Ramos da gelmiyorsa artık Sadi hocayla 5 yıllık imzalarız :-/
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime çok yakın birisinden bugün aldığım bilgiye göre Juande Ramos işi olmuyor.)))
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyumcu musun arkadasım... bırak forumu trollemeyi.... bıtmediniz arkadaş)))
Kulüp şikeci avukatı değil de Hukuk kuruluna yakın olan avukatı göndermiş mesela. Al sana bir bilgi daha
Bizde bilgi az Olur ama öz olurBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Fred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.
Galiba şu anda da boşta. Hayırlısı diyelim.....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.
Galiba şu anda da boşta. Hayırlısı diyelim.....BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kulüp şikeci avukatı değil de Hukuk kuruluna yakın olan avukatı göndermiş mesela. Al sana bir bilgi daha
Bizde bilgi az Olur ama öz olur
hoca kim varsa bildiğin söyle... Trapattoni diyolar...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO maç kadar mağdur olduğumuzu hatırlamıyorumYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Nazım Hikmet
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenfica maçları kadar tempolu muydu hatırlayamadım... benfica maçları çok fenaydı... hızlı hücum nedir ben orda gördüm...BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFred Rutten nasıl biridir? PSV'nin 2012'de bizi elediği futbolu hatırlıyorum da, süratli, tempolu, hücumu düşünen, mükemmel bir futbolları vardı. Sahadaki bizim futbolcular da bizden çok farklı değillerdi, onlar da güzelce izlemişlerdi.
Galiba şu anda da boşta. Hayırlısı diyelim.....I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Başıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZON SPOR
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir is gelmeyecekse itiraf edeyim Sadi Hocayı en azindan sezon sonuna kadar yeterli bulmaya başladım. Sempatik de geliyor. Üstelik gençleri oynatması da hoş. Abdulkadir ozellikle Maşallah büyük yetenek. Sadi Hocanın futbolcular üzerindeki babacan tavrı dışarıdan seziliyor. Futbolcular ruhla oynuyorlar sanki. Tam bunları düşünüyorum sonra aklıma Kasımpaşa maçındaki açıklamaları geliyor vazgeçiyorum
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum