Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ramos da gelmiyorsa artık Sadi hocayla 5 yıllık imzalarız :-/
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetime çok yakın birisinden bugün aldığım bilgiye göre Juande Ramos işi olmuyor.
      duyumcu musun arkadasım... bırak forumu trollemeyi.... bıtmediniz arkadaş )))
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Uzun uçak yolculuğundan henüz indim.
        Bizim gençler Adana'da fırtına gibi esmiş.
        Abdülkadir'imizin şahsında hepsini kutlarım.
        Muharrem usta twitter

Nerden geldi ne getirdi acep

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          duyumcu musun arkadasım... bırak forumu trollemeyi.... bıtmediniz arkadaş )))

Kulüp şikeci avukatı değil de Hukuk kuruluna yakın olan avukatı göndermiş mesela. Al sana bir bilgi daha

Bizde bilgi az Olur ama öz olur
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Fred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.

Galiba şu anda da boşta. Hayırlısı diyelim.....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.

O maç kadar mağdur olduğumuzu hatırlamıyorum
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Kulüp şikeci avukatı değil de Hukuk kuruluna yakın olan avukatı göndermiş mesela. Al sana bir bilgi daha

Bizde bilgi az Olur ama öz olur
                konumuz o mu şimdi... Şike başlığına yazın bunu... başlık dışı sohbet etmeyelim ama bilgili bi arkadaşa benziyorsun...

hoca kim varsa bildiğin söyle... Trapattoni diyolar...
                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

O maç kadar mağdur olduğumuzu hatırlamıyorum
                  benfica maçları kadar tempolu muydu hatırlayamadım... benfica maçları çok fenaydı... hızlı hücum nedir ben orda gördüm...
                  Nazım Hikmet

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benfica maçları kadar tempolu muydu hatırlayamadım... benfica maçları çok fenaydı... hızlı hücum nedir ben orda gördüm...
                    Benfica sete çevirip dövüyordu, bunlar sete çevirmeden

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.

Hatırlatmayaydın iyiydi o neydi öyle ya , adamlar bizim kendi sahamızda zor yaptığımız pas trafiğini ceza sahamızda yapıyolardı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lucescu gelir ya ))))))))

Yorum

• Başıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            aynı görüşteyiz
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Yunus Emre Sel yazmıştı Real betis de bastırıyor diye Ersun Hocayı kaçırmıcaktık.

Yorum

• Hayaller Lucescu hayatlar Tekelioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X