Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 seçenek var
    1-Yönetim taraftara yalan söyledi ya da
    2-Lucescu yalan söylüyor
    1.Seçenek daha mantıklı
    kardeş 2 seçenecekte de usta yalan söylemiş oluyor zaten de başka seçenekleri görebilir miyiz
    gerek kalmadı )
    ersunu getirirler kesin bu açıklamalardan sonra.
    En son Murathan tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 23:49.

Yorum

• Yalan söylediyse iyi ki demis

Yorum

• Lucescu Trt Spor

Türk medyasına fena atar yaptı.Muharrem Usta'ya da sallamış geçmiş olsun
        En son Hakan tarafından düzenlendi; 09.01.2016, 23:47.

Yorum

• bir arkadaş sevabına Luce ne açıklamış videosunu yada yazılı halini atıversin.
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Usta Luceyi kullanip Secimi kazanmis olsa bile, iyi etmis, yoksa ya Iho ya yada uzantisi Celil Hekimogluna kalacakdik, ben sahsen Luce de gelse, Ersun da gelse Ustayi destekliyecegim, kendi kendime öyle bir karar aldim.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Türk medyası benim hakkımda nasıl yalan haber yapabiliyor? Ben Trabzonspor’dan kimseyi aramadım, hiçbir yere gitmedim, kimseyle pazarlık etmedim, kimseye söz vermedim. Her zaman söyledim, yine söyüyorum; şu an için Shakthar Donestk benim önceliğim. Burada devam ediyorum. Ukrayna Ligi’nde liderim ve Avrupa Ligi’nde oynuyorum. Şu an için ayrılma durumum yok. Türk medyasını anlayamıyorum. Benim sözleşme imzaladığım haberlerini yaratıyorlar. Bunlar doğru değil, hepsi yalan!’’

"HER SENE AYNI ŞEY"

‘’Başkan benim adımı seçimde kullandı. Normalde şu an beni ikna etmeye çalışması lazım ama bu başka bir problem, bu onun problemi. Gazeteler benim sözleşme imzaladığımı, bazı taleplerim olduğunu nasıl yazabilir? Her sene aynı şey! Diğer takımlarla da adım geçtiğinde aynısı oldu.

"İNSANLAR YALAN KONUŞTUĞUMU DÜŞÜNÜYOR"

‘’Birisi yalan haber üretiyor. Diğerleri de ondan alıyor. Sonra o haber Ukrayna’da çıkıyor. Buradaki insanlar da benim doğru söylemediğimi, yalan konuştuğumu düşünüyor. Bu yüzden Türk medyasına çok kızgınım’’

"SEZON SONUNDA..."

‘’Sezon sonunda kontratım bitiyor, ne olacağını o zaman göreceğiz. Ama bu benim problemim. Türkiye’deki gazetelerin problemi değil. Bu süre içinde medyadaki her haber bana çok büyük sorun yaratıyor. Başkanımla, kulübümle, futbolcularımla, taraftarlarla ve buradaki medyayla problem yaşıyorum’’
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir arkadaş sevabına Luce ne açıklamış videosunu yada yazılı halini atıversin.
                Adimin kullanilmasi bana zarar veriyor.
                Shaktar da mutluyum.
                Trabzonspor baskani secimde adimi kullandi ama benle gorusmedi.
                Kimseyle gorusmedim.

Ama sozlesmem bitince ne olacagi gorulur dedi birde.

Resmi sitede yayinlananlarin dogrultusunda konustu.

Yorum

• Rezil olduk.Adam resmen baskan benim adımı kullanarak secimi kazandı dedi.Baskan hemen cıkıp acıklama yapmalı.Ayrıca Lucescu ile yuz yuze konusmalı.Bu işi kapatmalı.Ve daha sonra gercekci hedefler pesinde kosmalıyız.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Usta'nın çıkıp açıklama yapması lazım

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• sabah shaktarı düşünüyorduk de mi?sayın lucescu bizi hiç düşünmeden gömmüş resmen.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yahu Bielsa diyorum işte.Adam su an takım calıstırmıyor.3 yıllık sozlesme imzala.Ve herseyi ona bırak.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Yanarım kaçan Ersun'a yanarım..
                          Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Taa en başında gidip Ersun Yanalı alacaklardı. Ikinci devreye kampa onunla girecektik. Yazık oldu.

SM-P600 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adimin kullanilmasi bana zarar veriyor.
                              Shaktar da mutluyum.
                              Trabzonspor baskani secimde adimi kullandi ama benle gorusmedi.
                              Kimseyle gorusmedim.

Ama sozlesmem bitince ne olacagi gorulur dedi birde.

Resmi sitede yayinlananlarin dogrultusunda konustu.

aynen ama Başkan ile ilgili söyledikleri sezon sonunda anlaşma yapılma ihtimalini düşürüyor gibi. Beni ikna etmeden adımı kullandı demiş.

Şimdi söz sırası Muharrem Usta da. Ben o ne derse onu kaale alacağım.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta'nın çıkıp açıklama yapması lazım
                                Sezon sonu icin ustu acik konustu.
                                Usta aciklama yapmazsa, danisikli dovustur.
                                Sezon sonu anlasmislar anlamina gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X