Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lucescu ile anlaşırlarsa,Lucescu yardımcısını yollasın buraya takımın başına.Gelip sistemini kurmaya başlamalı yardımcısı.Bu gelecek kişi de kendi düşündükleri yerli yardımcı olmamalı.Türk yardımcısı olarak düşünülen kişi ile yarım sezon boşa gider.
    Anlaşamayacaklarsa da eğer devre arası muhakkak bir hoca ile anlaşmamız lazım.Sadi hoca ile sene sonuna kadar gitmez bu iş.
    Üst sıralar ile 6 puan fark varken ve önünde kupa varken,bu sezon öyle çöpe atılacak bir sezon değil.
    Katılıyorum. Lucescu olayına inanmamız için bu seneden birşey görmemiz gerekiyor. Lucescu ile anlaşacaklarsa veya Lucescu bu projeyi önemsiyor ve ciddiyse koca sezon Sadi ile tamamlanmaz. Bu ne anlamsız iştir. Geçiştirir gibi. Lucescu projesi ciddi ise olacak ise çalışmalar en kısa zamanda bu sezondan başlamalıdır. Kendisi sezonu Shakthar ile tamamlayacaksa, buraya da ekibinde yer almasını istediği sağ kolu diyebileceği ismi atamalıdır en azından. Yoksa böyle Sadi ile idare edelim gibisinden anlayış bu yönetimin sonu olursa acımam bile kendilerine.

Yorum

• Başkanın derdi çok.. Twitten bir şeyler yazıp yazıp siliyor.. Ben Sadi ye de okeyim yaw seni mi kıracağız başkan, yemişim Avrupa yı sana bir şey olmasın. ))) Yarım devre vefa diyelim bari.

Hadi değişik bir şey deneyelim... Madem yönetim vefa dedi, mesaj yağmuruna tutun adamları. Vefaya hazırız deyin, Sadi ye bile hazırız deyin sevinsinler. Şu yarım devrede sizi futbola bağlayacak sihirli taktiği veriyorum;

Sadi yi kabullenelim ve ''Ulan acaba bu adamla Avrupa bileti alır mıyız?'' diyerek maçları izleyelim. Ben an itibariyle kendimi buna şartlandırmaya başladım. Sizde deneyin, psikolojik olarak pozitif etkileri olacaktır rahatlama olacaktır. Düşünsenize Sadi ile Avrupa biletini kapmışız hatta Türkiye kupası bile kaldırmışız ?

Hepinizi Sadinizme davet ediyorum. Yönetime kolaylık olsun, vefayı başlatalım hadi... ))
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkanın derdi çok.. Twitten bir şeyler yazıp yazıp siliyor.. Ben Sadi ye de okeyim yaw seni mi kıracağız başkan, yemişim Avrupa yı sana bir şey olmasın. ))) Yarım devre vefa diyelim bari.

Hadi değişik bir şey deneyelim... Madem yönetim vefa dedi, mesaj yağmuruna tutun adamları. Vefaya hazırız deyin, Sadi ye bile hazırız deyin sevinsinler. Şu yarım devrede sizi futbola bağlayacak sihirli taktiği veriyorum;

Sadi yi kabullenelim ve ''Ulan acaba bu adamla Avrupa bileti alır mıyız?'' diyerek maçları izleyelim. Ben an itibariyle kendimi buna şartlandırmaya başladım. Sizde deneyin, psikolojik olarak pozitif etkileri olacaktır rahatlama olacaktır. Düşünsenize Sadi ile Avrupa biletini kapmışız hatta Türkiye kupası bile kaldırmışız ?

Hepinizi Sadinizme davet ediyorum. Yönetime kolaylık olsun, vefayı başlatalım hadi... ))
        biz 3 sene ihonizme maruz kaldık, taraftar vefayı çoktan başlattı
        There is no spoon...

Yorum

• Madem sezon sonu Lucescu gelecek. Sezon sonuna kadar takımın başına meşhur oğlu geçsin.

Yorum

• Cardozo bu sene attigi gollerle..

Akhisar macinda 1 puan..,

Kayseri macinda 3 puan...

Eskisehir ve Antalya maclarinda perdeyi acarak 3 puan da direkt etkisi var..

Antep macinda 1 gol ile 1 puan,bireysel yetenegi ile aldigi net penalti verilse direkt 3 puan da etkisi olacakti..

Özetle yerlerde surundugumuz ligin ilk yarisinda topladigimiz 24 puanin 11 in de direkt Cardozo nun etkisi var..

Bu 11 puan ile Cardozo aldigi parayi hakederek kulübün kasasina da gerekli katkiyi yapimistir..

Evet Cardozo satilabilir ama önce onunla ayni parayi alan Ndoye 2 milyon euro ala kagni gibi agir olan Douglas 4 senede 4 milyon euro alip 4 kere topa vurmayan önüne cok değerli sifatlar koyabilecegim Soner ve diğer yatan topcular satilsin sonrasinda da Cardozo 11 puan ile kulübün kasasina soktuğu miktarda gözönünde bulundurularak 8 milyon euro ve üstüne satilabilir..

Ve Cardozo sampiyonluga oynayacak Trabzonsporun kadrosunda kesinlikle bulundurulmalidir...Özelikle sıkışan maclarin son bölümlerinde Cardozo ekonomik kullanilarak fazlasiyla katki yapacaktir..

Usta nin görüşlerine katiliyoruz ama icraat noktasinda ayni dogrultuda yürümuyoruz..

Yorum

• yönetim değişiyor, hocalar değişiyor, sportif direktörler değişiyor mevzu yine Cardozo yine Cardozo.

ne alıp veremediğiniz arkadaş bu adamla. para için tehdit etmediği için mi, sahada ndoye deniz vs. oynarken yedek oturmayı sorun etmediği için mi, antremanda birilerini yumruklamadığı için mi bu kadar göze batıyor?

hak ettiğinden fazla maaş alıp verim vermeyen oyuncuları gönderin de yöneticilik kabiliyetinizi görelim. işin kolayı Cardozo'ya piyasa bulmak...
              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yönetim değişiyor, hocalar değişiyor, sportif direktörler değişiyor mevzu yine Cardozo yine Cardozo.

ne alıp veremediğiniz arkadaş bu adamla. para için tehdit etmediği için mi, sahada ndoye deniz vs. oynarken yedek oturmayı sorun etmediği için mi, antremanda birilerini yumruklamadığı için mi bu kadar göze batıyor?

hak ettiğinden fazla maaş alıp verim vermeyen oyuncuları gönderin de yöneticilik kabiliyetinizi görelim. işin kolayı Cardozo'ya piyasa bulmak...
                para edebilecek bir kaç oyuncudan biri olduğu için. elinden çıkarma fırsatın varsa yeni yapılanmaya giderken bundan faydalanırsın. cardozo'nun günleri sayılı.

Yorum

• lucesku gelirse ve yardımcısı Hami ya da Sadi olursa yardımcısı yok demektir. Acıkcası Sadi yi emekli etmeli. Hami de de bu kapasite olsa bugun bir işi olurdu
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hemserim bravo ya sonunda mantikli bi yorum gordum sayende ya bizim taraftar cardozo ya cok duygusal bakiyor evet cok iyi forvet kalmasini bende isterim ama cardozo sadece gunu kurtarir hazir para ediyorken satilmasi lazim adamin yasi gelmis gecmeden iyi paraya satilmasi cok iyi olur bu yastaki adamin ustune gelecek kuramazsin bu yuzden cardozo hakkinda yonetime yapilan elestirileri haksiz buluyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Yönetim olaya toplam bütçe olarak baktığını daha önceki açıklamalarda gösterdi.
                    Maaş bütçesini 140 milyonlardan 80milyonlara indirmeye çalışacak.
                    Bir yandanda uzun vadeli bir takım kuracak.
                    Bu maaşlarla cardozo veya ndoye bu takımda ilk satılacak sınıfına girecektir.
                    Mbia bu sözleşmeye göre para kazandıracağı anda hemen satılır.
                    E biz nasıl başarılı olacağız?
                    Lucescunun parlatacağı uygun maaşlı yeteneklerle kademe kademe başarılı olacağız.
                    Önümüzdeki sene şampiyonluğa oynamayacağız. Ona göre hesap yaparsak kimlerin gideceği daha net gözükür.
                    Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
                    İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lucesku gelirse ve yardımcısı Hami ya da Sadi olursa yardımcısı yok demektir. Acıkcası Sadi yi emekli etmeli. Hami de de bu kapasite olsa bugun bir işi olurdu
                      Hami ne tür bir hocalık eğitimi gördü ve son yıllarda kendini geliştirmek için ne tür çabalarda bulundu? Bunu bilen var mı?
                      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Sadi yerine hami yada tekkeye 6 aylik sözleşme yapsalardi keske.

Cardozo konusu ise bence yonetim hakli. Eger iyi bir teklif gelirse satilsin. Bedavaya birakcaz demiyorlar yani 32 yaşında bel sakatlığı olan forvete 5m verirlerse tabiki satsinlar derim.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadi yerine hami yada tekkeye 6 aylik sözleşme yapsalardi keske.

Cardozo konusu ise bence yonetim hakli. Eger iyi bir teklif gelirse satilsin. Bedavaya birakcaz demiyorlar yani 32 yaşında bel sakatlığı olan forvete 5m verirlerse tabiki satsinlar derim.
                          Lucescu nun sezon sonunda gelisi kesin mi?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu finansal duruma bu futbolcu kadrosuna hangi hocayi getirirsen getir kısa vadede başarılı olması mümkün değil.........
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lucescu nun sezon sonunda gelisi kesin mi?
                              Daha hiçbir şey kesin değil... Bekleyip, göreceğiz.
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Bence kimse kendini Lucescu diye sartlandirmasin M.Usta güvenmek gerek şirket edasıyla takımı yöneteceği kesin o konuda şüphe yok ama futbol dünyasında suprizler çok oluyor
                                Kötü bir senaryo bu sezon ben Mustafa Denizli'nin sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum gsnin Lucescu'ya sülük gibi yapışmayacağını kim iddia edebilir.
                                Ya da bjk şampiyon olamazsa Şenol Güneş 'i takımın başında bırakır mi hiç düşünmüyorum .
                                Ya da sikeciler bu kadroyla şampiyon olmazsa Pereira kalır mi takımın başında sezon sonlarına doğru 3 ıstanbul takimida durumlarına göre Lucescu'nun kapısında yatacaklar.Keşke devre arasında bu is bitseydi
                                En son Mesut tarafından düzenlendi; 02.01.2016, 16:36.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X