İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir "hiçi" izlemek büyük keyif.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Hami'ye oy vermedim, Luce'ye verdim, Ersun geleceğine Hami gelsin dedim. A Spor'da özellikle Zeki Uzundurukan öyle bir Ersunculuk yaptı ki izleseydin sormana gerek kalmazdı. O günlerde pompalandı gerçekten fazlasıyla.
Bu ülkedeki 2.500 gazete ve 250 TV kanalında görev yapan 11.000 basın mensubu içinden bir kişi Ersun için iyi birşey söylediğine göre, bunu büyük medya gazı olarak lanse edebiliriz. Yalnız küçük bir sorun var; talimat gereği 7/24 bu adamın yatak odasını ifşaa etmek için uğraşan zavallı itleri, 30 sene önce amatör kümede şike yaptığını iddia etmek için sarhoşun birinden itirafçı yaratan basın mensubu "hiç"leri ve Torino'lu Şaban'ın intikamı uğruna her türlü akrobatik hamleyi yapan cemaatçi tipleri ne yapacağız?..
Hadi ben Zeki Bilmemne'yi dinlemedim, ya da dinledim anlamadım... Olabilir, belki salağın biriyimdir... Yalnız sen bu olanlardan ne anladın bi anlatsana... Kendimi geliştirmek istiyorum ve hayat koçum sensin...
Evet, sahne senin...En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 20:18.
Yorum
-
6 tane veteranı yönetemeyen adamı Ersun ile kıyaslayanlarıda gördük ya, hayat gerçekten beklenmeyen şeylere gebe. Hami ve Ersun teknik direktörlükte kıyaslanıyor ve bunu sözde futbolu muhteşem bilen(!) Trabzonspor taraftarı yapıyor. Vay anam vay.
Yorum
-
Sunu anlamiyorum bir kisim ersuni begenir diger kisim digerini ama birbirinize bukadar sert olmaniz enteresan.
Bana gore 1-lucescu 2-ersun olmali..ramos kesinlikle bizimle uyusmaz.soyle bir handicapimiz var.3 secenek suan yoktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElendiği takımda valencia idi o sene valencia hem UEFA kupasını aldı hemde la ligada şampiyon oldu 2004 yılı.......Valencia tarihinin en iyi kadrosuna sahipti.vicente,canizares,Ayala,carboni,mista,aimar gibi bir yıldızlar topluluğuna 1 gol farkla elendi.
Yorum
-
Lucescu için sonuna kadar mücadele edilmeli zaten lucescu harici bir hocadan 3 4milyon euro maliyeti var.sezon ortasında gittiğinde yeni bir hoca tazminat derken 8 9 milyon euroyu buluyor.buda lucescu nun maliyeti zaten schaktardan ayni parayı kazanıyor.
Yorum
-
Ersunu beğenmeme nedenlerimin başında gercekten samimiyetsiz geliyor bana,mesela Yılmaz vural yada hikmet hocayı seversiniz sevmezsiniz ama samimilerdir,bir tarih yazıcaksak bu Ersunla olmaz gibi...Mesela yine Avni Akerden kaçması komikti benim için..Kısaca bana kuluple özdeşecek biri gibi gelmiyor.He Ersun Yanalın özelini,yatak odasına kadar tartışanlarda kusura bakmasınlar iğrençler...Bu arada ben Lucescu isteyenlerde de değilim..çok farklı birisine ihtiyacımız var..Felkamp gibiENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunu anlamiyorum bir kisim ersuni begenir diger kisim digerini ama birbirinize bukadar sert olmaniz enteresan.
Bana gore 1-lucescu 2-ersun olmali..ramos kesinlikle bizimle uyusmaz.soyle bir handicapimiz var.3 secenek suan yok
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim... Burada Ersun adına değil, laf olsun torba dolsun diye fikri olmadan zikri olan müptezellerin ahlak çizgisi adına konuşuyoruz. Kaldı ki "sertlik" yaşamın her alanında "yumuşak" olmaktan iyidir... Ancak buradaki tavrım sertlik değil, netliktir... Daha net nasıl anlatılır bilemedim....
Unutmadan seni cok yakindan begenerek takip ediyorum.cok bilgi verdiniz eksik olmayintut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum