Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha yazın avrupa şampiyonası var

hoca transferinin futbolcu transferinin önündeki en büyük engel!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• taraftar Başkana olan güveninden dolayı alınan kararlara karşı gösterebildiği sabrı inşallah Sadi hocaya karşı da gösterebilir.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu açıklamadan 'Lucescu ile anlaşıldı ancak açıklama için kontrat sonu bekleniyor' manasını bitek benmi çıkardım !!!
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bence bunlar luce ile anlaştılar.aralarında dedilerki,4 ay konuşmuyalım.takımın dengesi bozulması.lig bitince size gelirim

tıpkı şenol hocanın bursadan bjk ya gidişi gibi
          Sizin tespitleriniz ve tahminleriniz tutuyor Zafer bey bunu buraya not düşelim
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu ile 1 yıldır görüşülüyor, dün görüşmüşlük bir durum yok. İki günlük bir mevzu değil. Bunun üzerine 6 ay sonra gelin diyen adamı hala kovalayacaksak, iyi eğlenceler.

Bu arada Lucescu belki La Liga'dan bir takımla flörttedir belli mi olur.
            Velev ki dediklerin doğru olsun, üslup ve ukalalık diz boyu. Bir sen düşünebiliyorsundur bu konuları, yönetimdekiler yapamaz. Düşünmemişlerdir diğer ihtmalleri bu nasıl kibir be kardeşim

Sent from my iPhone using Tapatalk
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              On sozlesme diye bise var ...ve imzalandi...coktan imzalanmisti....ama lakin guzel ayrilmak stiyor takimin dagilmasini istemiyor panik havasi olusasin diye boyle bi ricada bulunulmus bunda ne var....
              Hem samimiyetinize inanıyorum.....Hem de iş dünyasında patronluk yapan bir adamın yaş tahtaya basmayacağını düşünüyorum....

Yorum

• Eğer yönetim Lucescu ile anlaşıp sözleşme imzalayıpta sezon sonunu bekliyoruz diyorsa anlarım... umarım öyledir...

Ama yok sezon sonuna söz aldık diyolarsa o iş yaş...
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimmis o binlerce hoca sayda bilelim?

Simdi hoca degistirsen bile istedigi oyunculari alamayacaksin o halde bu acelecilik niye?

Sezon sonuna lucescu ile gorusulur oldu oldu olmadi baska bir hocayla anlasilir.

O getirdigin hoca ilede sezon planlamasini rahatca yaparsin mali yapiyida bir nebze duzeltmis olursun.

Yönetim kesinlikle dogru yolda sessiz ama derinden gidiyorlar.
                  Ersun Yanal,Ersun Yanal, Ersun Yanal, Ersun Yanal, Ersun Yanal......... Dünyada bin tane Ersun Yanal var

Yorum

• Resmi sitedeki açıklama bana Luce işinin kesin olarak oldugunu söyluyor..baskanında dediği gibi sessiz ve derinden

Yorum

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmi sitedeki açıklama bana Luce işinin kesin olarak oldugunu söyluyor..baskanında dediği gibi sessiz ve derinden
                      Sadi'ye tahammül etmek zor olacak ama ben de bu yönde düşünüyorum.

"Beklenen gün gelecekse,
                      Çekilen çile kutsaldır."
                      Hamiş

Yorum

• Ya sabredemeyenler futbola ara versin Allah aşkına. Ne bekliyordunuz? Adam bangır bangır bekleyin, sabredin diyor. Salon sporları da güzel seçenek aslında.

Yorum

• Merhaba,

Olumlu düşünüyorum. Luce ile anlaştılar ise;

1- Yarım dönemi ekonomik olarak ötelemek isteyebilir yönetim. Feda derken Luce'ye totalde 6milyon euro (Uefa ile görüşme var. Uefa görüşmesi sonrası olumlu ise imza atmak en mantıklısı)

2- 11 senesini geçirdiği takımından hop 1 haftada ayrılmak hoş değil.

Yorum yapıyorum şuan. Luce işi olmayacak ise 1 hafta içinde yeni hoca açıklanır diye düşünüyorum. Ha sezon sonu Luce olmadı ise yanlış burada olur.

Bu akşam ki maç bir geçsin Ptesi Salı olsun bakalım ne olacak.

Yorum

• Çok garip yorumlar okuyorum.Futbol sanki bilinmeyen denklem hoca konusuda Atom parçalayacak bilim adamı muamelesi görüyor.kadrodaki futbolcular belli,kısacası malzeme belli.Yönetimin görev süresi ve vaadleri çerçevesinde yapabilecekleri belliyken takımın başına eli ayağı düzgün bir hoca getirmek neden yarım yılımızı meşgul etsinki?
                            2.Devre 17 maç,galibiyet başına 1.300 bin tl,Ziraat Kupası ve en kötü 4.olup Avrupaya gitme ihtimali hedefleri varken korkak adamın birini sezon sonuna kadar bu hedeflerin başına oturtmak vizyonumuzun neresinde acaba?Eleştiriyse eleştiri arkadaş sabredelimde bu hoca kılıklı adama 5 ay daha nasıl sabredelim.

Yorum

• camia'ya yarım sezon da olsa yeni bir heyecan gerekli. sadi hocayla devam etme gibi bir hata yapılırsa yönetim kendini zor durumda bırakacak, önümüzdeki sene potansiyel iddialı kadronun bu sezondan kalma yapı taşlarını da kaybedecek korkarım ki. en azından ikinci yarıyı idare edecek yeni bir çözüm üretmeleri şart.
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Açıklama her iki türlü şekilde de değerlendirilebilir. Artniyetli olmaya da, büyük beklenti içerisine girmeye de gerek yok...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X