İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüh tam da mafyanın kralı başımızdaydı keşke 6 aralık öncesi gelselerdi.
Yorum
-
Arkadaşlar Lucescu'nun ne demesini bekliyordunuz?
Shaktar Donetsk'in sözleşmeli hocası, hala sözleşmesi devam ederken başka takımla flört ediyorum mu diyecekti?
Bırakın artık bir taraf yalan konuşuyor, şok şok şok haberlerini okumayı...
Lucescu doğru bir açıklama yapmıştır.
Anlaşılan Türkiye'de yapılan haberler kendisini zor durumda bırakmış!
Etik olarak bir hocanın söylemesi gerekenleri söylemiştir. Muharrem USTA ile görüşmüş olsa bile şu an bunu basına açıklayamaz.
Panik yapmaya gerek yok...
Yorum
-
yönetimi destekledim ve desteklemeyede devam ederim ama hoca konusunda sınıfta kalmıştır lucesku ile masaya oturursun planlarını anlatırsın planlar uyuşursa bu sezon için olur ömümüzdeki sezon için olur imza attırıp resmiyete dökersin işte sıkıntı burda
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüh tam da mafyanın kralı başımızdaydı keşke 6 aralık öncesi gelselerdi.)
Yorum
-
Lucescu yalan söylemek zorunda kalarak bu açıklamaları yapıyorsa bile dediklerine dikkat etmelidir.bu süreçte Trabzonspor zarar görmektedir.Lucescu ismine hiç birşey olmazken Trabzonspor ismi ve başkanının itibarı zedelenmektedir.Eğer yönetim kontrolünde birşeyler dönüyorsa bile bunu akıl çerçevesinde yapmaları lazım.bu akşam ki açıklamalarda büyük itibar kayıbı olmuştur.Başkan adına çok çok üzücü bir durum var.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da luce-usta anlasti anlasma basina sizdi shakhtar baskani kafayi yedi anlastilar ve ne gorusmesi böyle bir sey yok imasi veriyorlar.
Tamam simdi buldum...
Cafer, Lucescu sözleşmesini 5 yıl uzatsa, "aslında gizli hocamız Lucescu, taktikler ondan geliyor" demenden endişe ediyorum :-)))
Yorum
-
Ersun Yanal Trabzonsporu Sampiyon yapamaz daha dogrusu Türkiyede Sikeciden baska hicbir takimi Sampiyon yapamaz eger Baskan 50. yilda Sampiyonluk istiyorsa Lucescuya ne istiyorsa versin ve getirsin. Lucescu kendine cok para isteyebilir ama Yanal 35lik Topculara verdirecegi paralar kesinlikle daha az olmayacak.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyeyim kardeşim. Herşeyi her zaman yazamıyoruz. Bu problemin olacağı o kadar netti ki... Yönetimi çok uyardık, dinlemediler... Üzgünüm...
Biz sanki Lucescu mu istedik yahu, niye bu ısrar hayret.
Ama Lucescu'nun bu açıklamasından sonra nedense anlaşma oldu gibi bir his uyandı içimde. Çok merak ediyorum başkan ne açıklama yapacak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum