Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karşı tarafı yani Usta'nın açıklamalarını dinlemeden istifaya davet etmek nedir?
    Onlar her şartta istifaya davet edecek zaten, çok takmaya gerek yok. Milletin gözü önünde adamı fırçalarsan o da seni her fırsatta istifaya davet eder, yapacak bişey yok

Yorum

• Usta ne diyor bu hususta ?

Bir an önce birşeyler karalasa bari.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• şimdi haber 61 saat sitesinde luceskunun açıklamalarnı dinledim lucesku akıllı adam boş konuşmaz benim anladığım kadarıyla bizim başkanla hiç görüşmemiş yani önümüzdeki sezon için anlaşma felan yok.

Yorum

• -Hi!Mr.Lucescu Bro.Im Muharrem Usta.I came Ukraine and I wanna meet you.
          -Sorry, I dont know you .Why do you want to meet me?
          -Because I love u, president.
          -Who give me my number to you?
          -Bro , we will delete, dont worry.
          En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 00:29.
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugünkü açıklamayı 2 şekilde yorumlayabiliriz.

1) İyimser yorum: Söylendiği gibi Lucescu ile sene Sonu için anlaşıldı. Şimdiki takımının ahenginin bozulmaması için veya takımıyla güzel ayrılmak istediği için bugünkü açıklama yapıldı.

2) Kötümser yorum: Lucescu net bir cevap vermedi. Yönetim de bu açıklamayla "Mayıs ayında görüşürüz" dedi. Böyle bir durumda Lucescu'nun Mayıs ayında bizi reddetme durumu var. 6 aylık sürenin Sadi hoca ile feda edilmesi riski var.. Kısacası yönetim bir kumar oynadı.

Muharrem Usta yönetimine olan güvenimiz yorumların daha çok 1 numaralı şekilde olmasını sağlıyor ama bence 2 numaralı ihtimal de hiç az değil.

İnşallah iyimser düşünenler haklı çıkar..
            Sabahki açıklama için bu yorumu yazmıştım. Şimdi Luce'nin açıklaması beni 1 numaralı yoruma daha çok yaklaştırdı.
            Sebebi şu: Aynı gün içinde 2 taraf da konuyu kapatan açıklamalar yapıyor.
            Luce'nin açıklamalarında Türk basınına salladığı bir kısım var. Oradaki haberler burada yazılıyor ve zor durumda kalıyorum diyor.
            Buradan Shaktar kulübünün bu görüşmelerden (ve belki de anlaşmadan) rahatsız olduğunu anlıyorum.
            Bu rahatsızlıktan dolayı da şimdi 2 tarafta konuyu kapatacak bir açıklama yaptı..

Sizi bilmem ama bu açıklamalar benim ümidimi artırdı
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Mustafa' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu bana pek inandırıcı gelmiyor.

Adama sorarlar seçim zamanı niye söylemedin bunu diye?

Seçimin üzerinden 1 ay geçmiş şimdi söylüyor.
              Ve bunu söylediği gün seçimden beri Lucescu'yu ikna etmeye çalıştığını düşündüğümüz yönetim de sezon sonuna kadar bizim için bu konu kapanmıştır açıklaması yapıyor.

Bu ikisi arasında bir bağlantı var mutlaka. Belki sitedeki açıklama, Lucescu'nun bu spor programına yaptığı açıklamaları yönetimin öğrenmesinden sonra yayınlandı.

Yorum

• Ulan başkan sinirlense ve çıksa dese ki "Görüştüm kardeşim, anlaştım da ama bu herif bu açıklamayı yaptı ya, anlaşma iptal olmuştur. Ligin ilk maçı oynanmadan yeni hocamız takımın başında olacak"

içimin yağları erir valla

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lucescu'la kesinlikle görüşüldü. Hatta anlaşma aşamasına gelindi. Başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama insanına güvenilmeyecek ülkeler var... Çok uyardık. "Ersun'la anlaşmayacaksanız bile gündemden düşürmeyin, adamın eline koz vermeyin" dedik. Madem Ersun mayın eşeği olarak kullanılıyordu, niye hemen patlattınız kardeşim...Akıl alır gibi değil... Bize zamanında kızanlar, hoplayıp zıplayanlar bilsinler ki yanlış bir şey önermez ve yazmayız. Vardır bir bildiğimiz...

Luce hala olabilir... Ama hangi koşullarda?... Soru bu...
                  abi noktasından virgülüne kadar haklısın

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ve bunu söylediği gün seçimden beri Lucescu'yu ikna etmeye çalıştığını düşündüğümüz yönetim de sezon sonuna kadar bizim için bu konu kapanmıştır açıklaması yapıyor.

Bu ikisi arasında bir bağlantı var mutlaka. Belki sitedeki açıklama, Lucescu'nun bu spor programına yaptığı açıklamaları yönetimin öğrenmesinden sonra yayınlandı.
                    Bunu ben de düşündüm ama hayır, ersin düzen röportajı kulüp açıklamasından sonra yaptım dedi.

Yorum

• Şaktar'ın başkanı belli ki haklı olarak Lucescu'yu haşlamış. Takım şampiyonluğa oynuyor, avrupada aynı şekilde, ama her gün hakkında çarşaf çarşaf haber çıkıyor, aynısı bizde olsa ortalığı yıkarız. Başkan belli ki işin o tarafını pek düşünememiş ve süreci sadece biz taraflı yönetmiş.

Şu saatten sonra yapması gereken tek şey "sene sonunu bekleyelim" demek. Fazlası herkese zarar.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sabahki açıklama için bu yorumu yazmıştım. Şimdi Luce'nin açıklaması beni 1 numaralı yoruma daha çok yaklaştırdı.
                        Sebebi şu: Aynı gün içinde 2 taraf da konuyu kapatan açıklamalar yapıyor.
                        Luce'nin açıklamalarında Türk basınına salladığı bir kısım var. Oradaki haberler burada yazılıyor ve zor durumda kalıyorum diyor.
                        Buradan Shaktar kulübünün bu görüşmelerden (ve belki de anlaşmadan) rahatsız olduğunu anlıyorum.
                        Bu rahatsızlıktan dolayı da şimdi 2 tarafta konuyu kapatacak bir açıklama yaptı..

Sizi bilmem ama bu açıklamalar benim ümidimi artırdı
                        Aynen Adem, ben de sabaha göre daha ümitliyim

Yorum

Banada öyle geliyor.Değişik bir strateji uyguluyor gibiyiz

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu'la kesinlikle görüşüldü. Hatta anlaşma aşamasına gelindi. Başka türlü nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama insanına güvenilmeyecek ülkeler var... Çok uyardık. "Ersun'la anlaşmayacaksanız bile gündemden düşürmeyin, adamın eline koz vermeyin" dedik. Madem Ersun mayın eşeği olarak kullanılıyordu, niye hemen patlattınız kardeşim...Akıl alır gibi değil... Bize zamanında kızanlar, hoplayıp zıplayanlar bilsinler ki yanlış bir şey önermez ve yazmayız. Vardır bir bildiğimiz...

Luce hala olabilir... Ama hangi koşullarda?... Soru bu...
                            O zaman yalanlamasının arkasında illa ki bir sebep vardır bence. 70 yaşına gelmiş Lucescu gibi birinin göz göre göre yalan konuşması bana mantıklı gelmiyor. Görüşme olmuşsa yarın öbür gün Usta kanıt sunarsa rezil olur.

Ayrıca çıkan haberler için bile beni zor durumda bırakıyor diye sitem eden bir adam için sabah burada açıklansa ne olur diye atıp tutanlar nerede şimdi?

Yorum

Ersin duzen acikladi resmi site den sonra konusmus luce ile aralarinda bag oldugu ise kesin.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ben bu son konuda yönetime inanıyorum. Illaki Lucescu ile görüşmüşlerdir. Ama Lucescunun gelebilmesi için yarım sezonu ziyan etmeyi anlamıyorum. Sırf bu yönetime inandığım için üyelik başvurusu yaptım. Kendilerine inanıyorum. Ama hoca konusunda bence sınıfta kaldılar. Ya sene sonu Luce Shaktar başkanına gidip "Hacı biliyon ben Trabzonsporla görüsüyom, adamlar bana 5 milyon veriyo. Ne dersin?" derse ne olacak? Muharrem Bey böyle bir riski kendi şirketleri için alır mıydı. Yanlışı herkes yapar. Önemli olan gurur meselesi yapıp yanlışta ısrar etmemek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X