismi cikmis haber gibi. Ersun bu takıma zarar vermekten başka birsey yapmaz.

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Usta heralde kendini Akhisar'ın ya da Kasımpaşa'nın başkanı sanıyor
          Yok sabırlı olalım acele etmeye gerek yok
          Trabzonspor taraftarı ve sabır birbirinden o kadar uzak kelimelerki
          Takımımızın 1 aydır teknik direktörü yok (Sadi hoca falan değil)
          Transfere ihtiyacımız var
          Yok mali durumumuz kötüymüş
          Taraftar mali duruma bakmaz sahada ki futbola ve başarılara bakar
          Usta iyi bir yönetici ama büyük camialar böyle adamları sevmez
          Önümüzde sırasıyla Bursa Beşiktaş Akhisar Kayseri ve Galatasaray maçları var
          Bu maçlardan çıkacak kötü sonuçlarda
          Usta acaba neler yapacak?
          Bizde seni bekliyorduk

He bu arada o bakmadığın mali duruma biraz daha bakmazsan sahada izleyecek takımda goremezsin.

Sahi gerçekten bu seneden bir şey bekliyormusun ?

Ya da o saydığın maçların hepsini kazanırsak ne değişecek ?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Barış'ın dediği genelde yanlış çıkar ama inşallah doğrudur. Daha önce dediğim ve Ümit abinin de vurguladığı gibi "Lucescu ile görüştük de, anlaştık da ama Lucescu bu açıklamalarından sonra gözümüzdeki itibarını kaybetmiştir. Lucescu defteri kapanmıştır, ikinci devrenin ilk lig maçı oynanmadan yeni teknik direktörümüz takımın başında olacaktır" gibi bir açıklama gelirse tekrar söylüyorum, içimin yağları erir
            Bence çok önem göstermemek lazım. Eğer birinci şıksa, köprüler atıldıysa, tamam, atıldı, orada konuyu kapatıp, Lucescu'yu unutup önümüze bakmamız lazım. Enerjimizi Lucescu'ya cevap vermeye, tartışmaya harcamamalıyız. Taraftarlar olarak da başkanın arkasında durmamız lazım. Hatalı olsun olmasın. Bu konu bizi yıpratmamalı. Olmadıysa olmadı... Bu olayın etkisi üzerine hemen ani karar vermek de doğru olmaz, yanlışa sürükler. Alternatif isimlerle görüşmeler yapılmıştır zaten, belli bir aşamaya gelmiştir. Onlara yönelilir, tekrar gözden geçirilirler. Ramos'la görüştüğümüz söyleniyordu. Olabilirliği varsa onda karar kılabilirler. Ersun Yanal ile bir dargınlık bir şey olduysa gönlü alınabilir belki. Ya da Sadi hocayla veya başka içimizden birisiyle sezon sonuna kadar devam ederiz. O da çok sıkıntı değil, kendi insanımızı çok küçümsüyoruz. Sezon sonunda da belki daha hiç görüşme bile görüşmediğimiz başka bir isimle anlaşılabilir.

Yorum

• Acilen Lucescu defteri kapanmalı ve Ramos ile uzun vadede sözleşme yapılmalı. Vizyon çizildi biraz.

Yorum

• lucescu gerçekten bu açıklamaları yaptıysa ya başkan ya lucescu yalan konuşuyor
                ne demek kimseyle görüşmedim
                e madem görüşülmedi bu adamla sene sonuna kadar nasıl donduruluyor bu görüşmeler
                tuhaf şeyler oluyor
                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana kalırsa boyle disiplinli kurumsal dusunen ve isini ciddiyetiyle yapmaya calısan yonetim ersun gibi ciddiyetsiz disiplinsiz bir hoca ile calismak istemez burdaki disiplinsizlikten kastım takımi birakip istanbula gitmesi kampa sevgilini goturmesi bunun gibi medyada ersun hocanın ismi cikmis haber gibi. Ersun bu takıma zarar vermekten başka birsey yapmaz.

yüzde bin haklısın renkdaşım ersunun konstantersi sıfır psikolojide bozuk.tam profosyonel olmuş .kendi çapında zirve yapmış.şikebahçeyi çalıştırmış.paraya hayata eğlenceye zevkine bakıyor zaten işi hazır lig tv de.bizim çektiğimiz 30 yıllık kahırı anlayamaz kötü gidilse taraftar baskısı filan anında bırakır ve lig tv ye gider.ersuna güvenmiyorum ve bizle birgönül bağı aidiyetiolduğunuda düşünmüyorum.kalp amelyatı oldu stent takıldı strese gelemez ve bırakır .luceskuyu kesinlikle kaçırmamaız lazım parası neyse mutlaka lucesu gelmeli.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yüzde bin haklısın renkdaşım ersunun konstantersi sıfır psikolojide bozuk.tam profosyonel olmuş .kendi çapında zirve yapmış.şikebahçeyi çalıştırmış.paraya hayata eğlenceye zevkine bakıyor zaten işi hazır lig tv de.bizim çektiğimiz 30 yıllık kahırı anlayamaz kötü gidilse taraftar baskısı filan anında bırakır ve lig tv ye gider.ersuna güvenmiyorum ve bizle birgönül bağı aidiyetiolduğunuda düşünmüyorum.kalp amelyatı oldu stent takıldı strese gelemez ve bırakır .luceskuyu kesinlikle kaçırmamaız lazım parası neyse mutlaka lucesu gelmeli.
                    Lucescu gelmese bile ramos olabilir veya ciddi bir isini iyi yapan bir teknik adam peofesyonel bir hoca lazim

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizde seni bekliyorduk

He bu arada o bakmadığın mali duruma biraz daha bakmazsan sahada izleyecek takımda goremezsin.

Sahi gerçekten bu seneden bir şey bekliyormusun ?

Ya da o saydığın maçların hepsini kazanırsak ne değişecek ?
                      Benim değinmek istediğim konu şu
                      Mali durumumuz kötü olduğunu biliyorum ama
                      bunu ısrarla söylüyorum
                      Taraftar mali duruma bakmazz...(Bakmalı)
                      Bu hatayı sezon başı G.Saray başkanı yaptı şimdi ki hali ortada
                      Bu senden bir şey bekliyorum tabi ki niye beklemeyeyim?
                      İlk 4'e girip Avrupa'ya gitmeliyiz
                      Bunu Sadi ile yapabileceğimizi düşünmüyorum
                      O saydığımız maçları kazanırsak ilk 4'e gireriz
                      Ama kaybedersek Küme düşme potasına girersin

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence çok önem göstermemek lazım. Eğer birinci şıksa, köprüler atıldıysa, tamam, atıldı, orada konuyu kapatıp, Lucescu'yu unutup önümüze bakmamız lazım. Enerjimizi Lucescu'ya cevap vermeye, tartışmaya harcamamalıyız. Taraftarlar olarak da başkanın arkasında durmamız lazım. Hatalı olsun olmasın. Bu konu bizi yıpratmamalı. Olmadıysa olmadı... Bu olayın etkisi üzerine hemen ani karar vermek de doğru olmaz, yanlışa sürükler. Alternatif isimlerle görüşmeler yapılmıştır zaten, belli bir aşamaya gelmiştir. Onlara yönelilir, tekrar gözden geçirilirler. Ramos'la görüştüğümüz söyleniyordu. Olabilirliği varsa onda karar kılabilirler. Ersun Yanal ile bir dargınlık bir şey olduysa gönlü alınabilir belki. Ya da Sadi hocayla veya başka içimizden birisiyle sezon sonuna kadar devam ederiz. O da çok sıkıntı değil, kendi insanımızı çok küçümsüyoruz. Sezon sonunda da belki daha hiç görüşme bile görüşmediğimiz başka bir isimle anlaşılabilir.
                        Ben şu an başkanın o ortak dostumuz dediği adam kimse onu aradığını, ulaşabildiyse Lucescu ile konuştuğunu falan düşünüyorum, "Ne saçmaladın" minvalinde sorular soruyordur.

Bu açıklamalar kabul edilebilir açıklamalar değil, hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil. "Lucescu ile görüştük kardeşim, ben yalancı değilim, yalancı Lucescu'dur, bizim için de bu defter kapanmıştır" açıklamasının yapılması lazım. Bu hem başkanın hem Trabzonspor'un itibarını kurtarır.

Ama öyle tahmin ediyorum ki bu Lucescu sevdası başkana yuvarlak laflar ettirecek ve sezon sonunda Lucescu'nun ağzına bakar durumda olacağız ve işin kötüsü ipler tamamen onun elinde olacak.

Kesinlikle sert bir açıklamayla bu iş bitirilmeli, yeni hoca lig başlamadan gelmeli.

Yorum

• Bilgi paylasan butun arkadaslara saygim var ....bildiklerinizi tabiki paylasin herkez bilgi alabilmek ve tartisa bilmek icin burda... ama ersun hoca olmayacak duaya amin gibiydi olmadida uzatmanin anlami yok....umit abi bu sozum sana diil kisisel alma ..... ama hoca konusunda yonetime vurmayi birakalim ....sozlesmeli hocamiz lucescu.... bunu risk alarak yaziyorum dogrulugundan diil dillendirilmesinden cekiniyorum... artik bu alanda bise yazmicam ben transfer ve diger alanlardayim burayida arada okurum...

Yorum

• luceskunun açıklamlarını an itibariyle yeni gördüm.

tahimin başarı yüzdem yüzde 98 .lucesku sene sonunda bizde.

Yorum

• Ulan sanki keyifli şarkı söyleyip sonra ana avrat düz giden kamyon soferi gibi olduk.
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Aksal Yavuz Lucescunun yalan konuştuğunu yazdı az önce Facebook sayfasında. Mülayim adamdır, asılsız şeyler anlatmaz.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X