Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onu bunu bilmem oyuncu alınmayacaksa bile teknik direktör kesin alınmalı,6 ay bile olsa.

ayrıca ishak,sefa gibi adamlarda ısrar edip kazanma yoluna gitmeliyiz.Bu isimlere onemli yatırım yapıldı.

alper,musa,soner,atik gibi isimlerden de biran evvel kurtulmalıyız.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ----------onur-----------

cavanda----aykut----mustafa------ishak

-------ekici/özer----aytac---mbia------------

sefa-------------cardozo--------------marin/yusuf

ben olsam yıl sonuna kadar bu kadroda ısrar ederdim.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya yok ya, yani, rüya olur rüya!

EFSANE OLUR!!!
        ayrılma nedeni Chelsea olduğu tahmin ediliyor ...
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Rudi garcia kimse hayır demez.
          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
          HAMİ AYAZ

Yorum

• jorge sampaoli gündemde var mı gerçekten?
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Yönetimin Haberi bile yoktur.taraftarların hayal ettiği bir isim.
              Birde gündem hoca değil sürekli ekonomiden bahsediyor başkan.

Yorum

• Sampaoli felan neden bu kadar çok isteniyor bilmiyorum,yönetiminde bu arkadaştan haberi olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu mahalle kabadayısından mı bahsediyorsun?!
                  ben kargadan başka kuş iho dan başka kabadayı tanımam.

Yorum

• Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• Ne Hamisi arkadaş çıldırdımı bunlar para almıyacak falanmı bedavamı geliyor.. Hep şu yapılan anketlerde Ersin Yanal'dan fazla oy alması buna besepdir eğer gelirse bizde bilinçli taraftar yok ki arkadaş...
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Yönetim malesef hoca konusunda hayal kırıklığı yarattı. Hami M. gelse bile 6 aylığına gelecek. Bizim hocamız devre arası gelip sezon sonuna kadar takımı tanıyıp önümüzdeki 2 sezonun planlamasını yapmalıydı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yabancı gelmesin. Trabzon'u, medyasını, siyasetini vs düşününce herhangi bir yabancı teknik adamın şu an için hiçbir işe yaramayacağını, sorunu daha da büyüteceğini düşünüyorum.

Ersun ile anlaşmayacaklarsa Hami Mandıralı, Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, hatta Sergen Yalçın da dahil herhangi biri gelebilir. Sadi Tekelioğlu'ndan iyi olacağı garanti. Adamın mesleği hakkaten bu değil. Kendisi bile 1 ay öncesine kadar böyle konuşuyordu sonra görev verilince hemen havaya girdi.
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Hami hoca bence bu şartlarda sezon sonuna kadar kabul edilebilir. Motivasyon,karakterlilik ve stil açısndan daha iyi bir konuma gelebiliriz.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Kabul edelim ki şu an için üst düzey hiçbir hoca 5 aylığına bize gelmez.
                                Yönetimin de sezon sonu için Lucescu gibi bir hedefi var.
                                Geçiş dönemi için Hami hoca bence uygundur..

Usta seçim öncesi devre arası uzun vadede planlama yapacağımız biri olmazsa 2. devreyi geçiçi bir çözümle tamamlayıp yeni sezona Lucescu ile kol kola gireriz demişti. Eğer ki Hami hoca ile anlaşılmışsa gecikmeyle de olsa geçici çözüm bulunmuş demektir. Başkan seçim sürecinde ne diyorsa onu yapıyor şimdiye kadar.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X