Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla insani biktiriyorlar laf sokmaya calisanlar kardesim sanki ben bu isten para kazaniyorum sanki bana kazandirdigi var...amacim herkrzden once bilgilendirmek ama gerek varmi yok...zaten surec isliyor....akraba bagini kullanarak bise yapmaya calistim ama gerekte yok...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla insani biktiriyorlar laf sokmaya calisanlar kardesim sanki ben bu isten para kazaniyorum sanki bana kazandirdigi var...amacim herkrzden once bilgilendirmek ama gerek varmi yok...zaten surec isliyor....akraba bagini kullanarak bise yapmaya calistim ama gerekte yok...
      Boşver takma.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şunu da ekleyelim. Lucescu ismi sadece bu forumda konuşulmuyor. Ukrayna basınında anlaştığı söyleniyor.
        Ukrayna basınının kaynağı da bizim medya. Kısır döngü.
        Oscar CARDOZO
        İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
        Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Valla insani biktiriyorlar laf sokmaya calisanlar kardesim sanki ben bu isten para kazaniyorum sanki bana kazandirdigi var...amacim herkrzden once bilgilendirmek ama gerek varmi yok...zaten surec isliyor....akraba bagini kullanarak bise yapmaya calistim ama gerekte yok...
          tamam olgun

diyelim gercekden dogrulari yaziyorsun
          en iyi düsünce ve sadece bizi aydinlatma isteginlen burada hareket ediyorsun

neden ozaman her catlak sese cevap verme ihtiyacin
          görmezden gel gec

insanlar var yaradani sevmiyor, senimi herkesin sevmesi gerek
          ...
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsim hakkından 50 Milyon Tl, Localar ve Yeni sezon Yeni Stad 150 Milyon'da oradan gelse 20 Milyon falan Kartal vs Projelerden gelse 170 Milyon Lira gibi bir gelir kısa vadede dönen varlığımız var. Eğer bu yönetim değilde Eski başkanımız İho olsaydı başta. Bu para yüksek ihtimalle yeni yıldız adı altında futbolculara ödenecek ve teknik direktörlere harcanacaktı. Bütçe açığını bile kapatamadan yok olup gidecekti.
            Kusura bakma ama yanılıyorsun. Eğer İHO kalsaydı bizim o bahsedilen gelirleri gerçekleştirmemiz imkansızdı.
            "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Bu sitede duyum verenlerin hepsinde benzer tavırlar oluyor. Kendilerini saygın konuma yerleştirmemizi bekliyorlar heralde. Laf da çakacaklar sana inanmayan da olacak. Burası böyle bir ortam. Kaliteli bir ortam yok yani. Kaliteli insanlar var ama ortam yok. Dostum bunlara alış.

Bir defasında duyum veren bir abiye bir insanın bütün yönetimlere yakın olması garip ben sana inanmıyorum dedim açıkçası. Ne yapayım yani içimde mi tutayım. Adam ama bu forum böyle böyle diye başladı. Nasıl iş anlamadım. Bana denilenleri kafama taksam bir daha adım atmamam lazımdı bu foruma. Her kafadan ses çıkıyor gayet de normal. Kendine uygun olanı al uygun olmayanı hiç takma bence
              En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 06.01.2016, 14:49.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Medyada çıkan "Yıllık şu kadar milyon €'ya maloluyor" haberlerine de inanmıyorum. Kaldı ki bir forvet transferi yapacaksınız, ne kadar ödeyeceksiniz?

N'Doye'yi şehre getiren Trabzonspor, golcü futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli futbolcunun bonservis ücreti olarak Hull City'ye 3 milyon 150 bin euro ödeneceği açıklandı. N'Doye ise yıllık 2.5 milyon euro alacak.

N'Doye'yi şehre getiren Trabzonspor, golcü futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli futbolcunun bonservis ücreti olarak Hull City'ye 3 milyon 150 bin euro ödeneceği açıklandı. N'Doye ise yıllık 2.5 milyon euro alacak.

12 maç 2 asist.

Lucescu gelseydi N'Doye gelebilir miydi? Alın işte artıya geçtik şimdiden
                ah birde N'Doye yi reddetti diye Şenol Hocaya söylenenleri hatırlıyorum da lafım size değildir sadece yeri geldiği için alıntıladım...
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• Görüntü kirliliği yaratmamak adına yazmayım diyordum ama bir kaç destekte bulunca dayanamadım.
                  Size bugün anlaşıldığı ve 1 hafta içerisinde açıklanacağı söyleniyor.
                  Sizde ertesi gün yılbaşı olduğu için heyecanlanıp "bu gece uzun olabilir" gibi bir açıklama yapıyorsunuz.
                  Kusura bakma ama sen çocuk musun?
                  Burada kaç kişi seni okuyor ama sen sana 1 haftaya açıklanacak denmesine rağmen ertesi gün açıklanacakmış gibi burada insanlara yalan söylüyorsun.
                  Sonra da biz suçlu oluyoruz.
                  Tabiki duyduklarını bizimle paylaş, bizde heyecanlanıyoruz lakin yalan yanlış şeyler söyleme!!!

Alıntı !olgun! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dedigim gibi anlastiklarini soylediler... 1 hafta icinde aciklicaz diyince... bende beklenti oldu ertesi gun yilbasi olusu hediye felan...)cocukcaydi sanirim..
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Konunun dışına çıkılıyor biraz ama ben halen N'doye'un kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
                    Aynı şeyleri Janko için söylediğimde bir çok kardeşimiz üzerime gülmüştü, ama Janko'nun bizden sonraki kariyeri "sanırım" beni haklı çıkardı.
                    Bizde 23 maçta 2 gol atan Janko, Sydney'de 24 maçta 16 gol, sonra da Basel'de 14 maçta 13 gol attı.

Siz doğru sisteme doğru oyuncu almazsanız oyuncunun potansiyelini kullanamazsınız.
                    Aynı şeyi biz ŞB ve BJK'de hiç bir şey başaramayan Burak ile yapmadık mı.

Tüm bunların ışığında kısmet olursa Lucescu bence oyuncuları potansiyellerini gösterebilecekleribir kalıba sokmayı başarır diye düşünüyorum.
                    Gelirse tabi.
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Bi cevap yazardim ama ceza almak istemiyorumm.. kendi isne bak.. meaajlarima cevap yazmak zorunda diilsin..

Aman abi sakin ol sen bize lazımsın D

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                      Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Ndoye mi kötü oyuncu Shota mi kötü Hoca bilemedim simdi
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Yaprak kımıldamayınca millet birbirine sarıyor.
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konunun dışına çıkılıyor biraz ama ben halen N'doye'un kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
                            Aynı şeyleri Janko için söylediğimde bir çok kardeşimiz üzerime gülmüştü, ama Janko'nun bizden sonraki kariyeri "sanırım" beni haklı çıkardı.
                            Bizde 23 maçta 2 gol atan Janko, Sydney'de 24 maçta 16 gol, sonra da Basel'de 14 maçta 13 gol attı.

Siz doğru sisteme doğru oyuncu almazsanız oyuncunun potansiyelini kullanamazsınız.
                            Aynı şeyi biz ŞB ve BJK'de hiç bir şey başaramayan Burak ile yapmadık mı.

Tüm bunların ışığında kısmet olursa Lucescu bence oyuncuları potansiyellerini gösterebilecekleribir kalıba sokmayı başarır diye düşünüyorum.
                            Gelirse tabi.
                            Janko kısmına pek katılmasam da Ndoye gayet kaliteli ve bize uygun bir futbolcu. İlk maçlarda çok iyiydi. Takımdaki huzursuzluk, para sıkıntısı, uyum sorunu vs. derken adam bu noktalara geldi.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ümit abi, Arif abi, Olgun abi her ne kadar son zamanlarda pek bilgi paylaşmasa da Ünal abiyi samimi buluyorum.Herkesin kendi düşüncesi vardır saygı duymak lazım.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Kimse okumak zorunda değil

Eline emeğine sağlık , başlıkta adını görünce daha bir heyecanla giriyorum
                                Kumral Bir Çocuk
                                Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X